Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Férfi Nő Kapcsolatok

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tipikusan darázsfészek téma, amit sokan sokféleképpen látnak. Első randin legyen? Ne legyen? Van “tuti” recept? Vagy egyből k*rvának tartják érte a nőt? Egyáltalán, megvan-e ez még manapság? Hogy látják a kérdést a nők, és miért így? És hogyan a férfiak? Erre kerestem a választ.      Lássuk,…..
  A minap olvastam egy cikket egy hazai portálon, férfi libidó probléma kapcsán. Mi van, ha egy férfi utasítja vissza szexet, már nem először, egy párkapcsolatban?    Erre jellemzően mi az első reakció? Férfiaktól, hogy biztos meleg, vagy impotens. Még hogy egy férfi nem akar dugni, ki hallott már…..
  Beszélgetéseim során, illetve, saját önismereti utamon is sokszor előkerült a téma. Mindannyiunkban vannak érzelmi falak, amik a hozott minták, a csalódások miatt alakultak ki. Emiatt a kapcsolataink idővel zátonyra futnak. Rosszul reagálunk szituációkra, rosszul kommunikálunk. Előtör a félelem,…..
Férfi-Nő kapcsolatok A küldetés 2021.04.12 13:43:06
  A blog célja, hogy őszintén feltárja a valós kommunikációs problémákat férfiak és nők között, ami az utóbbi időben, még rosszabbá vált. A koronavírus, az internetes társkeresés és velejárói, mind kihozták vagy pont felerősítették ezeket a darázsfészek területeket.  Egy férfi tollából – saját…..