Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diesunddasda

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt tudtam, hogy kemény lesz és megszenvedjük a felújítás minden mozzanatát, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy mikor vége lesz, a fellélegezés és az öröm helyett, a csalódottság és a kétségbeesés lesz rajtunk úrrá… Pedig milyen szépen elterveztük: lesz új konyhabútor, csempe, járólap, szép…..
A Lényeg Mi a baj a Balatonnal? 2021.09.02 16:21:45
Már régóta ki akartam írni magamból a Balatonnal, azaz a balatoni turizmussal kapcsolatos gondolataimat. Nehéz persze egy komplett elemzést sűríteni egy néhány száz szavas blogposztba, de azért igyekszem egyszerre tömör és mégis lényeges helyzetelemzést adni.  A Balaton valahogy minden magyarnak…..
A világ elhűlve nézi, hogy milyen gyorsan omlik össze az USA által összetákolt bábállam Afganisztánban. Hiába a kétszeres létszámfölény, a légierő, a fejlett nyugati fegyverek, a kormányerők folyamatosan meghátrálnak a tálibokkal szemben, a katonák dezertálnak, rosszabb esetben átállnak az…..
Diesunddasda 2021.08.16 11:17:31
@desw: milyen idiota kerdes. Szerencsere nem magyarorszagon elek. Svajcban elek, ahol a 2015-os menekültvalsag idejen tapasztaltam, hogy svajciak jelentkeztek a hatosagoknal, hogy naluk van hely, ök tudnak menekülteket befogadni. Nyilvan neked ez nem peldaerteku, mert meg kicsit fejletlenebb vagy.
Egészen elképesztő az a luxus és az a hatalmas tér, melyben Sylvester Stallone és családja tengette a mindennapjait az elmúlt 23 évben - a kaliforniai megaingatlan viszont most felkerült a piacra és őszintén, szó szerint mindenki megbolondul érte. Csupán annyi bökkenő, hogy teljességgel…..
STOP STD Megtörtént 2021.07.09 12:51:05
– Anya, apa, lejönnétek egy percre a konyhába? Szeretnék nektek mondani valamit. – A szülők összenéztek. „Már megint mi baj történhetett?” – gondolták, de azért csak papucsot húztak és követték Petit. Ő némán baktatott, kissé leszegett fejjel, de azért határozott léptekkel. Látszott, hogy valami…..
Diesunddasda 2021.07.11 11:20:26
@MEDVE1978: A család nem attól lesz család, hogy egy hetero pár gyerekeket csinál. Nagyon sok bántalmazó, mérgező, diszfunkcionális család van. Szerintem sokkal inkább ezektől kellene a népet irtóztatni mint mondjuk egy homo pártól, akik a szexualitásuktól tejesen függetlenül simán lehetnek érett, felnőtt, szerető szülők. És még azt is el tudom képzelni, hogy a melegségük miatt annyi mindenen átmennek ezek az emberek, ami sokkal jobb, erősebb és érettebb szülővé teszi őket, mint sok tespedt, öntelt, hetero balfeket.
Diesunddasda 2021.07.11 16:23:39
@Kovacs Nocraft Jozsefne: mar hogyan gyulolnem a heterokat, amikor en is az vagyok? Elkepeszto, hogy miket bele nem latnak egyesek a hozzaszolasombs. Nem gyulolok senkit, epo ez a lenyeg. Elitelem az idiota viselkedest. Szerintem szanalmas ha egy hetero többre tartja magat egy homoszexualis embernel a szexualis iranyultsaga miatt. Ez ugye, azok szamara, akiknek alapfoku kepzettsegük van magyar nyelvböl egy ertelmes mondat, es tavolrol sem jelent semmi olyasmit hogy utalom a heterokat.
Diesunddasda 2021.07.11 16:37:32
@Rodney_2: Ha elég értelmes lennél hozzá, különbséget tudnál tenni aközött, hogy a buzulast (a te szohasználatod) propagaljak vagy az empatiat es elfogadast. Az emlitett tanulmanyok szerzöi valszeg hozzad hasonlo homofob szakertok? Ismertem jopar LMBTQ-embert az egyetemem es a munkahelyen is, es mindegyik rendes, ertelmes, értékes felnött ember es egy pillanatig sem befolyásolt soha, hogy ök törtenetesen melegek vagy transzok vagy akarmik. Felölem lehetnek akarmilyenek de ha kirekesztö, rasszista, rosszindulatu, elmebeteg idiota vki, akkor arra nincs mentseg.
A Miből élnek a magyarok Svájcban? sorozat mai részében egy szobalány pozíciót nézhettek meg közelebbről. Aki kérdez, az ezúttal is Csilla, aki válaszol pedig Adina. Csilla ezúttal változtatott a formátumon, így összefoglaló helyett következzen egy részlet a beszélgetésből...