Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blitzkrieg

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Célegyenesben vagyunk: már csak hetek, talán napok kérdése, hogy meglegyen a 30 ezredik Népítélet-bejegyzés. Ez alkalomból az eddigieknél is nagyobb szabású ünneplés veszi kezdetét. Nemcsak a bitek hullámain, hanem valódi, kézzel fogható, kakaóval leönthető, nehéz perceinkre…..
Belsőség Tízajtós Logan 2007.10.21 10:21:00
Van egy öreg Mercim készülőben Egerben, épp most lakatolják. A mester elakadt a melóval, kellettek volna hozzá ajtók, legalább bontásra, meg szélvédő, aztán egyéb izékbizék is. Jó másfél hónapja megbeszéltük, hogy az apósomék balatoni háza melletti garázsban heverő…..
Egy Mini próbakört sohasem utasítanék vissza, ez ráadásul egy Cooper S Cabrio, British Racing Green metálfénnyel és barna bőrülésekkel. A csúcsmodell. Féltem, igazságtalanul fogom megítélni a Minit a négykerék-meghajtású Volvo S80-ból átülve (erről hamarosan olvashatnak).…..
Voltam egy sajtóúton, nem árulom el, mit mutattak be, inkább olvassák el a cikket holnap reggel. Mindenesetre a helyi Le Meridient egy régi autógyár épületében alakították ki. Ezt láttam az ablakomból: Aztán balra néztem, és megpillantottam a szobai állólámpát. Úristen, egy…..
Blitzkrieg 2007.09.27 20:40:53
A f@szt! Megin gyártani fogják a trabantot, figyejjjjétek mög.
Winkler Róbert, az Indexhez tartozó Totalcar főszerkesztője lesz a magyar Music Television saját gyártású műsorának, a Swungnak a műsorvezetője. A szerdán este tíz óra után jelentkező egy órás szórakoztató, szókimondó műsorban közéleti és társadalmi témákat is…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Sajnálom, de csalódást kell okoznom. 14 789 kilométeres óraállással indultam útnak, 17 700-zal érkeztem haza, és az autóval nem történt semmi baj. Háromszor tankoltam bele útközben, jártam vele sziklagörgetegen, autópályán, középkori utcácskákban, és nem…..
Belsőség Egy Volvo nem Volvo 2007.09.06 16:15:00
A Volvo nagyon egyedül volt a Mini Cooper és az A4-es között a garázsban. Öregnek érezte magát. Szűcs István mentette meg a depressziótól. Írt nekem, hogy van egy 1979-es 200-as kombi a gyűjteményében, bordó. Ha elfogadom, nekem adja, jobb helyet úgysem találna neki. Az autónak…..
Soha. Mondom még egyszer: SOHA SENKI NE végeztessen munkát ismerőssel, rokonnal, esetleg a család barátjával. Még akkor se, ha kifizetődőbbnek tűnik. És mindig annak tűnik. Tehát soha. Úgy volt, hogy június elején a Budapest-Kiskunhalas-Szeged Bermuda-háromszöget tettem épp…..
Császár Előd neve annak idején csodálatosan egybeforott a gagyi fogalmával, meg a betépve gyorshajtással is, de ezt most hagyjuk. Aztán szerencsére egy időre eltűnt, de hát hol máshol is üthetné föl a fejét megint, mint az otthon sztonduló hülyegyerekeket megcélzó…..
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
A kórházban nyitunk, ahol az első rész végén halálugrást végrehajtó Peter fekszik, Nathan ugyan megmentette, de kicsúszott a kezéből az öccs, és kicsit összetört. Repülésről hadovál és hasonlókról, Nathan úgy tesz, mint aki nem tudja miről van szó, jobb így mindenkinek.…..
Blitzkrieg 2007.03.04 22:19:44
Az m1 ma este egy nem vicces Jim Carrey filmmel indít 20:40-től (Mi lenne ha?), márpedig azok nem is nagyon szoktak jól sikerülni. Nagyon úgy néz ki, hogy a kutya nem kíváncsi a gumiarcú komikusra, ha nem vág hülye grimaszokat és beszél a seggéből, pedig lehet, hogy több is lenne a…..
Hogy kinek, mennyire volt kedve röhögni, arról gőzöm sincs, szerintem senkinek és semennyire. A rádiósoknak biztos nem, mert a rádió épületét októberben kicsit szétverték, a stúdiókat kifosztották, egészen '57 áprilisáig a parlamenti szükségstúdióból sugárzott a Kossuth.…..