Regisztráció Blogot indítok
Adatok
replika órák

48 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Omega a kollekció 75. évfordulója alkalmából a közelmúltban piacra dobott 11 új Seamaster óra között van a rajongók kedvenc Diver 300M Summer Blue változata. Az eredetileg 1993-ban bemutatott Omega Seamaster Diver 300M könnyen a márka egyik leghíresebb modellje. A megjelenése óta eltelt három…..
Porsche Design Chronograph 1 911 S/T óra 2023-ban 60 éves lesz a Porsche 911, az „ikonikus” címke méltó autója. Természetesen ez sem a Porsche, sem a Porsche Design számára nem marad észrevétlen. Az évforduló emlékére az autógyártó piacra dobta a 992-es generáció 911 S/T változatát, amelyet…..
Lehet, hogy nem úgy néz ki, de a Hamilton Frogman egy nagyon hamiltoni történelemmel van átitatva. A Frogman gyökerei a mil-spec időmérőkig nyúlnak vissza, amelyeket először Hamilton készített 1943-ban az US Navy Bureau of Ships (BuSHIPS) számára, és hatalmas kantinszerű koronával rendelkezik. De…..
Míg a Tissot PRX-et először 1978-ban, az integrált karkötős óra eredeti aranykorszakában hozták létre, a modell a közelmúltban óriási sikert aratott a márka számára a 2021-es újjáélesztése óta. Az újbóli megjelenése óta eltelt viszonylag rövid idő alatt a modern A Tissot PRX-et különféle…..
A híres Cricket ébresztőóra szinonimájaként a Vulcain számára nem ismeretlen a hangkeltő órák gyártása, és az évek során a különböző Cricket modellek meglehetősen széles választékát hoztak létre. Míg a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a Vulcain Cricket egy viszonylag elegáns időmérő, amely hosszú…..
Ahogyan a tévéműsorok robbanásszerű terjedése minden eddiginél hihetetlenebb műsorokat jelentett, a mikromárkák szegmensének gyors növekedése minden eddiginél lenyűgözőbb órákat jelentett. De ha hiszel a mennyországban, hinned kell a pokolban, és a jó órák tömkelegével jár a rossz órák tömkelege is.…..
2018 volt, amikor a Blancarre (BLANCARRÉ) órák márkaként megjelentek, amelyet (eredetileg 2016-ban) a tehetséges svájci karóratervező, Nicolas Mertenat alapított. A cég egyetlen karórát adott ki, amelyet néhány változatban gyártottak, a négyzet alakú forma megünneplésére. A márka elnevezése…..
Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga A TAG Heuer most bemutatta ikonikus Carrera kronográfjának új változatát,fake rolex kaufen a Carrera Green Special Edition kiadást. Az 500 darabos, korlátozott példányszámban…..
Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga A partnerek 2017 óta, Richard Mille és a brit McLaren Automotive szuperautógyártó ma jelentik be eddigi legambiciózusabb együttműködési projektjük, az új RM 40-01 automata…..
Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga Az MB&F 2014-ben mutatta be a Legacy Machine 101-et (más néven LM101), azzal a szándékkal, hogy a mechanikus karóra lényegére összpontosítson, amint azt a modellhez választott…..
Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga A Hublot elismert újító az anyagok használatában. A svájci márka elsőként használta a gumit az óragyártásban, de a kompozitok, a kerámia és a zafír használatában is az élvonalban…..
Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga Tadao Ando és Bulgari világszerte elismert japán építész közreműködött az Octo Finissimo speciális változatának elkészítésében. A 160 darabos, korlátozott példányszámban megjelent…..
Nézze meg a gyár globális szállítását. További stílusokért keresse fel a weboldalt: https: //www.replikaorak.ga Tadao Ando és Bulgari világszerte elismert japán építész közreműködött az Octo Finissimo speciális változatának elkészítésében. A 160 darabos, korlátozott példányszámban megjelent…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/ A zseni, amely Hans Wilsdorf volt, több szempontból is forradalmasította az óragyártást. Nemcsak technikai értelemben, hanem azáltal is, hogy az akkoriban meglehetősen forradalmi módon forgalmazta őket.…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/ Évtizedek óta a Rolex Datejust választotta azokat az embereket, akik robusztus, megbízható és pontos időmérőt akartak, amely nem kompromisszumot kötött a luxus, a kivitelezés és az egyéni ízlés terén. A…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/ Ami a GMT Master-t illeti, egyik sem olyan kívánatos, mint a ref. 6542, a legelső Rolex ebből a modellből. A Pan-Am pilóták által választott órának tervezték, és a GMT Master lett a viszonyítási alap a két…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/ Ha egy óra kapcsolódik a föld legerősebb helyzetéhez, akkor ez a Rolex Day-Date, más néven elnök neve: elnök. Dwight D. Eisenhower viselt egyet, John F. Kennedy kapott egyet Marilyn Monroe-tól, és Lyndon B.…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga/ Néhány óra olyan ritka, hogy megbocsátanak neked, amiért nem is tudod, hogy léteznek. Mint ez a rolex replika Milgauss 6541 hivatkozás. A Milgauss volt a legelső óra, amelyen egy puha vastartály szerepelt,…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga Mindenki tudja, hogy nincs más márka, amelynek ugyanolyan ereje és elismertsége lenne, mint a Rolex-nek. És bár a Rolex (csakúgy, mint sok más márka) elkezdett mélyebbre ásni a női órák világában, csak van…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga Ez volt a Baselworld egyik legtöbbet beszélt órája, az új Rolex Sea-Dweller. Sok ilyen beszélgetés a vörös szövegre és a küklopszra összpontosított, de van még más az új tengerlakónak, aki véletlenül idén is…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga Ami a szüreti órákat illeti, ugyanazon modell különböző ritkaságú és kívánatos szintű lehet. Ez a Rolex Daytona „Paul Newman” mindkét helyen nagyon magas rangú. 6241-es referenciaszámként akrilkeretre…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga Ami a vintage Rolex-et illeti, számos alosztály létezik, amelyek mindegyikének megvan a maga elkötelezett gyűjtői csoportja. Van például a „Paul Newman” Daytona, vörös nyomtatású tengeralattjárók és…..
Watch Factory Global Shipping További modellekért lásd:https://www.replikaorak.ga A Rolex Sea-Dweller-re a híres tengeralattjáró nagy testvéreként hivatkozhatunk. A Rolex pontosan 50 évvel ezelőtt, 1967-ben tervezte, célja az volt, hogy még mélyebbre menjen és elkísérje a mélytengeri…..
Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga A vintage kronográfok gyakran a legkívánatosabb órák közé tartoznak. Van azonban fogás, többségük, különösen az 1970-es évek előtt, általában meglehetősen kicsi, gyakran 34 mm alá…..
Óragyári globális szállítás További stílusokért keresse fel a weboldalt: https://www.replikaorak.ga Egyensúly: A Miyaikyo szeszfőzdét (ejtsd: mee-yag-ee-kyo) 1969-ben találták meg, és a Nikka Whisky Distill Company tulajdonában van - amelynek más jól ismert szeszfőzdék is vannak. Miyagikyo…..