Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dulifuli

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk lájf: Tisztelt uram A Hovány Kft és élén Hovány Márton kérését, mondatait tolmácsolom ön felé. A közelmúltban a subba-n megjelent a tűzforró vagy jéghideg blog, ami ki lett emelve főlapra. A cikkben két további blog link is található, igy már három helyen…..
dulifuli 2007.12.14 13:27:30
OFF:
maí jön a wiw, ezt skubi:

www.youtube.com/watch?v=4MnzgXc2SWA

PÓK ENDRE BASZOD...

A kutyás részt nem hiszem el.
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
w Recipe ferrum 2007.09.20 06:30:00
Nagy sárga munkagépek szorítják visszafelé a feketegazdaságot ezekben a pillanatokban is, dolgoznak a kanalak és hidraulikák, a feketegazdaság meg vinnyogva hátrál a hegyekbe. Meneküljön csak! Magyarország lelkesen üdvözli a mindent átitató korrupció visszaszorítását. Nem…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
Subba Iszunk, bulizunk 2007.09.11 14:59:24
Voltunk már egy-két igazán szar házibuliban, de ez maga a pokol: Reméljük a két csörömpölő fickó nem élte meg a hajnalt...
Bájos tudatlanság lengi körbe a Mátrix webmarketing honlapját. Pesty László borzongos-mesélő hangszíne elkalauzol bennünket a varázslatos Internetes aranybányához - amennyiben olyan 50 éves cégtulajdonosok vagyunk, akik még sosem láttak számítógépet, pláne…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
Subba Subba szív iWiW: Anyuval 2007.09.07 11:27:00
A hosszú böjt után megérdemlitek a tartalmas válogatást. Gyorsan klikkeljetek, jó szórakozást! - Anyuval- Milf (Mother I'd like to Fuck)- Miss Money- Ez egy torta- Tesi meg én- Mr Wolf- Védem a területem- Teszkó Tünde- A Subba kabalája ..
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..
Subba Bréking nyúz 2007.09.05 11:04:41
Havas elmúlt időkben tanúsított viselkedése, és megnyilvánulásai nem illeszkednek a csatorna szellemiségéhez, műsorpolitikájához és hosszú távú terveihez...
dulifuli 2007.09.05 12:21:24
dulifuli 2007.09.05 17:58:42
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
Az alcímben szereplő kijelentésre úgy reggel hat körül került sor, és nehogy azt tessék gondolni, hogy ennél nagyobb baromságot nem volt képes öszehordani az Albert-Schiwert-Takács duó az Oscar-gála közvetítésének örvén, mert igenis sikerült, és akkor a sírásról még nem…..
w Ezek lopnak. 2007.02.19 05:00:00
Választások után pár napig téma, aztán fel-felröppen néha, de mindig elhal az aktualitások nyüzsgésében. Az állapot kevésbé alkalmas szalagcímnek, mint az esemény. Egy kordonbontás vagy egy zavargás, az breaking news. Hogy egyébként az egész magyar politika a lopásra épül,…..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Kedves Naplóm! 2007.02.01 06:30:00
Egyéves lett a Gyurcsány-blog. Boldog szülinapot. Vessünk számot. Vajon jó dolog-e, hogy a miniszterelnök blogol, és jól blogol-e a miniszterelnök? A miniszterelnöki blog önmagában se nem jó, se nem rossz. Még az sem, hogy Gyurcsány olykor hírértékű dolgokat jelent be…..
w Háromszor tagadsz meg engem 2007.01.30 05:00:00
Kádár Jánoson gondolkodott mostanában Gyurcsány Ferenc, szóba is hozza írásban és tévében. Nagyon helyesen tette. Aki politikusnak áll, annak fel kell tennie ilyen kérdéseket magában, és meg kell válaszolni, felelősen, okosan. Sajnos Gyurcsány, úgy tűnik, máris befejezte a…..
dulifuli 2007.01.30 09:51:09

GyF azzal, hogy fikázta Kádárt, csak beleszart a saját fészkébe, nem hiszem, hogy túl sok szavazatot sikerült ezzel összeharácsolni "jobbról" egy Kádár kádernek.
Persze ha majd fordul egy picit a politikai széljárás, kimegy Kádár sírjához és megkérdezi tőle: "Te mit tennél Janikám?"
Szánalmas.

Közülünk meg az fikázza Kádárt, aki a keleti tömbben anno tudott volna virágzó képviseleti demokráciát építeni.
A puha diktatúrát meg az, aki szívesebben élt volna keményben. Mert, hogy sokkal több variáció nem volt.
Csak 200 km-el kellett arrébb menni még a 80-as években is egy Nicolae Ceauşescu- hoz, vagy egy securitate-hoz.
Amikor itt már vártuk a Ladát meg Trabit, ott heti 2szer kikapcsolták az áramot. Hogy keletebbre ne is pillantsunk.

Úgy vett fel hitelt az országnak, hogy akkor arra még volt állami tulajdonú fedezet (!) és bizony nem ő baszta el azt, hogy a privatizáció során amikor ezt a fedezetet eladták, akkor egy buznyákot se fordítottak a hitelek visszafizetésére.
Nem volt milliárdos, puritán életet élt és tulajdonképpen egy elbaszott olefinprogramra (meg a gulyáskomenizmusra) ment el a felvett hitel és nem helikopterre.

Viszont azok is tények, hogy is ő hozta be az oroszokat, ha nélküle is bejöttek volna, és leélt egy életet az ország élén '56 után. Ráadásul ő alatta szokott rá az ország a mutyizásra, rá mutogatunk, amikor elhangzik a nagy érv, hogy a Zállam nem jó gazda. Szürkeség, Szomszédokat, Szabó család.

Pálcát nem török, nem tudom, hogy lehetett volna másképp.
dulifuli 2007.01.30 23:11:15
w Úr ír 2007.01.26 11:00:00
Bloggerkolléga írt egyet a Népszabadságba - sőt, nemhogy beleírt, hanem komplett mellékletet töltött meg Szembenézés című töprengésével. A címlapképen a szerző látható kampánybeszéd közben, IGEN MSZP feliratú táblák és lufik közt, olyan arckifejezéssel, mely szerint…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..