Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fruzsi_H

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik szeretnek rajzzal foglalkozni, azok gyakran kíváncsiak arra, hogy hogyan szerezhetnek munkájukkal pénzt. Itt van egy pár tipp amely segíthet neked pénzt keresni egy rajzzal. Felkérések A felkérések hirdetése az manapság egyre népszerűbb lett az online szférában, de mi is egy felkérés? A…..
Az első rajztáblagép megvétele egyeseknek sok problémát okozhat. Először én sem tudtam, hogy pontosan mit kéne megvennem és még most sem tudom biztosra, hogy melyik a legjobb táblagép hiszen nem próbáltam még ki mindet. Minden estere ezek a szempontok hasznosak lehetnek ha egy ilyen eszközt…..
Minden rajzos meg akarja osztani a munkáit másokkal, de ehhez melyik a legjobb oldal? Most erről fogom röviden megosztani a tapasztalataimat és észrevételeimet, melyikek a legjobb weboldalak erre és, hogy véleményem szerint hol lehet a leggyorsabban egy kisebb hírnevet szerezni rövid idő…..
Ha digitális rajzba kezdenél, akkor mindenképpen szükséged lesz egy megbízható rajzprogramra, azonban nem biztos hogy meg tudsz magadnak engedni egy Photoshop-ot vagy egy Clip Studio Paint-et. Ne aggódj van megoldás, mégpedig az ingyenes rajzprogramok. De melyek közülük a legjobbak? Itt egy kis…..
Névtelen Blog A blog célja 2021.05.11 12:36:54
Ezt a blogot iskolai célok miatt hoztam létre, de ha már így alakult akkor ezt a rajznak illetve rajztippek megosztásának szentelem. Első sorban a digitális rajzló fogok beszélni, hiszen azt manapság egyre több embert érdekelhet (közük engem is), de ha valakit a tradicionális, azaz a papír + ceruza…..