Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vendégtollhegy

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Debrecen! Egy kattintással szemügyre venni a következő hetek zenei történéseit elég hasznos, így örömmel csatlakoztam a szórás készítőihez. A jelen mustra palettájának csúcsa a mindent IS kínáló, immáron harmadjára megrendezésre kerülő, fantasztikus Made In Debrecen fesztivál lesz. Nem is…..
Folytatódik a PusztaHang Sessions, hamarosan a Decolonize Your Mind Society minifellépéséről készült felvételeket is megosztjuk veletek. A hazai könnyűzenei életben minimalizmusa, a nem európai kultúrák zenéiből származó inspirációi és tiszta, nem-temperált hangolásai miatt is egyedülállónak számító…..
Bemutatkozik a PusztaHang új rovata! A legjobb, legújabb, legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar vinyl megjelenésekről fogunk beszámolni. Elsőként a Trottel A Talayapa Project című lemezét vesézzük ki. MIközben anyagot gyűjtöttem és persze zenét hallgattam ehhez a kritikához, egy csomó emlék…..
Folytatódik a PusztaHang víruskompatibilis videókoncert-sorozata, a PusztaHang Sessions, hamarosan az Odd ID (ex-Ethnofil) minifellépéséről készült felvételeket is megosztjuk veletek. A zenekar első debreceni szereplésére az alakulásától számítva bő tíz évet kellett várni – az egri gyökerű felállás…..