Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garbageman

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A világ legszexibbnek tartott nője ma megboldogult. Halleluja! Arra utalunk, hogy férjhez ment. Amerika ugyanis az őrület határán van illetve volt a mesebeli esküvő miatt hetek óta. A kimondhatatlan vezetéknevű Kim ugyanis a legnagyobb sztár odaát. Ő az, akivel tényleg…..
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
garbageman 2011.06.22 16:34:41
@szanalmas:

Segítek: nem címlapra való, gondolom neked sincs egy ilyen poszter az ebédlőd falán nem ? vagy tévedek ?

Winkler is gyűjti a Dec 24-i hozzászólásokat :) megérdemlitek néha :)
..
garbageman 2011.05.11 17:10:30
Eheti, keretes szerkesztésű válogatásunkban Britney Spears és Katy Perry is megmenti a Földet a maga módján, hangszerboltot foglal el a Pains of Being Pure at Heart, Jason Forrest klipjében pedig dús hajú férfiak plázában párbajoznak. J Mascis új lemeze akusztikus, új videója meg…..
Elég jó!..
garbageman 2011.04.05 05:18:07
J Mascis - Several Shades Of Why (Sub Pop) A könnyűzene történetében aligha tudnánk uncoolabb rocksztárt megnevezni, mint J Mascis, a legendás Dinosaur Jr. bumfordi frontembere. A Joseph Donald Mascis néven született zenész személyében egyszerre párosult az antiszociális geek-ikon és…..
garbageman 2011.03.26 13:23:42
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
Pingvinjelmezbe és norvégmintás pulóverbe bújik a svéd Acid House Kings, a közönséget énekelteti a System Of A Down testvérzenekara, tengerpart, fürdőruhás csajok, meg egy rakás hülyeség van a Wavves új klipjében. Egy floridai tinédzser rapperlány nagyon ügyesen dob kosárra, a…..
Lángoló Gitárok Vikernes Dod? 2011.03.07 08:55:00
Burzum - Fallen (Byelobog Productions) Vajon létezhet-e barátság fiú és lány között, lehet-e két nőt egyszerre szeretni, és lehet-e még egy új Burzum-album valaha is jó? Fontos és nehéz kérdések ezek. Az első kettőre simán lehet határozott válaszokat adni, de az utolsó…..
garbageman 2011.03.08 13:00:40
Lángoló Gitárok Éteri háború 2011.02.14 09:20:00
PJ Harvey – Let England Shake (Island) Most jóindulatúan feledkezzünk meg arról, hogy végül is PJ Harvey legutóbb 2009-ben adott ki lemezt régi szerzőtársával, John Parish-sel közösen. Egyrészt azért, mert a Woman And A Man Walked By sokkal inkább volt egy laza…..
Nem egy Tutti Frutti, de nem rossz!..
garbageman 2011.03.08 12:48:30
A Való világ a nézettségi csúcsra hág nap, mint nap, mintha az egész ország elvesztette volna a távvezérlőt és csak az RTL Klubot tudná nézni. VV Jerzy egyet fingik, és címlapra kerül, Gigi fejfájása miatt akár a nemzetbiztonsági bizottságot is összehívhatják, Alekosz…..
 A Last.Fm a CBS kezei között az elmúlt évben pontosan azokkal a problémákkal kezdett el küszködni, melyek a nagy, nehezen mozdulni képes cégbirodalmak tulajdonába kerülő kis, mozgékony cégek megtapasztaltak már elégszer.  Mint tavaly év végi írásunkból kiderült,…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
Arról már írtunk, hogy Kyuss Live! néven és Josh Homme eredeti gitáros nélkül ismét turnézik a Kyuss, ráadásul a turné Budapestet is eléri 2011 március 20-án. John Garcia énekes viszont most már arról beszélt a Rock Soundnak, hogy a turné után minden valószínűség szerint…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine, VHK @ West-Balkán, 2010.09.05. Ez az VHK-Jello Biafra-koncert már jó előre történelmi eseményként lett beharangozva, és végül nem is cáfoltak rá a nagy szavakra. Ráadásul Biafra sem hazudtolta meg magát, úgy látszik, tényleg…..
Az elkövetkező időszak, míg összegyűjtöm a pénzt egy új Androidos telefonra az ellopott Desire helyett, most arról fog szólni, hogy eldöntsem: vajon maradjak a jól bevált Desire-nél (amit imádtam, és fáj a szívem érte) vagy válasszam inkább a Samsung zászlóshajóját, a…..
Szerda este a Bizottság épületében lévő főhadiszállásán fogadott minket Meglena Kuneva, az EU fogyasztóvédelmi biztosa. Szily kolléga huszáros rohammal vetette rá magát, a fogyasztók megalázása témakörénél már egymás szájából vették ki a szót, egyfajta verbális…..
Mivel szorgalmasan olvassátok a blogot, ezért megérdemlitek, hogy megkapjátok a világ legjobb szakítós sztoriját, amiben kicsi farkú dj-barátunk ostromolja a lányt, aki összejön a testvérrel, meg újra, meg mégse, meg újra a testvérrel. Csupa idézni való mondat a Balatontól 430…..
garbageman 2008.09.25 09:11:08