Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani222

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maga a gamerkedés és a videó játékokról nagyon hosszan lehetne mesélni. De a vírus alatt nagyon felerősödött szerintem. A saját példámból kiindulva a harmadik hullám idején főleg január februárba, mikor tél volt korán sötétedett szinte alig lehetett menni valahova akkor jelentősen megnőtt az órák…..
Szabó Ádámmal már készítettem egy interjút ahol a Partyshakers sorozatáról mesélt egy kicsit, hogy miről is szól pontosan. Már akkor is említette, hogy a műsor mellett a vendéglátásban dolgozott. Elmondta, hogy akkor kezdett ott dolgozni mikor felkerült egyetemre és egy kis kiegészítés képpen…..
  Miután 2020-ban itthon is megjelent a koronavírus, így szinte minden sporteseményt felfüggesztettek hazánkban, hogy még jobban csökkenteni tudják a kontaktokat az emberek között. Én már kiskorom óta kézilabdázom, szóval ezek a korlátozások engem is érintettek és ennek a sportnak az…..
partyshakers Partyshakers 2021.05.15 17:45:34
Partyshakers Interjú Szabó Ádámmal   Szabó Ádámmal készített interjú során arról faggattam, hogy hogyan is fogalmazódott meg benne egy parti sorozat elindítása. Azért is voltam rá kíváncsi mert Magyarországon talán ő az egyetlen olyan, aki hétről hétre járja a klubokat, discokat és készít az…..
Hogyan változtatta meg az életemet a koronavírus   Sajnos ez a téma manapság 2021-ben már mindennapos. De ez az egész 2020 telén kezdődött mikor bejárta a világot, hogy Kínában elkezdett terjedni. Akkor még nem is foglalkoztam vele mert úgy gondoltam hogy ide úgyse ér el. Aztán márciusban…..