Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragazzo89

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a torinói városi rangadón próbálta menteni mindazt, ami ebben a szezonban még menthető, s a mérkőzés nem is indult rosszul, hiszen Federico Chiesa viszonylag korán megszerezte a vezetést a zebramezeseknek. A bikák azonban nem hagyták magukat, Antonio Sanabria még az első félidőben…..
A Benevento elleni vereséghez hasonlóan a Juventusnak ismét kapitális hibával sikerült ellenfelét segíteni, ezúttal Dejan Kuluševski volt az elkövető. „Elégedett vagyok a válasszal, amivel a srácok szolgáltak a Benevento elleni vereség után, már ami a tartás részét illeti a dolognak: a srácok…..
A Benevento elleni vereség után a Juventusnak nem maradt reális esélye a címvédésre és a zsinórban tizedik scudetto begyűjtésére, így a bajnokságban a zebramezesek célja a Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyek egyikének megszerzése maradt. Szombat kora este az Öreg Hölgy a szezon során…..
Ragazzo89 2021.04.03 20:59:43
@Leram7: Ezerszer lerágott csont de minden Ronaldo-val kúrodott el.
Ha ő nem jön és azt a pénzt másokba forgatjuk tovább menetelve Marotta vonalon, előrébb lennénk.
Most úgy tűnhet mintha ebben az évben csúcsosodott volna ki az elmúlt pár év sok rossz döntése ami igaz is, de eddig azért nem tűnt annyira fel, mert Sarri pl egy k. jó edző olasz szinten bárki bármit mondd és erőn felül lehozta a tavalyi évet ezzel a zsoldos fos csapattal. 3-4 értékelhető embert tudok mondani. Többiek meg már dinoszauruszok vagy ballasztok.
Ronaldonak semmit nem jelent ez a Juve, ha nem jutunk BL-be, akkor fix h távozik.
Paratici ott cseszte el hogy nem tudatosította vele, hogy nem a csapat van érte hanem fordítva. Mert ha már jött lehetett volna ennyi benne, de nem.
Ragazzo89 2021.04.03 22:19:36
@Garsza: Dehát itt mindenki a Juve-t bántja :D Bírók, Figc, Az összes többi csapat, és minden ember aki nem Juve érzelmű azért dolgozik hogy a Juve-nak szar legyen. Mert itt nem lehet halasztani meccset csak másnak? Ezt is ki mondta... Folyamat csak tökön szúrjuk magunkat senki mást nem lehet okolni csak a vezetőséget. Ugyanúgy tévedtek idén a többi csapat kárára, (kivéve talán a Milant a 20 megítélt 11-essel) ugyanúgy voltak sérültek máshol is, persze nem annyi mint nálunk de cserébe másnál meg tavaly volt csomó covid fertőzött meg sérült..
Mártír halál :D