Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TooKooL

5 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pda-k fontos része a böngésző, egy részüket kifejezetten böngészésre találják ki. Szerencsére azoknak sem kell aggódni akik nem hatalmas képernyős pda-val vannak megáldva, de azoknak sem akik mondjuk nem szeretik az Opera Mobile-t, hogy a Pocket Internet Explorerről ne is…..
A neve hosszú, mégis egy egyszerű programról van szó :) Emlékszem régen mennyit kutattam egy olyan alkalmazás után, melynek segítségével egyszerűen ki és be kapcsolhatom a wifit, telefont és a bluetooth-t.                  Maga a program…..
Lightweight fájl kezelő, érintésre optimalizálva. Kipróbálva a programot a véleményem: "maradok a jól bevált megoldásnál" (ami egy másik program, később sorra kerül az is, esetleg lehet tippelni).                  A fenti…..
Egy játékkal kezdenék, mert mint sokan mások, én is szeretek játszani, akár a pda-mon is. Szerencsére manapság egyre több program, valamint játék támogatja ezt a képernyőfelbontást. Mikor rátaláltam, egy pillanatig nem hittem a szememnek. Tetszett, és egyből átvillant az…..
Üdv mindenkinek! Ez az első bejegyzés a blogon, remélhetőleg még sok lesz a közeljövőben, ehhez viszont az kell, hogy legyen érdeklődés a blog témájával kapcsolatosan. Elég szűk réteget érint amiről szó lesz, de talán itt egymásra találnak majd azok az emberek, akikhez…..
De szép is az, amikor az ember meghasonulva önnmagával nem tudja eldönteni, hogy a szabályoknak vagy az adott szituációnak engedelmeskedve cselekedjen. Bár Laze esetében nem erről van szó, a mögötte haladó úgy gondolta, nem létezik akadály. Nemrég pont volt poszt az egyre…..
Nem sokkal azután, hogy megjelent a gyomorforgató poszt a Szondi utcai Reál kézzel átdátumozott, rohadt Túró Rudijairól, a cég közleményt küldött az Index születésnapi ünnepségsorozatára készülő Homárnak. Először is itt a szöveg, csorbítatlanul, de utána újabb…..
Titokzatos okból európai, sőt világszintű szolgáltatást várt a cégtől a magát "egy szerencsétlen HP-tulaj"-nak nevező olvasónk, de aztán nagyot padlózott. Pár hetes, új gépe egyszer csak nem működött, mint kiderült, a memóriamodulok mentek tönkre. Hiába az…..
A kevésbé rutinos vezetők sokszor zavarban érezhetik magukat ismerősnek hitt forgalmi szituációban, ha nem az elképzelésük alapján történnek a dolgok. Attila a ti segítségetekre számít, és még le is rajzolta a kérdéses helyzet. Egy kérdésem lenne a blog olvasóihoz, mert a…..
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
TooKooL 2009.05.20 20:16:45
@Matrix_:

és ha mondjuk egy 5 éves forma kiscsajról van szó csak bukóban egy kawasaki ninjá-n aki nem a kapaszkodóba kapaszkodik? Csakmert lőttem egy képet ma estefelé és beküldeném ha megérne egy postot :D
TooKooL 2009.05.20 20:32:39
@Matrix_: lehet félreértettél, nem ő vezet, ő csak a vezető mögött ül :)
Krisztáék háza egy alkalmatlan földhivatali ügyintézőnek köszönhetően elárverezés előtt áll. Egy másik városban élő, de azonos nevű adós tartozását akarják leverni rajtuk, és ugyan a földhivatal már belátta, hogy tévedett, Krisztáék szívesen beperelnének valakit. Van…..
Rita azt gondolta, az online vásárlás már a Pannon GSM-nél is gond szerint működik, de úgy tűnik nem volt szerencséje. Hetekig hiába várt a kifizetett telefonjára, mostanra pedig már törölték is a megrendelését. Március 31-én Bónusz Program keretében rendeltem a Pannon…..
TooKooL 2009.05.14 09:23:49
@mercsi:

Szerintem már a sarki fűszeresnél is meg lehet venni bármilyen mobilt, de ha már online a hölgy, akkor ebay..
Kiszivárgott néhány adat az iPhone készülő új verziójáról, tehát hamarosan tele lesznek használt iPhone 3G-vel a hulladéklerakók és a sarki GSM-boltok. Az AppleInsider szerint ugyanis megduplázzák a RAM-ot, tehát a csilivili kijelzőtelefon egyre jobban hasonlítani kezd az…..
TooKooL 2009.05.14 09:17:01
@feketebarany666:

Csak akkor lehet okos ha olyan mint egy ppc :) Telefonfelvételnél ram elfogyást én speciel még nem tapasztaltam. Ha valaki azt el tudja érni az nagyon nem tartja karban a winmoját.

@all:

Egyébként még mindig az a véleményem hogy ez az ájfón csak hype, úgy ahogy a többi apple cucc is. Bár nem tagadom csinálnak jó mp3 lejátszókat és satöbbit. Az ájfón is jó, bizonyos szempontból ( kijelző - most csak ez jutott eszembe :D ), de közel sem olyan mint egy winmós pda. Gondoljunk csak a kihasználhatóságra. Bár az ájfónt úgyse azok veszik akik dolgoznának egy telefonnal, a suliba meg jó flashelni. A gyerek is menő, meg az apple is jól lehúzza :D
Az én gyerekkoromban - és ez tulajdonképpen nem is volt olyan régen, cirka két évtizede - nem volt még a kocka Ladában hátul biztonsági öv, meg gyerekülés se nagyon, de mindig hátul kellett ülnöm. Ma már a szabályok is mások, de Szipkamanoka olyan pillanatot csípett el, ami húsz…..
autózz! Nagy pofájú kisautósok 2009.05.07 10:28:00
Attila egy újabb fajt fedezett fel az autós társadalomban. Eddig főként a nagy autósok nagyon bunkó akciói voltak terítéken, ám ezúttal pedig a kis autó, nagy pofa elv látszik érvényesülni, ráadásul nem egyedi esetről van szó. Azt kellett észrevennem az elmúlt napokban, hogy…..
A Nokia bemutatta az eddigi legvékonyabb okostelefonját, a 9,9 milliméter vastag E52-t. A mobil készenléti ideje egy hónap, és nyolc órán át lehet vele telefonálni. Zajszűrő beépítésével javítottak a hangminőségen, hogy az utcán vagy a reptéri tömegben jobban lehessen…..
Úgy tűnik, bizonyos esetekben igaz, hogy az autó hasonlít a gazdájára. Ez Vorro levele alapján különösen igaznak látszik, mert a nagy sötét terepjáróban nagy sötét emberek ültek. A vezetési stílusukból adódóan ez már önmagában sem örvendetes tény, ennél is nagyobb…..
autózz! Lustaság fél egészség 2009.04.29 18:21:00
KuKori önként és dalolva vette fel a játszós ruháját, bár én még egyelőre nem látom, hogy mi miatt fogja őt megdobálni népes olvasótáborunk sárral és egyéb biológiai úton termelődött salakanyaggal. Sokkal inkább megérdemel valami ilyesmit a Focus gazdája, aki indulhatna a…..
A rendőrök karjelzéseinek jelentésével valószínűleg többen tisztában vagyunk, mint a sötétben fényjelzéssel történő irányítással. László jól megkapta a rendőröktől, hogy ő bizony rosszul tudja. Kérdés pontosan hogyan is hadonászott a közeg és mindebből mit lehetett…..
Tygger balesetet szenvedett és nem elég, hogy felszakadt a homloka, de egy szolgálaton kívüli rendőrnek köszönhetően a vétkes fél elismerő nyilatkozatát is semmisnek tekintették, végül hosszas ügyészségi procedúra vette kezdetét. Régi sztori. A darazsas postról jutott…..