Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madachy

16 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Adakozzon a Fidesz is! 2009.06.25 13:01:00
Egyre szánalmasabb ez a krízisalap körüli hercehurca, de az MSZP nem veszi, vagy nem akarja ezt észrevenni. Felcsuti Péter, a Bankszövetség elnöke, a Raiffeisen vezérigazgatója konkrétan azt mondta, hogy ez szép példája a populizmusnak, nagyon nehéz a helyén értékelni. "Azt,…..
Eric-kel mindketten heves lakáskeresésben vagyunk, és erre a remek ajánlatra bukkantunk az interneten : értékesítés eladó ingatlan típusa lakás ingatlan építése…..
monori SzDSz Megtörik a csend 2008.05.16 14:19:36
Mostantól megyen megint minden tovább. Újra van akarat, újra van lelkesedés. Hozzálátunk hát megint...
A legfontosoabb közéleti témát vesszük górcső alá. Milyen is lesz új, több biztosítós egészségügy? Kérdések és válaszok itt, vagy a jobb oldali menü, EGÉSZSÉGÜGYI REFORM menüpontra kattintva!..
A HVG információi szerint a közép-magyarországi régió több településén hiányosságokat tártak fel az államilag támogatott közútfelújítások körében. A Közép-magyarországi Régió Regionális Fejlesztési Tanács ellenőrzései során Monoron is találtak hiányosságokat,…..
A gyömrői Környezet, Ifjúség és Gyermekvédelmi Egyesület, Egy nap a mosolyért! rendezvényén tartottunk drogprevenviós beszélgetést a látogatókkal. Sajnos elég gyér érdeklődés mutatkozott a téma iránt, pedig komoly és egyáltalán nem elhanyagolható problémakörről van…..
monori SzDSz Magyar Gárda vs. iwiw 2007.08.28 20:41:23
Nem oly rég fennakadtunk azon, hogy törölték az iwiw-ről szervezetünk adatlapját. Most a Magyar Gárda is hasonló sorsra jutott. Továbbra is az a véleményünk, hogy elfértek volna ők is, mi is, de örülünk, hogy legalább következetes emberek ülnek az iwiw Gépházban...
monori SzDSz Erdély autonómiája 2007.08.22 21:43:00
"Néhány évvel ezelőtt valóban az autonómia és a kollektív jogok lehettek a legfontosabb kérdések, Románia és Magyarország európai uniós tagsága után azonban ezek nem igazán időszerűek"Nyilatkozta Kóka János pártelnökünk az Erdélyi Riportnak.Nos, nem kívánom…..
A fasiszta szellemiségű, a nyilas vészkorszak szimbolikáját, saját jelképükként megjelenítő csoportok az ordas eszméik terjesztése, a minden jóérzésű embert felháborító nyílt provokációik mellett, most már egy erőszakra szervezett horda, az u.n. Magyar Gárda szervezésébe…..
Tegnap mindenki kedvenc cége sajtótájékoztatót tartott. Kollégánk is a helyszínen járt. Hamarosan fotókat is közlünk, amelyek rendkívül tanulságosak lesznek. Szóval összefoglalva a dolgokat. Dőlten a megjegyzéseink.  De előtte: "Üdv MÁV Utasok !"   "Mindennap…..
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
A liberalizmus: szabadság, nem szabadosság, és a liberalizmus nem feltétlenül kozmopolita, nem szükségszerűen nemzetietlen. Persze korántsem nacionalista, hiszen nem gondoljuk, nem is hihetjük, hogy bármely nemzetnél magasabb rendűek volnánk mi magunk vagy nálunk magasabb rendű lenne…..
monori SzDSz Kösz, de nem 2007.07.07 11:30:00
Akár tetszik, akár nem, az iwiw tele van politikával. Egy elég különös szervezet, szerveződés, vagy valami ilyesmi, az anti-fidesz jelölt minket ismerősnek. Nem hiszem, hogy  az az út, amit az anti-fidesz, becenevén bal-lib képvisel, járható út lenne. Nem is igazoltuk vissza,…..
Tag- és szimpatizánstoborzó kampányba kezdtünk az internet segítségével. A választókerületben mintegy 18.000 főt tudunk így elérni, ebből Monoron mintegy 4000-et. A Marketig Centrum egy idei felmérése alapján a liberalizmust szimpatikusnak tartók, vagy nem elutasítók között…..
Egyes kávéházi elemzők szerint az irredentizmus ma már puszta fikció. A tézis abszolúte kézzelfogható cáfolatáról, vagyis a 3500 forintért megrendelhető Magyar Élettér autóatlaszról Holland rakott be egy remek posztot a copypasteblogra. "Fiumétől Jászvásárig (benne…..
Június 9-én az Országos Tanács tisztújítása során új elnököt és elnökségi tagokat választott. Az elnök – Bőhm Andrást követve a székben – Gulyás József, pest megyei elnök lett. Gulyás József ÜT tagsága új tisztségével megszűnt, így Eörsi Mátyás került…..
"Közös viszonyokat egyenjogú felek között csak kölcsönös bizalommal lehet elintézni." – Deák Ferenc 140 éve a Habsburg birodalom legnagyobb nemzetei hosszú szembenállás után, egymás jólfelfogott érdekében szövetségre léptek. A közös jó reményében mindkét…..
Mindenhol vannak Szabad Demokraták. Ecseren és Maglódon éppúgy, mint Péterin vagy Üllőn. Keresünk kapcsolatot hozzájuk, mert szeretnénk ha egymás segítségére lehetnénk.Ha ecseri, maglódi, péteri vagy üllői Szabad Demokrata lennél, jelentkezz, mert szeretettel várunk. Ha…..
A monori Szabad Demokraták Szövetsége, politikai ellenfelét megtisztelve, üdvözli a Fidesz régi-új elnökét, Orbán Viktor urat. Ismét nem győzött le senkit, mégis övé lett a babér. Gratulálunk. Külön üdvözöljük azt a 39 Fidesz-tagot, aki Orbán Viktor úr ellen szavazott.…..
monori SzDSz Sűrű Május 2007.05.15 18:31:00
Aki lemaradt volna a körlevélről, annak álljon itt a májusi események összefoglalója.Május 4. - TisztújításMinthogy dr. Dobos György (továbbiakban Gyuri bácsi) a küldöttválasztó gyűlésen bejelentette, hogy nem indul újra az alapszervezet elnöki posztjáért, ezért…..