Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocsis Laura

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oszt Jónapot! Nyaralás 2023.06.02 10:43:51
I. Vidd magaddal a papagájt Előnyök - Sok nyaralóhely már állatbarát, csak győződj meg róla, és előre ellenőrizd, hogy nincs-e probléma a papagájjal - A papagájának továbbra is ott lesz a társasága - A lehető legstabilabbá teheti a rutint Hátrányok - Ez nem jó megoldás, ha azt tervezed, hogy…..
A madárvédelmi erőfeszítéseket számos madárvédelmi intézmény végzi. A Loro Parque a Kanári-szigeteken az egyik legszebb ilyen hely a világon. Fogságban tartott papagájokat lehet látni tágas volierekben, sok más mellett a Tampotata projektet is támogatja. Más intézmények, mint például a World Parrot…..
Október 4-én a világ összejön, hogy megünnepeljük a különféle állatainkat, mi pedig természetesen a papagájunkat ünnepeljük. Azt talán mondani sem érdemes, hogy egész évben szeretjük és gondozzuk a papagájunkat, de ez a nap mindig egy újabb, kicsit különleges lehetőség arra, hogy megvizsgáljuk…..
Oszt Jónapot! Tíznapos terv 2021.07.27 15:27:13
Tavaly részt vettem egy kifejezetten gazdikak szóló képzésen, Így neveld a papagájod! címmel. Miután hazaértem, kidolgoztam egy tíznapos tervet Perdy, a jákó papagájom számára. Eleinte, még a kiképzése előtt nem repült volna hozzám a madárházban. Kezdetnek beszereztem neki egy új ülőrudat, melyet…..
Az egyre népszerűbb Think Parrots show 2019-ben is megrendezésre került, a pandémia előtti évben pedig volt szerencsém élőben kilátogatni rá. A szervezők a szokásos elosztást alkalmazták a 3 napban: volt egy kereskedelmi, egy oktatási és egy közösségi nap. Az eseményre a Surrey-ben található Kempton…..