Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grenadírmarsall

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Ha tömören szeretnék fogalmazni, annyit mondanék, az Injustice: Gods Among Us egy 2013-ban megjelent verekedős játék, amely az újgenerációs Mortal Kombat-ok sajátosságait ötvözi a DC képregényuniverzum klasszikus karaktereivel és egyedi világával. A piacon olyan riválisokkal szemben kellett…..
     A Remedy Entertainment TPS  klasszikusát követően úgy döntöttem, elindítom Indiegó cikksorozatom, ahol kevésbé ismert indie játékok kerülnek górcső alá, ezzel is népszerűsítve az arra érdemes darabokat. Mai áldozatom nem más, mint a Night School Studio által fejlesztett és egyben kiadott…..
Grenadírmarsall Bemutatkozó 2021.04.21 23:03:37
Üdv mindenkinek!  Elindult Grenadírmarsall saját youtube csatornája ahova rendszerességgel láthattok majd játékteszteket, végigjátszásokat vagy egyéb agymenéseket. Bármit ami egy krumpli fejéből csak kipattanhat. Ha érdekelnek a hasonló tartalmak, iratkozz fel te is a csatornára!  ..
   Azonnal elöntött a nosztalgia, mikor pár hónappal ezelőtt felfedeztem, az Alan Wake-et a Game Pass kínálatában.  Egyúttal felmerült bennem a kérdés: Vajon még mindig akkora élvezetet fog okozni, mint régen, vagy az idő vasfoga ezt is csúnyán kikezdte? 2021-ben is érdemes leülni vele játszani vagy…..