Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibíró

87 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabi az ágyban feküdt és meg sem mert mozdulni. Noha pokoli meleg volt a szobában, semmi pénzért nem vette volna le a takarót magáról, sőt még feljebb húzta; már csak a szemei látszottak ki, no meg a feje búbja. Nem mert elaludni...
Egyenes testtartással ült a parton és a vizet nézte. Gyönyörű idő volt aznap; a hullámok lágyan fodrozódva érkeztek, szép sorban, egymás után egyenként végig-végigcsókolva a lekerekített köveket. Mindegyikük mókás hangot hallatott, miközben bucskázott egyet, majd eltűnt, hogy helyet adjon a…..
Írások teafilterre Örökké 2022.07.29 11:20:32
Reményvesztetten bámultam ki a parkolóra a kórház negyedik emeletének ablakából. A lányom orvosa tíz perccel korábban közölte velem a rossz hírt, és én egyszerűen nem tértem magamhoz. Hurrikánként tomboltak az érzéseim, kiszaladt a lábaim alól a talaj. ..
Írások teafilterre Alice 2022.06.14 08:37:06
Peter Sheldon kivette a szekrényből barna tweedzakóját és kritikus szemekkel méregette. Arra gondolt, kissé divatjamúlttá vált már az eltelt harminc év alatt, de ez volt az egyetlen elegáns ruhadarab a szekrényében. Hja kérem, ő mindig is egy egyszerű, dolgos ember volt, és arra az évi egy-két…..
Írások teafilterre Bűnök 2022.05.10 07:48:53
Addig a bizonyos éjszakáig az volt a meggyőződésem, hogy a mi családunk tökéletes. A hitem azonban néhány perc alatt elporladt és onnantól kezdve megkezdődött valami új, valami nyomasztó az életemben. ..
Már nem is tudta, hogy hogyan történt, de rá kellett jönnie, hogy beszippantotta őt Sam lénye. Képtelen volt szabadulni a belőle áradó férfias erőtől, a tökéletességtől, amit nyújtani tudott. Felesleges körítés és sallangok nélküli beszélgetések, forró együttlétek és szívből jövő nevetések…..
Írások teafilterre A vér szava 2022.04.25 12:11:03
Oleg lehajolt. Jól látható nyomok rajzolódtak ki a hóban. Igaza volt Ivannak tegnap a kocsmában, a farkasok lemerészkedtek a hegyekből, egészen a faluig. A magas, vállas férfi felegyenesedett és körbekémlelt a tájon. A tajgát sűrű köd borította, szinte tejfehér volt a látóhatár. Az idei tél még a…..
Írások teafilterre A sors útjai 2022.02.06 11:23:09
Brie megigazította a kosztümjét. Igazán csinos darab volt, a legfrissebb divat szerint készült. Csuklóján a gyönyörű Patek Philippe óra visszaverte a reggeli napfényt. Amikor belépett, a pincér azonnal felismerte és a legjobb asztalhoz vezette. Thomas Wittmann szenátor felesége és a város…..
Írások teafilterre Babi néni 2021.12.25 09:27:17
Viktória egy hete dolgozott az idősek otthonában, mint ápolónő. Tizenkilenc éves volt, nemrég került ki az iskolapadból. Üde fiatalságával és a tündéri bájjal, mely a lényéből sugárzott, mély benyomást tett az otthon lakóira. Szerencsés volt, mert kedves, türelmes idős néniket, bácsikat bíztak a…..
Írások teafilterre Holdgyermek 2021.12.18 18:48:18
Patrisha lenézett a kórházi ágyon fekvő alakra. Nem érzett semmit a gyűlöleten és a megvetésen kívül Julie Smith iránt. Azt gondolta, ha idejön, majd változik valami, de nem így történt. Mit hitt? Azt, hogy varázsütésre eltűnik az a sok fájdalom, amit ez az asszony okozott neki? Talán azt, hogy ha…..
Épp be akartam kopogni Rosie ajtaján, mikor az váratlanul kinyílt és ő kilépett rajta. Gyönyörű volt a könnyű nyári ruhájában, aminek a színe az őszibarackra emlékeztetett. Imádtam rajta ezt a darabot, emlékszem, ez volt rajta akkor is, amikor megkértem a kezét. ..
Beköszöntött a július, érett gyümölcsök illata keveredett a földeken hajlongó emberek verejtékének jellegzetes szagával, és Isti, aki lógó orral kullogott hazafelé a bágyadt hőségben, arra gondolt, hogy az egész nyarat végigdolgozza majd...
Írások teafilterre Találkozás 2021.09.27 07:30:32
Csilla végigsietett a peronon és a hetedik vágány felé vette az irányt. Egy testes, bajuszos férfi elismerően füttyentett, ahogy elhaladt mellette, amitől a lány kissé ingerült lett. Tüntetőleg elfordította a fejét, majd felszállt a vagonba és megkereste a hármas fülkét...
- Will? - Toby az öccséhez lépett. Will tágra nyílt szemekkel meredt a kötél kirojtosodott végére, mint aki valamiféle delíriumba esett.  - William MacMahon! - kiabált rá Chris, Toby pedig megrázta a testvére vállát.  Will mintha akkor tért volna magához egy rémálomból, rájuk nézett. ..
- Ez egy elég ízléstelen tréfa volt, gyerekek - Bruce seriff egy fogpiszkálót rágcsált, miközben szúrós tekintettel méregetett minket - ráadásul be sem szabadott volna mennetek a Mannigan-házba. ..
- Toby - Will halkan nyafogott és megfogta a testvére karját. Láttam rajta, hogy nagyon fél, de Toby lerázta magáról a kezét. Freddy-re néztem, aki egészen sápadt volt. ..
A nyarakat a nagymamámnál, vidéken töltöttem, ahol minden reggel összeverődtünk pár helybéli sráccal és pecáztunk, üveggolyókkal játszottunk vagy csak csavarogtunk napestig. Szerettem ezeket a nyarakat; a szüleim elfoglalt emberek voltak, utazgattak a világban, engem pedig nagymamára bíztak, de nem…..
Írások teafilterre Beszorulva #2 2021.09.12 07:10:13
Az öltönyös nem viselte valami jól ezt a hírt. Szűkölő hangot adott ki magából.  - Az istenit - fakadt ki - meddig leszünk idebent bezárva? Ráadásul egy hullával! ..
Írások teafilterre Beszorulva #1 2021.09.09 07:24:50
Roy nekidőlt a falnak. Húsz perccel ezelőtt még semmi gondja nem volt, sőt mondhatni, kifejezetten jól alakult a napja. A szerszámosládájával a lába mellett a huszonhatodikra tartott, hogy megjavítson egy elromlott csaptelepet. A lift azonban egy kattanás kíséretében váratlanul megállt a…..
Mary-Anne akkurátusan elrendezte bordó ruháján a fodrokat, majd leült a gyönyörű fekete zongora elé. Imádta Chopint. Most is azt játszott, a zeneszerző második Nocturne-jét. Igazán melankolikus darab volt, szemhéját lehunyta, az ujjai finoman siklottak az elefántcsont billentyűkön. ..
Írások teafilterre Tommy's Toy #2 2021.09.03 06:15:38
Hank időnként rettenetesen kiakadt ezektől a dolgaitól és olyankor üvöltött vele, de az anyja mindig megvédte.  - Mondtam neked, hogy legyél türelmesebb vele, Hank - mondta Linda ilyenkor ingerülten - tudod, hogy autista. ..
Írások teafilterre Tommy's Toy #1 2021.08.31 12:54:13
Hank Rivernek bőven volt ideje elmélkedni a Camarója volánja mögött. Elnézett arra, amerre a Mississippi úgy kanyarodott St. Rose felé, mint egy nagy, ezüstös kígyó. Háta mögött alig látszódott New Sarpy; olyan volt, mint ami teljesen kihalt. Hank megborzongott...
Írások teafilterre A csapda 2021.08.28 08:52:30
A bozótból a kis faház verandájára látott. Négyen ültek ott; két nő és két férfi alakja rajzolódott ki a fáklyák fényében, amiket korábban az alacsonyabb, molett nő gyújtott meg. Tudta, hogy Tanjának hívják, és a Bert nevű, kopasz fickó felesége...
Írások teafilterre Vihar #2 2021.08.25 08:38:10
Hiszen ez az ember megmentette az életét! Elszégyellte magát az előbbi gondolatai miatt. Inkább hálásnak kell lennie és minimum valami ételt tenni elé. Ha a férfi nem jár arra, akkor ő már nem élne. Elhatározta, hogy köszönetet mond neki. ..
Írások teafilterre Vihar #1 2021.08.22 07:17:25
Sophie negyedik napja élvezte az egyedüllét minden örömét az elhagyatott partszakaszon. Mostmár nem bánta, hogy elfogadta a kolléganője felajánlását, ami az öbölhöz tartozó kis házikó használatára vonatkozott.  Rengeteget dolgozott az utóbbi időben, idejét sem tudta már, mikor kapcsolódott ki…..