Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektroguru

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy döntöttem, hogy elkészítek egy cikket, amely tippeket tartalmaz a Wi-Fi hálózati jel erősítésére. Az interneten sokféle cikk található ebben a témában, de szinte minden cikk sok felesleges információt tartalmaz. Pontosabban, sok ajánlás van néhány beállításhoz, amelyeknek semmi közük a Wi-Fi jel…..
Energia Guru Mi az a videokártya? 2021.06.07 10:42:24
A videokártya egy bővítőkártya, amely lehetővé teszi a számítógép számára, hogy grafikus információkat küldjön egy videokijelző eszközre, például monitorra, TV-re vagy projektorra. A videokártyák néhány más neve a grafikus kártya, a grafikus adapter, a kijelző adapter, a video adapter, a…..
Bárki számára, aki jól érzi magát zenéje hallgatásában, előfordulhat, hogy befektetnie kell egy hangerősítőbe a használt fejhallgató alapján. A fejhallgató-erősítők történetesen olyan sok ember számára fontosak, hogy a legtöbb audiofil nem is mer zenét hallgatni, ha a zenéinket nem egy jó erősítő…..
Soha ne építsen számítógépet anélkül, hogy megbizonyosodna a megfelelő hűtőrendszer telepítéséről. A processzor hűtőket úgy tervezték, hogy eloszlassák a számítógép szívében elhelyezkedő processzor által termelt hőt. A ventilátorok, radiátorok és ezekben a hűtőkomponensekben található egyéb elemek…..
Melyik tévé lesz jobb számomra: LCD vagy OLED? Vagy esetleg LED vagy QLED? Sok fogyasztó tesz fel ilyen kérdéseket. Ebben az útmutatóban megpróbálunk választ adni rájuk, de gyakorlati szempontból. Megfontoljuk, hogy melyik típusú televízió működik a legjobban az adott alkalmazásokban. Mi a…..
Akár pihentető háttérzene, akár zene a kerti partihoz - a külterületre vonatkozó kiváló minőségű hangkoncepció nagyon különleges hangulatot hoz a kertjébe. A kültéri terület típusától és szerkezetétől függően más hangrendszert lehet használni.A hangfalak sokféle típusa és modellje gyakran…..
Az 1990-es évek óta a vezetékes fejhallgatók elvesztették a hangsúlyt az olyan vezeték nélküli technológiák megjelenésével, mint az infravörös és a Bluetooth, amelyek népszerűsítették a kihangosító kereskedelmét. Ezenkívül manapság egyre több márka választja a fejhallgató-port nélküli mobil eszközök…..
A vezeték nélküli fejhallgató trend ebben a fejlõdõ technológiában. Könnyedén csatlakozhat különböző eszközökhöz a rendetlen vezetékek és a korlátozott mozgás nélkül. Az eszközök vezeték nélküli csatlakoztatásának három módja van: infravörös, rádió és bluetooth. De inkább a Bluetooth technológiára…..
Tudja meg, mire kell figyelnie, ha elektronikus berendezéseket, kütyüket, kiegészítőket, szerszámokat és alkatrészeket vásárol. Olvassa el az elektronikai berendezések útmutatóiról készült gyűjteményünket, mindenféle elektronikus berendezéshez és eszközhöz, hogy megalapozott döntéseket hozzon…..
A fülben, a fülön és a fül fölött - a fejhallgató sokféle formában és méretben kapható, és gyorsan az egyik legelterjedtebb elektronikus eszközzé vált. Legyen szó zenehallgatásról, a tartalomban való elmélyülésről vagy a telefonos beszélgetések élvezetéről, egy minőségi fülhallgató valóban nagy…..
A jó hangminőség elengedhetetlen a kedvenc zenénk meghallgatásához. A mobiltelefonok és a táblagépek a legkényelmesebb készülékek a zenehallgatáshoz, de a legtöbb esetben nem nyújtják a kívánt minőséget. A hangszóróktól függünk a kiváló minőségű hangzás, de vannak korlátai. Súlyosak, terjedelmesek,…..
A játék kiegészítők a divat. Az online játékok demokratizálása és az elektronikus sport népszerűsítése egyértelműen hozzájárult a kifejezetten játékra tervezett számítógépek és perifériák sikeréhez . A felhasználóknak természetesen sok lehetőségük van, de ha a piac telített, akkor a "por és a…..
A televíziók nem mindig hibátlanok a hangminőség terén. Az egyre vékonyabb képernyők gyakran feláldozzák a hangerőt és a hangszóró méretét. A hang néha közepes, sistergő, még a legújabb modelleken is. A frusztráció elkerülése és a berendezés optimális használatának érdekében gyakran ajánlott…..
Energia Guru UHD 4K-8K 2021.05.06 17:30:01
Az első síkképernyős televíziók megjelenése óta milyen technikai haladás történt! A legelső modellek nagyon alacsony felbontása egymás után átengedte a HD Ready 720p (1366 x 768 pixel, HDTV), majd a Full HD 1080p (1920 x 1080 pixel, HDTV 1080p ) modelleket , hogy ma valamivel több mint 8 millió…..
Hogyan lehet megtalálni a legjobb memóriát, memóriát és processzort a lehető legjobb számítógép felépítéséhez. Soha nem volt még jobb alkalom saját számítógépének elkészítésére. De hogyan kezdje? Először meg kell határoznia, mit szeretne az új számítógéptől, és hagyja, hogy ez végigvezesse Önt a…..