Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kami könyvei

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Evelyn Jones 2. részlet a Kami könyvei fb csoportból "Eve üvöltése, mintha most mélyebbről jött volna, mint eddig. A szörnyeteg őrjöngése valahonnan lelke belsejéből, de még talán annak is a legmélyebb zugából tört elő és ostorként csapott végig a hengeres, több száz kilométer hosszan égbe nyúló…..
Sziasztok sziasztok Már olvasható a sztori eleje Kami könyvei fb csoportban! Ne maradjatok le :) Istentelen kompánia Egy Harcosnő, Egy vadász Elf, Egy álmodozó Vízköpő, Egy kötelesség és szabálykövető Dryad és Egy könnyűvérű Szirén az istenek világa ellen indul, miután világaik fonalát…..
ELŐKÉSZÜLETBEN Kami könyvei fb csoportban A vörös isten  Amikor Ré napisten, az egyiptomiak legjelentősebb és legöregebb istene, napról napra ismétlődő utazásai során, immár a sokadik éjjelen áthaladva az Alvilágon - Évmilliók bárkája nevű hajóján -, ismét szemben találja magát Apóphisszal, az…..
ELŐKÉSZÜLETBEN: Midnight Memento Egy Éjszakai elf és egy Nap elf különös találkozása, egy meg nem történt titkos masquerad alatt, ami után útjaik, ahogy találkoztak, úgy el is válnak. Addig a napig, mígnem fel nem üti a fejét a részekre szakadó elf társadalom bukásának árnyéka. Amikor egy…..
ELŐKÉSZÜLETBEN Kami könyvei fb csoportban A harag szülötte FÜLSZÖVEG Owain Jager Summers a veinmoore-i tolvaj sorsa már szinte születése pillanatában eldől. Egy napot alig tölt a világon, élete idejekorán megpecsételődik azáltal, hogy édesanyja világra hozatala után jóformán azonnal túlad…..
Sziasztok sziasztok Gyertek Kami könyvei fb csoportba vérengzeni, +18-as novellákat olvasni, Halálistenekről, lidércekről és egy lányról, aki az istentelen lények közé szorul, végül az életben maradás reményében megvívja a háborúikat. (Az offenzív jelenetábrázolások miatt minden történetem, Light…..
Kami könyvei Játékbaba Requiem 2022.01.08 15:05:44
Sziasztok Gyertek Kami könyvei fb csoportba mini fantasy novellát olvasni :) Öt részes karácsonyi +18, nyomokban Diótörőt tartalmaz Játékbaba Requiem részlet "Drosselmeyer egészen addig nem volt tisztában saját döntéseivel, amíg azok veszélyes vizekre nem vitték ismét és Necreya előtt állva nem…..
Sziasztok sziasztok Franken-Scream Az október 31-én levő halloween-i szerepjátékra Shakespeare (Balogh Károly) megírta az alapot. Azt kell mondjam, elfogultság nélkül, hogy tökély. Hamarosan felkerül, hogy elkezdhessetek készülni karakterekkel, eseményekkel. Biztos vagyok benne,…..
Sziasztok sziasztok Na és akkor van még idő, így tehát az első játék, amennyiben megszavazzátok, hogy legyen havi 1 szerepjáték nálunk Kami könyveiben; hátha nem csak ketten leszünk, meg hárman, mint legutóbb. Ha az időpont nem ideális; szóljatok. Rugalmas vagyok. Október 31. -…..
Sziasztok Az utóbbi időben a Blogon is, de a Kami könyvei fb csoportban is egyre több szó esik szerencsére arról, hogy mennyi vendégszerző támogatását élvezi ez az aprócska, családias kis hely. Örömömre sokan adták áldásukat, egyben nevüket is ahhoz, hogy publikáljanak Kami könyveiben is; ezzel…..
  Sziasztok     Ha eljön a Keleti Mitológiák sora, közülük is a 3. SHUTEN DOJI;   ilyesmi borító konceptet el tudnék képzelni.       ELŐKÉSZÜLETBEN:   Keleti Mitológiák 3.   SHUTEN DOJI       Olvassátok el, ha szeretitek a keleti mitológiákat; az első két részt addig    Keleti…..
Sziasztok sziasztok Kami könyvei fb csoportban Előkészületben: SzájmonSzól - Láthatatlan kezek 1. (SzájmonSzól sorozat) paranormális pszichothriller Hogy mi lakozik egy író fejében? A rengeteg történet, ami örökké kavarog és ki akar törni; néha lehet a legjobb, ami történhet velünk,…..
Sziasztok Snowdrops címe érkezni fognak az évszakok is Kami könyvei fb csoportba. Tavasz, Nyár, Ősz és Tél, és természetesen velük együtt érkezik a 12 hónap; egy kicsit másképpen újragondolva A Négy évszak, azaz a a Négy Testvér és az ő úri muri történetük; és a 12 ellenlábas hónap,…..
Sziasztok sziasztok A minap bele bonyolódtam valami igazán frenetikus dologba, így jöjjenek a részletek. Hogyan jut el egy szerző, A-ból; B-be. Meglát egy képet. (Uhh ez jó! Ez jó! Mire használjuk?) És beindul az észkerék. Fantasy. Különc ágazat. Nem jó akármi. Teli van a polc,…..
Sziasztok sziasztok ELŐKÉSZÜLETBEN: Bár megígértem, hogy nem lesz több ötlet, de egyszer csak érkezzen a nagy kalapba, Khissu címmel, egy újabb Light Novelem. Kami könyvei között még nem szerepelt, de amire már tettünk kitérőt nem rég; aki még emlékszik a zenészekről szóló kérdésemre. Egyszer…..
Sziasztok Gyertek szavazni Kami könyvei fb csoportba. Ti milyen műfajban szerettek olvasni? Gyertek bátran és maradjatok is velünk, olvasgatni, diskurálni.  by Kami  ..
Sziasztok sziasztok Gyertek olvasni és úgy egyébként is; Kami könyvei fb csoportba :) ELŐKÉSZÜLETBEN: Valkűr sorozat Az einherjar holló (Valkűr sorozat 1.) Az einherjar farkas (Valkűr sorozat 2.) Valamikor az év vége; jövő év eleje; meglátjuk mikor kerül sorra. Egy hős útja a…..
Sziasztok sziasztok És ma már nem hozok több posztot. Lucifer Coolio: Gangsta's paradise számára nyomja. Coool Aki olvassa a BLOOD RIVER - Asmodeus történetemet, már lecsaphat erre a különc kis flashre. Elvégre épp a 7. részben ahol tartunk; tűnik fel a történetemben is. Így van!!! Maga…..
Sziasztok sziasztok ...Hamarosan érkezik az előzmény, BLOOD RIVER - Asmodeus történetünkhöz, ahol is megismerhetitek Leviatánt, Beelzebubot és Lucifert. Alászállásuk pillanatát; ha úgy tetszik; aki szeret elmerülni a háttértörténetekben is, ne hagyja ki az elkövetkező részeket. Nem mehetünk el…..
Kami könyvei Mese mese mátka :) 2021.06.01 15:22:23
Sziasztok sziasztok Meseterápia Szeretitek a meséket? Én hallgatni is, disney fanatikus is vagyok Ki hitte volna Ki szereti még a meséket? Fel a kezekkel Volt már, hogy írtatok is meséket? Én tavaly decemberben (karácsonyra a kicsiknek megpróbálkoztam vele) hááááát... Khhmmm.... Igen. Azt…..
Kami könyvei BLOOD RIVER 7. 2021.06.01 10:52:14
BLOOD RIVER - Asmodeus 7.Fejezet Inez tünékeny, fényből álló alakja úgy szelte a végtelen horizontot, mint egy gyémántfényű patkány. Nem tudta volna jobban körül írni, minek is tartotta önmagát azok után, hogy végzett Asmodeussal. Nem várhatta meg, amíg keresni kezdik. Vagy amíg tetten érik. El…..
BLOOD RIVER - Asmodeus 6.Fejezet Ha lehetett kevésbé kellemetlen helyen ébredni a pokolban egy vérfolyó és egy zuhanás okozta sokk után; Inez Demetrius bármit annak talált volna, ahhoz képest, amin keresztül kellett esnie. Indulásakor még azért remélni merte, hogy ide tartó útja sima lesz;…..
Sziasztok sziasztok Csak hogy ma se unatkozzatok. Hoztam nektek egy extra fejtörőt. Mindenki, aki olvasta a BLOOD RIVER -Asmodeus részeket, külön kiemelném a részek közül is a 2. részt, amiben megismerhetjük Sibuna, a vérfolyó öreg révészét. (Többek között) Na a fejtörő! Szerintetek, nincs…..
Sziasztok sziasztok Játékra invitállak benneteket. Tegyük fel, hogy van néhány regényhősöm. Akik hogy, vagy hogy nem, átesnek a saját meghasadt világuk kis szövetén. Még annál is jobban, mint egyébként szerettek volna. Így eshetett, hogy Cerberos, a Halál Istene; Naomi a kóbor szellem…..
"Per si va nella citta dolente, per me si va nell'etorno dolore, per me si va tra la perduta gente. Giustizia mosse il mio alto fattore: fecemi la divina potestate, la somma sapienza e il primo amore. Dinanze a me, non fur cose create se non eterne, ed io eterna duro: lasciate ogni speranza,…..