Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homeo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paranoiás ügyfél már régóta figyelheti a biztonsági őröket, akik tidzséhúkeres vetődésekkel kápráztatják el a raklapokat, amikor a vásárlók elfordulnak. Most azonban végre sikerült rajtakapnia egyet, amint személyleírásukat cébézte be, miután megfogtak egy üveg Metaxát:…..
homeo 2009.03.18 19:49:53
@The_Genius:
HELYES :-) , jogos az 5 pont
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
Ezennel arra ítéljük Tóth József MSZP-s képviselő-polgármestert, hogy egy héten át kelljen fel-alá görkorcsolyáznia a Menyasszony utcában, amit olyan frankón felújítottak az emberei. Hogy miért? Hajtás után kiderül. Remélem nem kell soha átélned, hogy milyen a XIII.…..
MÁV karbantartója okos ember. Kitalálta, hogy az üres Traubisodás palackot nem dobja ki, hanem környezetkímélően visszaforgatja a természetbe. Komposztálni nem lehet, ha elássa 100 év múlva is ugyan ott marad, ezért a felhasználás ezen opcióitól elállt. Kettévágta őket, és az…..
autózz! Kérlek, ne üss meg! 2008.10.18 10:44:00
Vannak még bőven akik rendelkeznek ugyan jogosítvánnyal, de a közlekedéssel kapcsolatban kisebb-nagyobb kihívásokkal küszködnek. A legrosszabb talán a "nem tudok vezetni, nem ismerem a helyet és fogalmam sincs a KRESZ-ről" hármasának szerencsétlen együttállása. Richelieu…..
A Dávid Ibolya által oly gyakran előszeretettel emlegetett hazai politikai homokozóban ezúttal a majdnem végzetesen megcsonkult MDF frakció csücsül, köröttük pedig ott rosszalkodnak, és megpróbálják ellopni a játékaikat bizonyos gonosz nagytőkés csoportok.Az utóbbi napokban nem…..
Ne legyünk álszentek, és főleg ne legyünk feledékenyek. Minket is megdöbbentett Albert Györgyi hirtelen halála, de ne akarjunk úgy tenni, mintha nem lett volna közpréda, életének különböző fordulatain nem szörnyülködtünk, csámcsogtunk volna hetente. A bulvármédia serényen…..
Felesleges izgalmaktól és a kaparás közben keletkező, mindenre tapadó, bosszantó szürke kis darabáktól kímélt meg minket a MOL, a képen látható sorsjeggyel. A nyerteseknek gratulálunk. Ma (2008-10-01) délben tankoltam a budakeszi Mol kútnál 51 liter evo dízelt. A ma kezdődő…..
Megjelent a T-Mobile hivatalos árlistája, az iPhone 3G négyféle konstrukcióban vihető haza: 9900 forintos és 16990 forintos havidíjjal, valamint 12 vagy 24 hónapos hűségnyilatkozat aláírásával. A vasárnap megjelent pletyka megalapozott volt, a T-Mobile ikon 400 nevű díjcsomagban…..