Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pauza Lilla

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mai bejegyzésemben a már jól ismert, hallott koronavírusról fogok írni. Leginkább előzményeiről, megjelenéséről és a lehetséges megoldásról a vakcináról, mint megosztó témáról. Na de vágjunk is bele, mi is ez valójában? Emlékszem, híradót néztem a családommal szokásosan, mikor 2019 december egyik…..
Lillo Menjek vagy ne? 2021.05.11 13:04:28
A mostani posztomban az utazás lesz a központi téma, így a koronavírus ideje alatt. A már több, mint egy éve tartó pandémiás helyzet kihat mindenkinek a hétköznapi életére. Ennek következtében, országunk (sőt az egész világ) szabályok és szigorítások alá esett. A már megszokott életünk 180 fokos…..
  A vlogunk után, pár szóval össze is szeretném foglalni a videós anyagunk tartalmát és annak előkészületeit. Emlékszem, csoportmunka volt, ahol a kedves Petrámmal és Péteremmel kerültünk egy brigádba. Fő feladatunk egy olyan tartalomgyártás volt, ahol az utazás témát boncoljuk. Nos, ez félig-meddig…..
Lillo Karrier a Kodolányi után 2021.05.11 12:29:00
   Mai bejegyzésemben közelebbről megismerkedünk, a Kodolányi János Egyetem egykori diákjának karrierjével. Sárossy Petrával készített interjúm baráti beszélgetésbe torkollott át, hiszen egykor együtt koptattuk az egyetem padjait. Petra egy maximalista, céltudatos közvetlen lány, aki tanulmányai…..