Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanya69

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár az igazi, kőkemény nyári kánikulára még várni kell néhány hetet, már most ideje felkészülni a tikkasztó napokra. A legjobb persze mindenkinek az lenne, ha a legmelegebb napokat egy tóparton vagy egyenesen a tóban tölthetné, de erre azért elég nehéz bazírozni a nyári…..
SPÓROLNI is tudsz a benzinnel, ha odafigyelsz a kocsid kerekére. Pontosabban a megfelelő légnyomásra. 10-ből 7 magyar autósnak rosszul vannak beállítva az abroncsai. Ez nemcsak azt jelenti, hogy érezhetően nő a gépjármű benzinfogyasztása, de komoly balesetet is okozhat.A problémás…..
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
Nem sok füldugócsomagolást láttam eddig életemben, de így látatlanban is állítom, hogy a 3M ötlete messze jobb bármelyiknél. A német Scholz&Friends ügynökség által kiötlött megoldás, amely a doboz tetején jelölt hangerőszabályzóval már a kicsomagolás előtt mutatja a…..
Sanya69 2013.03.01 07:38:35
@JaySicks: Ezt gondold át még egyszer!...:)
Vöröshajú lányok Lányszoba 2012.11.11 19:00:00
..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.-nél idén 300 tonna ponty, 60.000 db süllő és 250.000 db előnevelt csukaivadék telepítését tervezik, és felfuttatnák a Balaton környéki (töreki, balatonszárszói, buzsáki) halásztavakat is. Siófokon megnyílt a második halbolt, az elsőt…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
A P. család járműparkjának bővülését egy apró malőrnek köszönhetjük. Feleségem (továbbiakban: Hajni) egyre többet gyakorolja a vezetést, sőt, még felfrissítő órákat is vesz egy oktatótól. Örülök neki, mert az én vezetési tanácsaimat valamiért nem hajlandó megfogadni.…..
Sanya69 2010.12.13 10:03:13
@Dövan: Ha ez megnyugtat, a duct tape és a duck tape is használt forma. Legalábbis az USA-ban. :)
Na jó, túloztam, csak a 21%-áig. És akkor még nem tudjuk, hogy az eredeti hirdetésben tényleg a valós számok szerepeltek-e... Elsőként íme Ákos levele. Találtam egy hirdetést feltünően kedvező árú Audi S3-ra, amiről gyorsan kiderült, hogy visszatekert km óráról van szó.…..
A rendvédelmi szervek fegyveres dolgozói húsz év szolgálati viszony után korkedvezménnyel mehetnek nyugdíjba. Sok vita volt erről az elmúlt években, szerintem megérdemlik. Az ehhez szükséges többletjárulékot a munkáltatójukat (rendőrséget, honvédséget, pénzügyőrséget)…..
Sanya69 2010.11.28 21:04:21
@Halál Bika: Katona.
Rosszul tudod. Amíg van elég jelentkező, addig önkéntes. Ha már nem lesz, ki fogják jelölni, hogy ki megy. Nem számít, hogy eddig irodában tespedt vagy kúszott a gyakorlótéren.
Gondolom vonzó a kinti pénz, azért van túljelentkezés, hiszen többszöröse az itthoninak. Csak azt a pénzt nem elég megkeresni, el is kell tudni költeni. A híreket olvasva úgy gondolom a mieinknek eddig nagyon nagy szerencséjük volt a többi nemzethez képest...
Sanya69 2010.11.28 21:15:02
@Bruhahaha: Gondolom tudja. Meg azt is, hogy nem azért ölt mundért, mert 25 év után el mehet nyugdíjba. lásd az előttem szólót.
Ez PG hetedik beküldése, és nem fogjátok elhinni, de ez a hetedik poszt, amiben a titánium szerepel. Akárhogy is nézzük, ez a szó kezd bevonulni a köznyelvbe. Az még egy érdekes kérdés persze, hogy egy alapvetően szaknyelvi szó mikortól nevezhető köznyelvinek - talán mondjuk azt,…..
Tisztelt Munkahelyi (T)error blog! Korábban dolgoztam rövid ideig az XY nevezetű fuvarozó társaságnál tehergépjármű-vezetőként (kamionon). Mivel, ez idő alatt a feletteseim részéről az érződött, hogy csak egy rendszámmal nevezett, pénznyelő, élősködő organizmus vagyok a…..
A hír: Katy Perry melle a katonáknak is túl nagy. (Az énekesnő a VH1 katonáknak szóló koncertjét reklámozta, de a sajtósait aggasztotta a jól ismert dekoltázs, és kisebbre retusáltatták.) Egy mondatban: Minden nap szembenéznek a halállal, leszakadó testrészek, ömlő vér…..
Sanya69 2010.11.20 12:39:40
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Mi köze ehhez a sorkatonaságnak? 2004-ben megszűnt. Azóta szerintem csak a "bennfenteseknek" és rokonaiknak lenne joguk nyilatkozni a témában. Ráadásul ahol én voltam soros, ott nem jellemzően voltak alkolosták.
Ördöglakat Kártyaparadoxon 2009.11.03 22:03:00
Szétvágtam egy kártyát négy darabra: Megmutatom a darabokat egy picit széttolva is: Majd átfordítottam és átrendeztem a darabokat.  Ezt kaptam: Hiányzik belőle egy kis rész! Hát ez hogy lehet? :) A darabokat meg lehet fogni, bárki ki tudja rakni. Tényleg ugyanaz a négy elem…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Panni egy olyan tipikus helyzet külső szemlélője volt, amikor két hülye megtalálja egymást, aztán beindul az adok-kapok, kölcsönös szivatás...Csináltam már néhány képet a közutakon, amiket aztán valahogy mégsem küldtem be, nem is írtam még Neked soha,…..
Sanya69 2010.10.17 09:15:21
@leaping cat: De. Valószínűleg a furgon is le tudott volna húzódni mint ahogy a posztoló is megtette. Nem tette, ráb@szott. Megérdemelte.
Sanya69 2010.10.17 10:40:54
@bundesliga: Tök mindegy a megengedett legnagyobb sebesség.
1. Az ótópálya nem párhuzamos közlekedés
2. "Ha 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival, motorkerékpárral vagy - lakott területen - távolsági, illetőleg gyorsjáratú autóbusszal a vezető több járművet kíván előzni, megmaradhat a belső forgalmi sávban feltéve, hogy ezzel a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza; ha pedig a forgalom olyan sűrű, hogy a külső forgalmi sávba visszatérni nem lehet, a belső forgalmi sávban folyamatosan is haladhat."
Sanya69 2010.10.17 10:41:44
@Bubodr66: Azóta változott a KRESZ párszor...
Tyalamjelentése: zsinór, madzag, spárga, damilnévnap: okt. 20...
Sanya69 2010.09.18 22:21:31
@ergerberger:
A Magyar bucóra (Zingel zingel Linnaeus) keress rá...
Az előbb már hangosan felröhögtem, amikor olvastam Tiberius levelét. Konfliktus itt is volt, mint a néhány nappal ezelőtti, azóta több érintett által kiegészített verekedős sztoriban, a rosszfió viszont ezúttal egy Porsche büszke vezetője volt - ez a márka sem először tűnik…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Sanya69 2010.01.12 17:05:58
@Ippiki: Így van. Netes vásárlás = virtuális web kártya...
A "ki tud egyszerűbb ábrát rajzolni" versenynek Schdl lenne az abszolút győztese a lejjebb látható képpel, talán még enélkül is érthető lenne a sztori, mert nem valami bonyolult, hat sávos, felüljárós, össze-vissza fel-lehajtós kereszteződésről van szó. Ennek…..
Sanya69 2009.10.14 19:16:07
@Mityu: Mielőtt balra kanyarodsz meg kell róla győződnöd, hogy ez biztonságosan megteheted-e. Ebben benne van az is, hogy nem kezdtek előzni téged...
A rózsaszín pólós nőnek valószínűleg fogalma sem volt, hogy U. miért is fényképezi le és néz rá szúrós szemekkel. És különben is, a parkolósáv közepére melyik hülye festeget mindenféle sárga csíkot?! A képen látható biorobot sajnálattal vette tudomásul,…..
Bigyóblog A Polaroid visszatér! 2009.05.28 15:41:00
Tévedtek azok, akik a Polaroid halálát jósolták. Igaz, a digitális gépek megjelenésével úgy tűnt, senkinek nem kell az azonnal elkészülő fénykép. De úgy tűnik, valakinek hiányzik a rögtön átnyújtható kép és ezt a hiányt a Polaroid igyekszik pótolni. Az új PoGo kamera…..