Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SportDesign

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Mátra Biker Sport Club (MBSC) is a non-profit sports club in the region of the Mátra Mountains, Hungary. We started mountain bike training for school-aged children in September 2021. Our new "Flying Bike Heaven" bike park, which opened on 27 October 2022, provides all children an excellent…..
A Mátra Biker Sport Club (MBSC) non-profit sportegyesület feladata a tömegsport, a mátrai kerékpáros turizmus és az egészséges életmód népszerűsítése és fejlesztése. 2021 szeptemberében kezdtük meg utánpótlás-oktatásunkat. Az önerőből épített és a 2022. október 27-én átadott "Flying Bike Heaven" új…..
A Tour de Mátra szervezője a Mátra Biker Sport Club sportegyesület. Egy hagyományteremtő, két napos országúti kerékpárversenyt, kerékpáros és gyalogtúra fesztivált szervezünk egész hétvégés családbarát programokkal. Szeretnénk hozzájárulni a kerékpározás és a gyalogtúrázás népszerűsítéséhez,…..
"REDUCE, REUSE, REPAIR, RECYCLE, CYCLE!"  Mátra Biker Sport Club (MBSC) promotes green and sustainable travel, education, and greater environmental responsibility. Our mission is to better people's lives through different sports activities, children's summer camps and youth development as well as…..
Mátra Biker Sport Club regularly engages with community tourism initiatives. Ride your bike through mountains and valleys in the Mátra Mountains with us as well as with local people and communities. All ages are welcome! Mátra Biker Sport Club is a proud 1% for the Planet environmental…..
Tekerj velünk! A Mátra Biker Sport Club (MBSC) non-profit sportegyesület az egészség, a kerékpársport és a természet szeretetét hirdeti 2009 óta. Fontos feladatunk a fiatalok utánpótlás-nevelése, oktatása, egészséges életre nevelése, a szenior korosztály számára a kerékpározás, mint…..
2022. július 10-17. A Rákóczi Szövetség a Mátra Biker Sport Clubbal együttműködve 2022 nyarán első alkalommal szervez kerékpáros vándortábort a Mátrában. MBSC Summer Sports Camp 2022 nyarán első alkalommal szerveztünk kerékpáros tábort a Mátrában a diaszpórából érkező gyermekek számára. A tábor…..
Hogyan lehetsz tag? A csatlakozást megújítottuk. A jelentkezési lap rövidebb és gyorsabb lett. A néhány sor kitöltése után automatikusan felugrik a bankkártyás fizetési felület. Régi és új tagjaink is rendezhetik itt a bankkártyás tagdíjbefizetést:   TAGDÍJBEFIZETÉS   Ha inkább az átutalást…..
SZJA 1 százalék Kérünk, támogasd sportegyesületünket személyi jövedelemadód 1%-ával!Köszönünk minden támogatást! ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ADÓSZÁMUNK: 18024502-1-10▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️ ▪️A beküldési határidő:május 20.   MATRABIKER.HU FACEBOOK ESEMÉNYLISTA..
A Mátra Biker Sport Clubról A Mátra Biker SC baráti környezetben hirdeti az egészség, a kerékpársport és a természet szeretetét. Többgenerációs sportegyesület, mely az élet minden területére tartogat példaképeket az ifjú generációk számára. Fontos feladata a fiatalok utánpótlás-nevelése és…..
MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN EDZÜNK! Megtanítjuk a biztonságos kerékpározás alapjait. Az órák változatosak és az időjárástól is függenek: edzünk szabadtéren, beltéren, a gyöngyössolymosi Nagy Gyula Katolikus Általános Iskola udvarán, országos pumpapályákon. Mindig törekszünk arra, hogy az edzések…..
2021. április 11. vasárnap A Mátra Biker Sport Club mint ízig-vérig természetszerető mátrai egyesület az elsők között jelentkezett az Aktív Magyarország által meghirdetett tavaszi nagytakarítás felhíváshoz. Az ilyen jellegű közhasznú tevékenységeknek már nagy múltja van az egyesület…..
2022. július 10-17. A Rákóczi Szövetség a Mátra Biker Sport Clubbal együttműködve 2022 nyarán első alkalommal szervez kerékpáros tábort a Mátrában. 2022 nyarán első alkalommal szerveztünk kerékpáros tábort a Mátrában a diaszpórából érkező gyermekek számára. A tábor alatt a gyerekek megismerték a…..
A Tour de Mátra szervezője a Mátra Biker Sport Club sportegyesület. Egy hagyományteremtő, két napos országúti kerékpárversenyt, kerékpáros és gyalogtúra fesztivált szervezünk egész hétvégés családbarát programokkal. Szeretnénk hozzájárulni a kerékpározás és a gyalogtúrázás népszerűsítéséhez,…..
TOUR DE MÁTRA TOUR DE MÁTRA 2022 2021.12.15 09:32:53
2 napos nyílt, amatőr országúti kerékpárverseny 2022. június 4-én és 5-én a Mátra Biker Sport Club szervezésében. A versenyen való részvételhez nincs szükség licenszre. Tekerj szombaton a 83 km-es hosszú távon és másnap a 16 km-es rövid távon is! Így 3X veszel részt eredményhirdetésen! A 2022-es…..