Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GKKdesignBlog

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól olvastad, bizony! Simán lehet alkotni rajztudás nélkül is. Amire szükséged lesz: Üres lap, közepesen vastag filctoll, és lendület. ..
A mindennapokban számtalan lehetőség nyílik arra, hogy kikapcsolódjunk és feltöltődjünk. Ha nincs hobbid és szeretnél valami újat kipróbálni, a színezés remek lehetőséget kínál a kreativitás kibontakoztatására. Na de hogyan is fogjunk hozzá?..
GKK-design A színezők varázsa 2023.07.04 10:00:36
A hétköznapokban gyakran elfoglalja gondolatainkat a munka, az iskola vagy a mindennapi stressz. Ezért fontos, hogy időt szánjunk önmagunkra, és megtaláljuk azokat a tevékenységeket, amelyek segítenek kikapcsolódni és feltöltődni. Egy ilyen tevékenység, amely nem csak pihenést, de kreativitást is…..
Az AI térnyerése a technológia világában vitathatatlan. Egyik izgalmas terület, ahol az AI nagy hatást gyakorol, a képalkotás. De vajon a képalkotó AI csak mumus, vagy valóban hasznos eszköz?..
Most, hogy szabadidőm nagy részét lakberendezési blogok, videók, színskálák és katalógusok nézegetésével töltöm, feltűnt, mennyit változott, mennyit finomodott a színek palettája. Összefoglaló jön...  ..
GKK-design Egész éves terveim 2023.01.09 06:11:12
Lassan 4 éve költöztünk be a majdnemkészre újított házunkba, és be kell valljam, azóta is 95%on áll. A másfél éve talált munkám mára olyan stabilitást ad az életünkben, hogy újra elkezdhettünk tervezni. Mi jön most? ..
GKK-design Fonalak és fonnivalók 2022.02.15 22:59:04
Tavaly tavasszal indítottam ezt a blogot - és látszik, hogy mikortól találtam munkát. Ugyanis akkor szűntek meg a posztok... Nade. Mostanra stabilizálódott az életem. A munkahelyem nagyon rendben van, szeretem, amit csinálok. Anyagilag is könnyebb így, bár bevallom a vállalkozói szabadság azért…..
GKK-design Róka 2.0 2021.05.13 09:10:20
  Az elmúlt másfél hetem az interjúkról szólt, nem az alkotásról. Cserébe..
A róka állandó szereplője a cuki illusztrációknak, gyerektörténeteknek. Magyarországon talán Vuk volt az első, de az utóbbi évtizedben az Erdei Barátok, mint gyerekeknek szánt illusztrációs téma kifejezetten nagy sikert arat...
GKK-design Szürke és lazac 2021.04.22 13:30:14
Amikor nincs ihletem, akkor szoktam palettákat gyártani. ..
Az előző bejegyzésem sikerén felbuzdulva nekiültem egy újabb tollas kép készítésének. Aztán rájöttem, hogy a digitális grafikák egyik legjobb tulajdonsága, hogy ugyanabból a képből több, különböző színű verzió is készülhet - ennek örömére gyártottam is párat!..
GKK-design Pihekönnyű dekor 2021.04.14 11:23:06
Valahogy a tollak mindig is vonzottak. De azt hiszem nem csak engem, a toll, mint szimbólum, mindig is központban volt. ..
Nagyon sok minden van, amit szívesen csinálnék, és pont emiatt van, hogy félek igazából bármilyen irány mentén is elhatározni magam... Te voltál már így?..
Ha már grafikus (is) vagyok, gondoltam majd én csinálok a gyerekemnek húsvéti színezőt. Hát igen. Az elképzelés jó volt.....
GKKdesignBlog 2021.04.05 12:20:23
@: Hát bevallom nem tudom, min múlik. Amikor kisebb volt, kb minden kézműveskedést utált, a szívem vérzett :D Aztán 1-2 éve, ahogy ráérzett a rajzolásra, akkor a színezés is megtetszett neki.
GKKdesignBlog 2021.04.05 12:22:00
@: Én pl nem szeretek csak színezni, engem idegesít :D Ha valamit megrajzolok, azt szívesen színezem is, mert attól lesz kész, de más által rajzolt dolgok... Na, az nem buli...
Amikor elkezdtem fonalat festeni, sokmindennel próbálkoztam. Festő hatású fűszerek, kávé, tea, ételfesték és hajszínező is sorra került. Mindegyiknek megvan az előnye, és a hátránya is. Persze először a kudarcból volt több. Volt olyan festésem (tojásfestékkel), ami menetközben igencsak ígéretes…..