Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zizou_empereur

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
A legtöbb lap Lazar Samardžić esetleges téli megszerzéséről ír, ám a Tuttosport egy másik opciót említ mai számában. A torinói lap szerint Rodrigo De Paulra kivetheti a hálóját az Öreg Hölgy. Az argentin futballista esetében nyáron felmerült egy szaúdi szerződés, ám a játékos végül inkább az…..
A TuttoJuve munkatársa, Mirko Di Natale nemrégiben több érdekes információt osztott meg Samuel Iling-Junior és a Juventusszal hírbe hozott Khéphren Thuram helyzetéről „Hamarosan találkozó lesz a Juventus vezetősége és Samuel Iling-Junior képviselői között. A játékos az utolsó opciót jelenti…..
A Juventus igazgatótanácsa tőkeemelésről határozott, ezzel kapcsolatban pedig megszólalt a vezérigazgató, Maurizio Scanavino, aki a Sky Sport munkatársának beszélt a tőkeemelés indokairól és a klub céljairól. „Ez a fontos tőkeemelés megerősítése az Agnelli család elkötelezettségének és kötődésének…..
Zizou_empereur 2023.10.07 09:18:22
@babo0410:
Valóban a Covid és Ronaldo fizuja együtt egy halálos párosítás volt a klub gazdálkodására. De nem szabad mindent erre fogni, mert a Juvéra nézve legalább ekkora probléma, hogy egy szakmány játékos van és volt akinél a fizu és a teljesítmény fényévekre van egymástól (egyesek esetébent teljesítményről nem is lehet beszélni): Ramsey, Arthur, Paredes, Pogba, Sandro, De ligt, Di Maria, Rabiot, ezek mind horribilis pénzeket kerestek, és mit láttunk tőlük? Mennyi pénztől szabadították meg szeretett csapatunkat?

És ne feledkezzünk meg az egy fizetési polccal lejjebb lévő, de semmit nem érő játékosokról mint Kulusevski, Benta, Kostic, Kean, Locatelli
És biztos van még sok, előre is elnézést kérek azoktól a léhűtőktől akinek a neve már eszembe sem jut.
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
A Juventus a Lazio elleni bajnoki mérkőzéssel tér vissza a válogatott szünet után, s Massimiliano Allegri mai sajtótájékoztatóján szó esett a klubbal perre menő Leonardo Bonucciról és a doppingvétsége miatt alighanem eltiltás elé néző Paul Pogbáról is. "Már több alkalommal elmondtam mindent, amit…..
Az elmúlt napok pletykáit követően Giovanni Albanese arról számolt be, hogy sem Dušan Vlahović, sem pedig Federico Chiesa nem szeretne távozni a Juventustól, miközben Romeo Agresti nemrégiben egyértelművé tette, hogy a Juventus már döntött az értékesítés szükségességét illetően. A Gazzetta…..
Zizou_empereur 2023.08.04 11:04:24
@MdewC:
Ezzel így vagyok én is :)
A Juve nekem mindig zebra. Szép, fekete-fehér csíkok.
És nem kell a csíkok szélét homályosítani meg pixelezni meg szaggatni meg ilyesmi.
Szép, sima, fekete-fehér.
A mélypont nálam a kék-sárga joghurtos doboz. Az teljesen értelmezhetetlen, szinte egy esztétikai merénylet.
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
Az Udinese elleni döntetlennel eldőlt, hogy a 2022-23-as idény bajnoka a Napoli, amely tavaszig egyértelműen teljesen kimagaslott a bajnokságból, majd kissé visszavett a tempóból, de bajnoki címe megkérdőjelezhetetlen. „Figyelembe véve mindazokat az elismeréseket, amelyekben részesültünk az elmúlt…..
Zizou_empereur 2023.05.05 16:30:31
@Leram7:
"Ki gondolta volna Kim, Kvarachelia, Anguissa ekkorát fognak játszani."

Az a kérdés fogalmazódik meg bennem, hogy ezek a játékosok vajon Allegri játékrendszerében is ekkora királyok lennének-e?
Szerintem Allegri Kvaracheliából simán balhátvédet akarna faragni :)

Míg Spalletti kihozta a maximumot a játékosaiból (talán Lobotkából a tudása háromszorosát is), addig az Allegriball egy nagyüzemi játékostemető. Nincs az a tehetség vagy sztár, aki itt nem süllyed el.
A La Gazzetta dello Sport szerint Cristiano Ronaldo titkos megállapodása továbbra is komoly hullámokat ver, és a portugál futballista szerződése fontos része a Prizma vizsgálatnak, amelynek a Juventus is tárgyát képezi. A milánói napilap szerint a torinói ügyészség számos dokumentumot talált…..
A Juventus középpályása, Adrien Rabiot a francia válogatottal a világbajnokságra készül, s a Torinóban nyújtott nagyszerű teljesítményével alighanem ott lesz a helye a kezdő tizenegyben. "A tőlem telhető legjobb teljesítményt fogom nyújtani, ahogyan a Juventusnál is teszem, anélkül, hogy sokat…..
A Juventus a PSG elleni, vereséget hozó, ám bizonyos szempontból bíztató mérkőzés után fogadja az Inter csapatát vasárnap este. A két csapat számára rendkívül fontos a találkozó, mivel mindkét együttes komoly hullámvölgyből mászik kifelé az elmúlt időszakban, s ahogy Simone Inzaghi mondta a meccset…..
Massimiliano Allegri csapata a Leccéhez látogat holnap, és a stadion bizonyosan nem elevenít fel kellemes emlékeket az edző számára, aki a Cagliari edzőjeként sorozatban ötödik idegenbeli vereségét szenvedte el a Lecce otthonában. „Az volt az első szezonom, most pedig a dolgok másképp állnak.” -…..
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
A Juventus háza táján mostanában kevés pozitív esemény történik, Romeo Agresti szerint az elrendelt edzőtábor ellen is többen szót emeltek a keretből, s ha nem lenne elég a belső viszály, a szurkolók is üzentek, s azonnali döntést kérnek ők is, azonban nem a klubelnöktől, hanem magasabb szintről. A…..
Az Öreg Hölgy szombaton a San Siróba látogat, hogy a Bologna és a Maccabi Haifa elleni győzelem után az olasz bajnok vendégeként bizonyítson a borzasztó szezonrajt után. „Az olasz bajnok ellen fogunk pályára lépni, és a szokásosnál nehezebb meccsre számítok. Egy fájdalmas londoni vereség után…..
A biztosítások piacán tevékenykedő Howden nemrégiben egy felmérést publikált, amely szerint a Juventusnak az elmúlt évben a sérülések megközelítőleg 22 millió euróba kerültek. A kimutatás a játékos napi költségét és a sérülés időtartamát vette alapul az adott sérüléshez köthető kiadás…..
A Juventus rendkívül rosszul kezdte az idei szezont, kilenc meccsre mindössze két győzelem jutott, ezek mellé pedig négy döntetlent és három vereséget tud felmutatni Massimiliano Allegri csapata, a BL-ben elszenvedett két vereséggel pedig igencsak nehéz helyzetbe hozta magát az Öreg Hölgy. A…..
A Juventus pénteki igazgatótanácsi ülésén jóváhagyta a klub pénzügyi eredményeit, és az igazgatók kénytelenek voltak egy rekordösszegű veszteséget elfogadni, a pénzügyi adatok szerint a 2022. június 30-án véget érő évben a klub 254,3 millió eurós veszteséget regisztrált, nagyjából megfelelően az…..
Zizou_empereur 2022.09.25 11:25:45
@Shaky79:
Amit írtál, szinte mindenben ezen a véleményen vagyok. Én sohasem értettem a szélesen elterjedt Sarri gyűlöletet. 2 fordulóval a vége előtt már bajnokok lettünk. Ha kapott volna 3 játékost akit ő kért, lehet még mindig a trónon ülnénk. Arról nem beszélve, hogy ugyan nem hozta a vágyott Sarriballt, de a mai Allegrihez képest ez még mindig űrfoci volt.
A sportvezetésben elkövetet legnagyobb hibának én azt tartom, hogy a Vidal Pirlo Marchisio abszolút világelitbe tartozó középpályáról senkit nem tudtunk pótolni. Pogba pénzéből csatárt vettünk, Vidal eladásából Dybala jött. Ezt a szakamai stábnak észre kell vennie, függetlenül attól, hogy az éppen aktuális edző kit szeretne.
Arrivabenével mit akarunk a kezdetektől talány számomra. Fogalma sincs a fociról. Ül a lelátón ilyen szigorú arccal, de szerintem semmit nem ért abból amit lát.
A Juventus holland védője, Matthijs de Ligt nyáron egyértelművé tette a klub számára, hogy nem Torinóban tervezi a jövőt, így végül a Bayern München csapatához igazolt, ahol kísérletet tehet a Bajnokok Ligája megnyerésére is. "Nagyon élveztem a Juventusnál töltött időszakot, de úgy éreztem, hogy…..
Claudio Marchisio a minap a RAI műsorában beszélt a Juventus helyzetéről, és rendkívül egyértelműen fogalmazott, szerinte komoly problémák észlelhetők, például a játék hiánya, és a klubnak nem kellene megvárni a téli szünetet a váltásra.  „A probléma a Juventusnál nem a vereség, mert ez…..