Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SportDesign

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TOUR DE MÁTRA 4. Tour de Mátra 2024.04.13 20:16:28
2024. június 1-2.IV. Tour de Mátra Vegyél részt a két napos Tour de Mátra országúti kerékpárversenyen! Ha nem versenyzel, fuss és túrázz velünk Kékestetőre!  VERSENY: A kerékpárversenyre a nevezés 2024. március 24‑én du 4 órakor indul! Nevezni csak online lehet, a rajt előtti szerda éjfélig! Nincs…..
2024. június 1-2.IV. Tour de Mátra Vegyél részt a két napos Tour de Mátra országúti kerékpárversenyen! Fuss és túrázz velünk Kékestetőre! Rövid összefoglalónkat ? a IV. Tour de Mátra eseményeiről itt találod! ? VERSENY: A kerékpárversenyre a nevezés 2024. március 24‑én du 4 órakor indul! Nevezni…..
Hogyan szervezz kerékpárversenyt?  Kötelezettségek és szabályok versenyszervezőknek!  Ha kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, írd meg nekünk a tourdematra@gmail.com email címre!  Bemutatjuk a legfontosabb lépéseket és szabályokat az akkreditált országúti kerékpárversenyek zökkenőmentes…..
utanpotlas.matrabiker.hu Izgalmas hírrel jelentkezünk! Új utánpótlás edzésnapokkal érkeztünk, hogy minél többen részt vehessetek a közös sportolásban.  A Mátra Biker Sport Club örömmel jelenti, hogy a 2023/2024-es tanévben még több lehetőséget biztosítunk a fiatal tehetségeknek és a…..
Kedves Barátok, Ismerősök és Támogatók!   Kérjük támogasd Te is a Mátra Biker Sport Club non-profit sportegyesületet, melynek segítségével tovább fejleszthetjük az utánpótlás nevelést és egy egész közösség számára hasznos kerékpáros ügyességi pályát építhetünk, bővíthetünk…..
(HUN) A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra-hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, egy horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt…..
(HU) 2023 nyarán egyesületünk életében második alkalommal szervezünk kerékpáros, gyalogtúra és sporttábort a Mátrában a Kárpát-medencéből érkező gyermekek számára. A tábor alatt a gyerekek megismerkednek a Mátra történelmével, földrajzával, természeti szépségeivel. Hegyeken-völgyeken, patakokon,…..
III. Tour de Mátra 2023. június 3-4. Fogadjátok szeretettel a III. Tour de Mátra kisfilmünket, amely betekintést nyújt a sportfesztivál felejthetetlen és legnagyszerűbb pillanataiba! Rekordszámú nevező, kiváló hangulat, csodás időjárás! Június első hétvégéje! -- 3rd Tour de Mátra road cycling…..
Forrás: 2023. június 09., péntek 18:05 | HírTV..
TOUR DE MÁTRA III. TOUR DE MÁTRA 2023.06.02 11:51:44
Mindig június első hétvégéjén!  Eurosport TV, Hungary, 29 May 2023 Tour de Mátra road cycling race U13, U15, U17 free entry! Szervezők:  Kazsuba Judit & Dr. Záray László és a Mátra Biker Sport…..
III. Tour de Mátra Idén sportfesztiválunk része a 2023-as atlétikai világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak! Örömmel jelentjük, hogy Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója is részt vesz a június 4., vasárnapi Extreme Run…..
Terepfutás haladóknak Mátrafüredről Kékestetőre és vissza. Fuss velünk a Tour de Mátra Sportfesztiválon! Mindig június első hétvégéjén! Regisztráció és még több túra itt: https://www.tourdematra.hu/turak Idén sportfesztiválunk része a 2023-as atlétikai világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak!…..
  Minden „Tekerj a zöldbe!” túránk családbarát! A létszám tervezhetősége miatt kérjük jelezzétek részvételeteket a matrabikersc@gmail.com e-mail címen vagy a Facebook eseményben az „ott leszek” gombra kattintva! Fontos! Legyen rajtad kerékpáros bukósisak és legyen műszakilag biztonságos a…..
2023 nyarán egyesületünk életében második alkalommal szervezünk kerékpáros, gyalogtúra és sporttábort a Mátrában a Kárpát-medencéből érkező gyermekek számára. A tábor alatt a gyerekek megismerkednek a Mátra történelmével, földrajzával, természeti szépségeivel. Hegyeken-völgyeken, patakokon, erdőkön…..
Tekerj velünk a Mátra Ringen, a Ring sorozat első állomásán április 29-én, és tölts egy fantasztikus napot a hegyekben! Teljesítsd a 40 km-es rövid vagy a 97 km-es hosszú távot, és szerezd meg az egyedi befutóérmet. Ha mindegyik túrán indulsz, akkor a végén a Ring sorozat 7 érme összeilleszthető…..
Örömmel jelentjük, hogy idén Sportfesztiválunk része a 2023-as Atlétikai Világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak! 2023. augusztus 19. és 27. között Budapesten rendezik az Atlétikai Világbajnokságot! A világ 3. legnagyobb sporteseményére a III. Tour de Mátra kerékpárverseny résztvevői 50%-os…..
  Always the first weekend in June!   The organizer is the Mátra Biker Sport Club (MBSC) non‑profit sports organization. The main event of the Tour de Mátra is the two-day road cycling race (paid event). As a friendly club, from fans and riders to cycling enthusiasts and professionals, MBSC…..
Hősök Tere Szurkolói Klub Tour de Mátra szervezői megjelenés     https://kekesonline.hu/2023/09/22/siker-gyongyosi-estek-nemeth-balazzsal-es-dr-zaray-laszloval https://www.heol.hu/helyi-kozelet/2023/09/sport-vilaga-nemeth-balazs Eurosport TV, 2023.05.29.https://fb.watch/kSI5nUyDZI Eurosport…..
"REDUCE, REUSE, REPAIR, RECYCLE, CYCLE!" (HU) Tavaszi nagytakarítás 2023. március 26-án, vasárnap a gyöngyösi Mátra Biker Sport Club tagjaival. Gyere el! Szedjük össze a szemetet! Hozd a barátodat is! Találkozó 09:30 órakor Gyöngyösön, a Károly Róbert Diákhotel melletti nádfedeles épület…..
The Mátra Biker Sport Club (MBSC) is a non-profit sports club in the region of the Mátra Mountains, Hungary. We started mountain bike training for school-aged children in September 2021. Our new "Flying Bike Heaven" bike park, which opened on 27 October 2022, provides all children an excellent…..
A Mátra Biker Sport Club (MBSC) non-profit sportegyesület feladata a tömegsport, a mátrai kerékpáros turizmus és az egészséges életmód népszerűsítése és fejlesztése. 2021 szeptemberében kezdtük meg utánpótlás-oktatásunkat. Az önerőből épített és a 2022. október 27-én átadott "Flying Bike Heaven" új…..
A Tour de Mátra szervezője a Mátra Biker Sport Club sportegyesület. Egy hagyományteremtő, két napos országúti kerékpárversenyt, kerékpáros és gyalogtúra fesztivált szervezünk egész hétvégés családbarát programokkal. Szeretnénk hozzájárulni a kerékpározás és a gyalogtúrázás népszerűsítéséhez,…..
"REDUCE, REUSE, REPAIR, RECYCLE, CYCLE!"  Mátra Biker Sport Club (MBSC) promotes green and sustainable travel, education, and greater environmental responsibility. Our mission is to better people's lives through different sports activities, children's summer camps and youth development as well as…..
Mátra Biker Sport Club regularly engages with community tourism initiatives. Ride your bike through mountains and valleys in the Mátra Mountains with us as well as with local people and communities. All ages are welcome! Mátra Biker Sport Club is a proud 1% for the Planet environmental…..