Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HPL

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, hogy akármennyire is imádtam az első évadot, a venezuelai befejezetlen felhőkarcolós résznél feladtam örökre a Homelandet, köszönöm szépen, van nekem fontosabb dolgom is, mint ilyen marhaságokkal foglalkozni, viszont a rajongó kollégáim megkértek, hogy írjam meg: a…..
HPL 2016.01.13 16:01:39
@penna: +1
@koschwarz: +1
Sigurd Wongraven azaz Satyr, a Satyricon norvég blackmetal zenekar énekese-dalszerzője, az instagramján számolt be arról, hogy tumort találtak az agyában. Nyolc nappal ezelőtt rosszul lett és azonnal kórházba került, ott derült ki, hogy (jelen pillanatban jóindulatúnak tűnő)…..
HPL 2015.10.07 16:54:12
A négyzetméter egy adott dolog, kevés olyan helyzet van, hogy egy lakás alapterületét bővíteni tudjuk. Nem kell elkeseredni, van egy csomó trükk, amivel tágítani lehet a teret. A ördög a részletekben rejlik. Az alap adottságokon nehéz változtatni, viszont szerencsére vannak…..
HPL 2015.10.05 13:13:00
@The Real Batman 07: Akkor biztos nem nézted meg a hirdetést...
Nem is akármilyenre van „összerakva”. Nyilván nem véletlen, hogy a négyzetméterára a 2 millióhoz közelít. Hatalmas egybe nappali, konyha, étkező teljes alsó szint (egyik fele) egy térben, néhány különleges ötlet és megoldás és csodás kert jellemzi dióhéjban a minimalista…..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell 4. rész: 10 B- és Zs-film, amit látnod kell 5. rész: 10 posztapokaliptikus film, amit látnod kell majd Elérkeztünk az…..
HPL 2015.07.17 11:02:49
@shitgun: Oké, nyilván rákerestem. A pökhendi stílusodat meg nem tiszta, hogy miért vetted elő, mert nem hiszem, hogy az előző kommentem indokolná. Nem kell megmagyarázni, csak eltűnődtem rajta...
HPL 2015.07.17 12:11:45
@shitgun: LOL ... Ez vicces. Mindig kurva jót röhögök, amikor emberek egyenlőségjelet tesznek a sznobok és a filmeket eredeti nyelven nézők közé és egyből "arcoskodással" vádolják őket. Az esetek többségében ezek az emberek még magyarul sem tudnak helyesen, nemhogy legalább egy idegennyelven. Mielőtt még jobban felszívod magad: nem rád gondoltam, hiszen nem ismerlek és ezért is poén, hogy te sznobozol itt engem egy alapvetően totál ártatlan felvetésen, úgy hogy te sem ismersz engem.
HPL 2015.07.17 12:37:03
@shitgun: "Mo.-on viszonylag kurva kevesen tudnak rendesen angolul" Maximálisan egyetértek, mert sajnos ez a helyzet. "...aki pedig tud annyira, hogy angolul néz filmeket, az legalábbis egy MTA doktornak érzi magát ettől, és ezt bizony ki is fejezi." Ilyen emberekkel szerencsére nem találkoztam, de ettől függetlenül nagyon gáz. :)
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell Itt az ideje, hogy nagy lendülettel felrúgjam az idáig lefektetett szabályaimat: míg az eddigi összeállításokban kínosan ügyeltem arra, mi számít posztapokaliptikusnak és mi nem, ezúttal…..
HPL 2015.06.25 17:19:45
@nyikk: És majd' 20 év után most már érdekelne mi a film vége? :)
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film A posztapokaliptikus filmekkel való első találkozási pont legtöbbek számára a zombikon keresztül történik, különösen manapság, amikor reneszánszát éli ez a szubzsáner. Sokatmondó, hogy a műfaj gyakorlatilag összes…..
HPL 2015.06.19 00:03:56
@danialves: Igaz. Csak végigpörgettem a listát és a posztapokaliptikus kitétel kiment a fejemből. :)
A gyomnövény szóhoz rendszerint valamilyen kellemetlen megjelenésű, vagy egyéb rosszindulatú tulajdonságokkal felvértezett növényt társítunk, amit dühödten próbálunk kiirtani a kertből, a zöldségek közül, vagy a rózsaágyásból. Ha jobban belegondolunk azonban, az…..
A harmadik évad annyira egy jelentéktelen rakás szar volt, hogy nem is írtunk róla, inkább szép csendben vártuk a sokkal jobbnak és érdekesebbnek ígérkező negyediket, ami aztán minden lett, csak sokkal jobb és érdekesebb nem. Ennek ellenére most nem megyünk el mellette szó…..
Jacklyn, az idei, 29. Survivor-évad egyik szereplője tök úgy néz ki, mint Anna Torv a Fringe-ből. Semmi különös, csak mondom.  ..
HPL 2014.11.28 15:20:24
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Mt!   Folyamatos váltó műszakban dolgozunk a férjemmel együtt az A…..
Alighanem ezt a kérdést még akkor is fel kellene tennünk magunknak, ha sok millió fontot érő házunk lenne hiperszuper konyhával. Ha viszont mindenképpen szeretnénk egyet, akkor nincs más dolgunk, mint elsétálni a londoni Selfridgesbe és kicsengetni 1000 fontot. Amikor már…..
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a Föld urai nem mi emberek vagyunk, hanem az anyatermészet. Hiába küzdünk, vagy teszünk bármit is, nem tudunk ellene harcolni és szépen lassan visszafoglalja azt ami az övé. Rengeteg cikk, dokumentumfilm és sorozat jelent már meg arról, hogy milyen…..
HPL 2014.09.29 21:36:26
@clemens: Ugyanezt akartam írni. Ez első kép nagyon nagy kapufa, de többi nagyon klassz.
Kedves olvasók, ne értsetek félre!!! Én nem akarok senkinek papolni a cigaretta káros, vagy esetlegesen jótékony hatásairól, csak elmesélem nektek, hogy sikerült egyik napról a másikra letennem a cigarettát.Nem vagyok nagy dohányos, csupán 8 évet dohányoztam és nem is szívtam…..
Hogy melyik a világon a legnehezebben megtanulható nyelv? Nem gondolnátok, a lengyel.  A nemzetközi felmérésben az alábbi faktorok szerint kerültek elemzésre a világ nyelvei: - nyelvtan és az ennek szabályaitól való eltérések6 kivételek mennyisége a nyelvben - a beszélt…..
Itt egy kis vizuális rásegítés arra az agymenésre, amit a Breaking Bad visszatérő (és még jó, hogy zseniális) részében) Jesse drogos haverja elkövetett. ..
HPL 2013.08.14 23:36:37
Nehéz ezeket szavakba önteni, szerintem ez az év csomagja: BUY IT NOW! Kulcsokat külön kapjuk játékonként és kliensenként! 1$-tól:Dead Space (PC Steam Origin): egyik legparázósabb űrhorror, én képtelen voltam egyedül játszani vele :). Steam link itt. Eredeti ár…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
Orbán elköltözhetne Erdélybe. De komolyan! Nem titkolt szeretete az erdélyi magyarok felé, már-már olyan mértékű, ami engem mint magyar állampolgárt lassanként sért. Szimpátiámat, és együttérzésemet kezdem elveszíteni velük szemben. Felfogható ez úgy is, mint a gyermek…..
Ha elégedetlen vagy a budapesti metróval, ha szerinted sokszor nem eléggé tiszta, vagy zavar a graffiti, akkor ajánljuk figyelmedbe a mai posztot. Időutazást kínálunk, méghozzá a hetvenes évek New Yorkjába. Irány a föld alá! A hetvenes években a New York-i metrót még…..
HPL 2013.04.18 20:59:08
@marater: Nem. Nem koszos, büdös. Igaz, 5 évvel ezelőttiek az élményeim, de gondolom, nem sok változott azóta.
   "Zajlik az építkezés a Duna-parton. Egy ijesztő érdekesség: ilyen vastagon töltötte ki a vízkő a csövet. Ideje volt cserélni..." - írja a kép készítője, eclipse.chaser a Flickren. Hihetetlen. Tényleg van ilyen? (via: Qtya)..
Nem kellett sokat várni, hogy valaki ne csak elméleti matematikával, hanem a gyakorlatban is megcáfolja a Fidesz-KDNP azon magyarázkodását, miszerint a választási regisztráció a választókért van, meg a választás tisztaságáért. Sőt, erősen inogni látszik Gulyás…..
HPL 2012.12.05 18:23:18
@wmіkі: Remélem, hogy majd akkor is olyan hevesen ver a szíved Orbánért, amikor az okmányiroda előtt szobrozol már 5-6 órája.
Sokan vallják, hogy pulóvert adni és kapni karácsonyra béna. Rendben, aláírjuk, hogy nem egy kreatív ajándék, de mint ahogy maga a zenekar, ez a pulóver is minden eddigit felülír. A pentagramokkal és mosolygósan vidám halálfejekkel díszített karácsonyi Slayer-pulóvert…..
Fizessenek a nyugdíjasok is egészségügyi járulékot - mondta Bodrogi József egészségügyi közgazdász, a Semmelweis Terv végrehajtásának koordinálásáért felelős egykori miniszteri biztos. Mert mi is ma a helyzet hazánkban, miért lenne erre oly égető szükség? Az…..
A legelvakultabb Semjén-rajongóknak sem kívánom, hogy esténként Semjén Zsolt doktori disszertációját olvasgassák lefekvés előtt, pedig az egyik fejezet igazán pompás részeket tartalmaz, melyben a Mester éleslátással, hittel, és írógéppel felszerelkezve rántja le a leplet a…..