Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delphy

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Film spot The Baby-Sitters Club 2021.07.22 10:00:00
Egy sorozat öt barátnőről, akik saját Baby-szitter klubot alakítanak. Szembe kell nézniük az élet kisebb-nagyobb nehézségeivel...
Szörnyella történetének egy újabb élőszereplős feldolgozása. Mely egész kiskorától kíséri végig a címszereplőt. ..
Az árvaház eladósodot, és nincs miből megmenteni. Ekkor jön egy váratlan lehetőség, a horgászverseny, amelynek nyereményéből megmenthetik a reményt nyújtó árvaházat. Igaz történet alapján. ..
Egy vírus támadta meg az emberiséget, és megjelentek az ún. hibridek, akik valamilyen állat és ember keveréke. Gus (szarvas és ember) útnak kell, hogy induljon, hogy biztonságba kerüljön. ..
Az árva Anne otthonra lel a Zöld Oromban. A sorozat végig követi a nem eseménytelen beilleszkedését, és növekedését Annenek. Az Anne otthonra talál című könyv adaptációja. ..
A gyerekeknek kell megmenteni a Földet, miután a szuperhősőket elrabolták a gonoszak. Földön kívüliekkel szembe szállniuk, de képesek rá, amikor a képzett szuperliga is elbukott?..
Daphne du Maurier regénye alapján készült film remakeben Mr. de Winter új felesége beköltözik a villájában. Ahol helyt kell állnia a szigorú személyzettel, és a tökéletességben elhunyt volt felesége árnyékával szemben...
Fern kénytelen Amerika vidékeit róni autójával, miután a cég ahol dolgozott gazdaságilag összeomlott. Modern nomád életmódot kezd el élni a társadalom peremén. ..
Az éjszaka közepén betörnek, és elrabolják a szülőket. A gyerekek, amint megtudják nyomokat követve megpróbálják megmenteni a szüleiket pár barát segítségével. De vajon 4 gyerek szembe szállhat képzett bűnözőkkel?..
Egy tinédzser az anyja, és az új osztálytársa által meginspirálva névtelen felhívást ad ki, hogy felhívja az iskolában lévő gondokra a figyelmet. Rögtön támogatói lesznek, és együtt küzdenek az igazságért, és az egyenlőségért...
Két régi barátnő felveszi a harcot a szupergonoszak ellen, amikor szuperhőssé válnak. Csak aztán nem minden úgy sül el, ahogy ők tervezték. De vajon sikerül a gonoszak fölé kerekedni, és megállítani őket?..
Film spot Oxigén 2021.05.20 10:00:00
Liz egy hibernációs kapszulában ébred. Amint felébred rájön, hogy elkezdett fogyni az Oxigénje, és az életéért kell küzdenie. De vajon sikerül túlélnie?..
Egy izlandi kisvárosban élő férfi minden álma, hogy megnyerje az Euróvíziós Dalfesztivált. Mindent meg tesz, hogy elérhesse. De sokak szerint esélye sincs kijutnia nem, hogy megnyerni, egyedül Sigrit hisz benne. Vele együtt alkotják a Fire Sagát. De vajon az elszántság elég lesz az Euróvízióra való…..
Egy Kanadai család Angliába költözik, mert Mac ösztöndíjat kapott egy neves hokiakadémián. Viszont így ikertestvére, Kayla elveszti a partnerét, mert ekkora távolságból nem működik a műkorocsolya duójuk. Kénytelen mindent a nulláról kezdeni egy idegen országban a testvére kedvéért. ..
Film spot Julie and the Phantoms 2021.05.13 10:00:00
Egy tinidzserlánynak megjelenik három szellem a garázsában. Velük együtt sikerül visszaszereznie a zene iránti imádatát és odaadását. Együttest alakítanak, és megnyereik mindenki szívét, vagy mégsem?..
A karanténba került házaspár leginkább már csak egymás idegeire mennek. Ekkor jön egy lehetőség, miszerint egy gyémántot kéne elrabolniuk. Együttes erővel vajon sikerül elrabolni a gyémántot, és helyre hozni a házasságot?..
Quinnnek meg kell nyernie a tánc versenyt, ha be akar kerülni álmai egyetemére. Semmi érzéke nincs a tánchoz, de a legjobb barátnőjének annál inkább, aki segít neki célja elérésében. Vajon sikerülni fog neki? ..
A Netflix új filmjében - A Potyautasban - egy három fős asztroanuta csapat Mars-expedicióra indul, ám egy váratlan vendég miatt mindannyian élet veszélybe kerülnek...