Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érték Vagyok Blog

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- avagy egy különleges évértékelő 2021-ről és évtervező 2022-re és tovább... 5 perces olvasnivaló üzleti tervezésről, tapasztalatokról, élményekről és tanulságok utáni újratervezésről.   Álmokból valóságot teremteni "Mindenkinek van egy álma, az enyém..." -  hangzik el egy régi magyar filmben,…..
Odafigyelve, rugalmasan kezelni dolgokat Nap-mint-nap emberekkel dolgozom. Vannak a Tanácsadó munkatársaim, akik rohannak a vevők és munkák után. Változatos feladatok, folyton váltakozó ügyféligények tengerében igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni. Rövid határidőn belül próbáljuk teljesíteni a néha…..
Hacsak nem remeteként elvonulva éled az életed, minden bizonnyal találkozol emberekkel nap-mint-nap. Sőt, jó esetben te magad vágysz az emberi kapcsolatokra, ezért keresed az emberek társaságát. Minden ember egyedi, megismételhetetlen individuum. Tehát belőled is csak egy van, senki sem olyan, mint…..
Vannak azok a történetek életünkben, amik meghatározzák, hogy kivé válunk, mi alapján cselekszünk, döntünk, vagy ahogy észleljük a világot magunk körül. Visszaemlékezünk rájuk, vagy tudat alatt elraktározzuk, de jelenlétükkel alakítják személyiségünket. Erőforrások vagy énünket széttöredező, a…..
Ma azt szeretném kicsit körbejárni, miért is olyan fontos dolog a figyelem, mit adhatunk a másik embernek és saját magunknak odafigyelésünkkel. Figyelem a másik ember és saját magunk szükségleteire. Törődés, odafigyelés, ami nyugalmat és biztonságot teremt a mai elzárt magányos világban. (7…..
5 perces. Egy kis bepillantás a színfalak mögé. Avagy a szerelő, a külföldön élő anyuka, a teremtés fája festmény és a coach saját története egyben. Sosem gondoltam volna, hogy természetes élőhelyem - mint hangyáknak a biztonságot adó termeszvár - egy ház lesz. Négy fal, világos nappali (kilátással…..
Olyan sokszor találkozom olyan coachokkal, segítő foglalkozásúakkal, akik 2-6 hónapos tanfolyam elvégzése után már kiképzettnek érzik magukat az emberek fejlesztésére. Ebben a cikkben a segítő szakmabeliek önismeretének, önreflexiójának fontosságáról szeretnék írni 5 percben. - Ez az, amit az ember…..