Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SportDesign

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MÁTRA BIKER SHOP..
TOUR DE MÁTRA 4. Tour de Mátra 2024.04.22 16:58:09
Tour de Mátra országúti kerékpárverseny és sportfesztivál a Mátrában június első hétvégéjén. 83km, 16km és összetett távok. A Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) által akkreditált verseny. Fuss vagy túrázz velünk, ha nem veszel részt a kerékpárversenyen! Találkozzunk Kékestetőn!..
TOUR DE MÁTRA 4. Tour de Mátra 2024.04.13 20:16:28
2024. június 1-2.IV. Tour de Mátra Vegyél részt a két napos Tour de Mátra országúti kerékpárversenyen! Ha nem versenyzel, fuss és túrázz velünk Kékestetőre!  VERSENY: A kerékpárversenyre a nevezés 2024. március 24‑én du 4 órakor indul! Nevezni csak online lehet, a rajt előtti szerda éjfélig! Nincs…..
2024. június 1-2.IV. Tour de Mátra Vegyél részt a két napos Tour de Mátra országúti kerékpárversenyen! Fuss és túrázz velünk Kékestetőre! Rövid összefoglalónkat ? a IV. Tour de Mátra eseményeiről itt találod! ? VERSENY: A kerékpárversenyre a nevezés 2024. március 24‑én du 4 órakor indul! Nevezni…..
Hogyan szervezz kerékpárversenyt?  Kötelezettségek és szabályok versenyszervezőknek!  Ha kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van, írd meg nekünk a tourdematra@gmail.com email címre!  Bemutatjuk a legfontosabb lépéseket és szabályokat az akkreditált országúti kerékpárversenyek zökkenőmentes…..
utanpotlas.matrabiker.hu Izgalmas hírrel jelentkezünk! Új utánpótlás edzésnapokkal érkeztünk, hogy minél többen részt vehessetek a közös sportolásban.  A Mátra Biker Sport Club örömmel jelenti, hogy a 2023/2024-es tanévben még több lehetőséget biztosítunk a fiatal tehetségeknek és a…..
Kedves Barátok, Ismerősök és Támogatók!   Kérjük támogasd Te is a Mátra Biker Sport Club non-profit sportegyesületet, melynek segítségével tovább fejleszthetjük az utánpótlás nevelést és egy egész közösség számára hasznos kerékpáros ügyességi pályát építhetünk, bővíthetünk…..
(HUN) A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra-hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, egy horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt…..
(HU) 2023 nyarán egyesületünk életében második alkalommal szervezünk kerékpáros, gyalogtúra és sporttábort a Mátrában a Kárpát-medencéből érkező gyermekek számára. A tábor alatt a gyerekek megismerkednek a Mátra történelmével, földrajzával, természeti szépségeivel. Hegyeken-völgyeken, patakokon,…..
III. Tour de Mátra 2023. június 3-4. Fogadjátok szeretettel a III. Tour de Mátra kisfilmünket, amely betekintést nyújt a sportfesztivál felejthetetlen és legnagyszerűbb pillanataiba! Rekordszámú nevező, kiváló hangulat, csodás időjárás! Június első hétvégéje! -- 3rd Tour de Mátra road cycling…..
Forrás: 2023. június 09., péntek 18:05 | HírTV..
TOUR DE MÁTRA III. TOUR DE MÁTRA 2023.06.02 11:51:44
Mindig június első hétvégéjén!  Eurosport TV, Hungary, 29 May 2023 Tour de Mátra road cycling race U13, U15, U17 free entry! Szervezők:  Kazsuba Judit & Dr. Záray László és a Mátra Biker Sport…..
III. Tour de Mátra Idén sportfesztiválunk része a 2023-as atlétikai világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak! Örömmel jelentjük, hogy Németh Balázs, az atlétikai világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója is részt vesz a június 4., vasárnapi Extreme Run…..
Terepfutás haladóknak Mátrafüredről Kékestetőre és vissza. Fuss velünk a Tour de Mátra Sportfesztiválon! Mindig június első hétvégéjén! Regisztráció és még több túra itt: https://www.tourdematra.hu/turak Idén sportfesztiválunk része a 2023-as atlétikai világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak!…..
  Minden „Tekerj a zöldbe!” túránk családbarát! A létszám tervezhetősége miatt kérjük jelezzétek részvételeteket a matrabikersc@gmail.com e-mail címen vagy a Facebook eseményben az „ott leszek” gombra kattintva! Fontos! Legyen rajtad kerékpáros bukósisak és legyen műszakilag biztonságos a…..
2023 nyarán egyesületünk életében második alkalommal szervezünk kerékpáros, gyalogtúra és sporttábort a Mátrában a Kárpát-medencéből érkező gyermekek számára. A tábor alatt a gyerekek megismerkednek a Mátra történelmével, földrajzával, természeti szépségeivel. Hegyeken-völgyeken, patakokon, erdőkön…..
Tekerj velünk a Mátra Ringen, a Ring sorozat első állomásán április 29-én, és tölts egy fantasztikus napot a hegyekben! Teljesítsd a 40 km-es rövid vagy a 97 km-es hosszú távot, és szerezd meg az egyedi befutóérmet. Ha mindegyik túrán indulsz, akkor a végén a Ring sorozat 7 érme összeilleszthető…..
Örömmel jelentjük, hogy idén Sportfesztiválunk része a 2023-as Atlétikai Világbajnokságot felvezető eseménysorozatnak! 2023. augusztus 19. és 27. között Budapesten rendezik az Atlétikai Világbajnokságot! A világ 3. legnagyobb sporteseményére a III. Tour de Mátra kerékpárverseny résztvevői 50%-os…..
  Always the first weekend in June!   The organizer is the Mátra Biker Sport Club (MBSC) non‑profit sports organization. The main event of the Tour de Mátra is the two-day road cycling race (paid event). As a friendly club, from fans and riders to cycling enthusiasts and professionals, MBSC…..
Hősök Tere Szurkolói Klub Tour de Mátra szervezői megjelenés     https://kekesonline.hu/2023/09/22/siker-gyongyosi-estek-nemeth-balazzsal-es-dr-zaray-laszloval https://www.heol.hu/helyi-kozelet/2023/09/sport-vilaga-nemeth-balazs Eurosport TV, 2023.05.29.https://fb.watch/kSI5nUyDZI Eurosport…..
"REDUCE, REUSE, REPAIR, RECYCLE, CYCLE!" (HU) Tavaszi nagytakarítás 2023. március 26-án, vasárnap a gyöngyösi Mátra Biker Sport Club tagjaival. Gyere el! Szedjük össze a szemetet! Hozd a barátodat is! Találkozó 09:30 órakor Gyöngyösön, a Károly Róbert Diákhotel melletti nádfedeles épület…..
The Mátra Biker Sport Club (MBSC) is a non-profit sports club in the region of the Mátra Mountains, Hungary. We started mountain bike training for school-aged children in September 2021. Our new "Flying Bike Heaven" bike park, which opened on 27 October 2022, provides all children an excellent…..
A Mátra Biker Sport Club (MBSC) non-profit sportegyesület feladata a tömegsport, a mátrai kerékpáros turizmus és az egészséges életmód népszerűsítése és fejlesztése. 2021 szeptemberében kezdtük meg utánpótlás-oktatásunkat. Az önerőből épített és a 2022. október 27-én átadott "Flying Bike Heaven" új…..
A Tour de Mátra szervezője a Mátra Biker Sport Club sportegyesület. Egy hagyományteremtő, két napos országúti kerékpárversenyt, kerékpáros és gyalogtúra fesztivált szervezünk egész hétvégés családbarát programokkal. Szeretnénk hozzájárulni a kerékpározás és a gyalogtúrázás népszerűsítéséhez,…..