Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az a baj....hogy be se jöttek

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ukrajnai háború épp másfél éve folyik és még egyáltalán nem látni, hogy mikor ér véget. Az elemzők egy része Ukrajna felosztását tartja valószínűnek zárásként, mely a harcok végén nemzetközi szerződésekkel létrehoz majd egy nyugat-barát (EU és NATO tag) Nyugat-Ukrajnát illetve egy oroszok által…..
Mit tud rólunk az okostelefonunk? Mindent. És ki tud ezzel visszaélni? Bárki, aki hozzáfér a mobilunkhoz. És mi lesz, ha a titkaink véletlenül nem a TikToknál, a Google-nél, a Microsoftnál, az Apple-nél, a Facebooknál vagy bármelyik, a GDPR rendelkezéseit „betartó” cégnél kötnek ki, hanem egy…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2023.05.10 15:46:30
  Szombaton megtartották az Aszex Pride-ot, az aszexuálisok első budapesti felvonulását. Az esemény mindössze száz-százötven embert mozgatott meg. A Telex helyszíni riportokkal jelentkezett.   Bevallom: én ezt az egészet nem értem. A megmozdulás deklarált célja az aszex láthatóság elősegítése…..
A hétköznapokban megélhető szabadság érzését legtöbbször pont mi magunk akadályozzuk. A szabadság ugyanis egyéni döntés kérdése. Erre valószínűleg sokan úgy reagálnának, hogy „de hiszen dolgozni kell, mégsem állhatok fel a munkahelyemen, mert én szabad szeretnék lenni”. Szerencsére a mélyebben…..
                       Korábban a pasi is gyerekvállalásban gondolkodott, ám az idő múltával csendben eldöntötte magában, hogy mégse időszerű. Ha a barátnő nem kérdez rá, várhatna akármeddig. Csak a nőknél ez nem ilyen egyszerű, nem érnek rá akármeddig. Lett egy macskájuk, és a pasi azon éli ki az…..
Huszonöt éve nem látott magas inflációs adat látott napvilágot kedden, ami már meg sem lepte a szakembereket. A kormány is készült a kellemetlen tények adagolására, hiszen hónapok óta mást se hallunk a fideszes potentátoktól, hogy a háború és a szankciók tehetnek a száguldó inflációról. Csakhogy a…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2022.10.12 15:46:16
@atomic power 1986DucaDuca:

A haverod csak blöffölt, azt se tudja hogy mi az az államkötvény. Nem hogy még vett volna is belőle. Be is bukott hogy napok óta nem tudta kimagyarázni hogy mi értelme van 20% os infláció mellett 15% veszteséget csinálni.
Ügyes taktika elhinteni választások előtt a külföldi beavatkozás lehetőségét, hiszen több haszonnal is jár a politikai szereplők számára. A magyar kormány ki is használja ezeket, igaz, ezekben vannak olyan veszélyek, melyek rossz irányba terelnék a társadalmat a politikai megmérettetés után. Eleve…..
    "Nem, miniszterelnökünk nem lett sem fasiszta, sem diktátor, és meg sem zakkant. Csak velejéig romlottá vált." E szavakkal zárul Mérő Laci barátom A dörzsölt szélkakas című, legújabb könyve. Amikor a szerző karácsony előestéjén megajándékozott vele, a következő ajánlással dedikálta: "G. Nagy…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2022.01.04 22:44:01
@atomic power 1986DucaDuca:

Nekem már mondta is a balliberális szomszédom 14 éves balliberális fia, hogy kormányvaltás esetén lánnyá fogja operáltatni magát, mert szeretne Selmeczi Gabriellára hasonlitani.

Meg kell tehát állitani a ballibet, mert ha nem, akkor tavasszal tele lesznek az utcák Kövérlászlóvá, Orbánviktorrá meg Rogánantallá átoperált 16 éves lányokkal!
Az a baj....hogy be se jöttek 2022.01.05 00:33:25
@atomic power 1986DucaDuca:

Azért buknak mindig ezek a lippsik mert fel nem tudják fogni hogy mi fideszes magyarok nagyon nem szeretjük az okoskodókat hanem helyette vezér kell nekünk aki megmutatja az irányt és nem terhel minket azzal hogy gondolkodjunk meg gazdagodjunk, hanem ezt ő mind megteszi helyettünk. Jó hogy itt vagy és megmutatod nekik ezt naponta ezerszer, de ezek még egy teljes nap után sem értenek téged. Ezek azt hiszik hogy át tudják operálni az agyunkat lippsivé meg európaivá.
Hallo, a Sas horgászni ment, vétel   Bár világszerte kiverte a biztosítékot, nálunk viszonylag kisebb hullámverést okozott a politikai és társadalmi közéletben az izraeli kémszoftver vitatható felhasználásával kapcsolatos PEGAZUS botrány.  Úgy tűnik eddig. Ha igaz ugyanis a direkt 36 oknyomozó…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.12.14 15:01:36
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Putyin fizetett bértollja, Orbán apja is komcsi volt, Kövér apja is komcsi volt. A gyerekeik is komcsik. A gyerekeikre szavazó fideszes birkatábor is teljes komcsi. Pont azért szavaznaka komcsi Orbánra!
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.12.14 15:11:24
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Így van te birkaeszű, pont arról van szó, hogy a komcsiság öröklődik. Pont erről van szó! Mond már meg te orosz bértroll, hogy ha már ennyire futóbolond vagy, akkor azt miért mutogatod ilyen lelkesen a világnak?
Gyakran alábecsülik a személyiség jelentőségét. Intézetünk új könyve a domináns pártokról bemutatja egyebek mellett azt is, hogy – sok tényező mellett – a személyiségnek is szerepe és felelőssége van a politikában...
Köszi a fizetésemelést, azaz a semmit Friss hír, miszerint a fogyasztói árak 2021-ben egy év alatt 7,4 százalékkal emelkedtek. A magyar Nemzeti Bank előrejelzései alapján pedig jövőre 5 % körüli infláció várható. Ezzel szemben a pedagógusok legyenek boldogok és elégedettek, hogy sok év után kapnak…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.12.12 08:12:18
@Minden ballib bérretteg:

SOHA TÖBBET A PUTYIN BÉRENC FIDESZES FAJTÁTOKBÓL!
Minden „vezérlő tábornoki” ambíciójú politikus, - így Orbán is - nem piaci-alapú, hanem gazdaságon kívüli logika által uralt „Hadi Államot” akar létrehozni. Olyan erőközpontot, amelyben a vezér, a „főni” parancsai alapján működik, illetve a működés látszatát mutatja. A városiasodás, a polgárság…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.25 23:55:30
@dare:

A Fidesz tele van 3/3-as besúgókkal és a gyerekeikkel.Még miniszter(asszony) is lehetett belöle Orbánnál. Pontosabban komcsi besúgók és AVH-s csemeték már csak a Fideszbe vannak.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.26 00:01:31
@kvp: "Az Europai Unio most van annak a nagy valtozasnak a kuszoben, amikor letrejohet a valodi foderalis unio, tehat egy orszag, egy nep, egy vezer elve szerint szervezodo Europai Egysult Allamok. "

Köszönjük te fideszes betanított majom, nagyon szépen felmondtam Bayer Zsolt és haverjainak a hányásait. Csak a magadfajta M1-en nevelödött panelproli képes elhinni azt a baromságot, hogy az EU 25 országa egy darab vezért akar magának (biztos a Sorost te degenerált), csak két ország van, amelyik nem nemzetközi,hanem hazai diktátort akar magának (a Fidesz és a lengyel birkatábor). Ti fideszesek a világ legkreténebb hülyéi vagytok.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.26 09:25:30
@konrada: "Azért azt nem kéne elfelejteni, hogy itt 1989-ben nem forradalom volt, hanem módszerváltás, amit a régi elit vezényelt le olyanok kirakatba állításával, akik hajlandóak voltak az átmenet érdekében együtt működni velük."

teljesen igaz! Az ember csak röhög azokon, akik elhitték, hogy az MSZMP-s faterokkal rendelkező Orbán meg Kövér, meg a fél Fidesz komlyan gondolják, hogy a komcsikat, tehát a faterjaikat a betonba akarják taposni.

Ehelyett a faterok megkreálták a KISZ-es gyerekeikben azt az álellenzéket, akik persze pofázni tudta, de elszámoltatni sose akartak. A faterok meovták a gyerekeiket a letartóztatásból, ah véletlenül ez megtörtént, aznap már szabadultak is.

Aztán amikor a faterok rendszere megbukott, akkor lenyúlták maguknak az állami vagyont, a fiaik bevették maguk közé a 3/3-as besúgókat és 2010-re megérkeztek oda, hogy a faterjaik MSZMP-s rendszerét visszaállították. ùjra kinyalják Moszkva seggét.

Mivel az idők változnak, így a fideszbolsik eközben fasiszták, migráns gyülölők és mindenféle mocskok lettek, mert a primitív birka szavazókat mindig a gyülölettel lehet a legjobban megfogni.
A miniszterelnök-jelölti jelölti show eredményhirdetését követő következő másodpercben úgy esett neki MZP-nek a kormányzati propagandagépezet, mint nyúlfinak, kit farkasok közé löktek. Míg a hétfői Sajtóklub adásában az egyik ránézésre is szimpatikus egyén még arról delirált, aki feltehetőleg az…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.25 10:48:42
@sírjatok:

A fegyházban fogtok ásitani. Lesz elég idötök hozzá fideszes hazaárulók.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.25 10:50:24
@DFK: "Nem szellemi fogyatékos, hanem gyakorló elmebeteg. "

Tökéletes leírás Orbánról! Jövöre majd odakerül, ahova az ilyeneknek kell. Aki támogatja, mehet vele a köbányába fekete-fehér csíkos egyenruhában.
Showtime! Békamenet 2021.10.24 10:23:00
Az idei október 23-i nemzeti ünnepre a Kétfarkúak is készültek, szintén békemenettel és Stop mindenki! jelszóval. Déli 12-re hirdették a gyülekezést az Oktogonra, Kovács Gergő pártelnök úr egy interjúban külön felhívta a figyelmet, hogy mindenki legalább 10 órával korábban induljon el, nehogy…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.24 22:23:49
@6.Lenin:

Teljesen hülyét csináltak belöletek fidiótákból ez a Kutyapárt. Közben még nem is kapnak évi 100 milliárd forintot, hogy találjanak már ki valami oylat, amire az egész ország odafigyel. Nemcsak a birkáik.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.24 22:25:08
@sírjatok:

Teljesen hülyét csináltak belöletek fidiótákból ez a Kutyapárt. Közben még nem is kapnak évi 100 milliárd forintot, hogy találjanak már ki valami oylat, amire az egész ország odafigyel. Nemcsak a birkáik.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.24 22:26:22
@ulpius66:

Teljesen hülyét csináltak belöletek fidiótákból ez a Kutyapárt. Közben még nem is kapnak évi 100 milliárd forintot, hogy találjanak már ki valami oylat, amire az egész ország odafigyel. Nemcsak a birkáik.
Csak hihető hazugságokkal érdemes kampányolni. A politikai marketing e kikezdhetetlen törvényét meg lehet sérteni, de annak súlyos következményei lesznek. A Fidesz most úgy tűnik, hogy a politkai sci-fi és hitelesség közti szűk mezsgyére tévedt, és ha nem térnek vissza a hihető hazugságok világába,…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.24 11:20:18
@6.Lenin:

Elárulom neked te fideszes munkásőr, hogy Jakad azért állt le Gyurcsány elutasításáról, mert rájött, hogy Karácsony elszabotálná a Fidesz elszámoltatását és a fegyházba vágásukat. Budapesten is elszabotálta Karácsony és a szövetségesei, miközben pont azért választották meg őket, hogy legyenek fideszes bebörtönözöttek.

Ezért Jakab leállt arról, hogy Gyurcsányékat elutasítsa. Viszont mivel Márky-Zay szintén bebörtönzés párti és ezért az elszámolást esetleg elszabotálók teljes kisebbségbe szorultak az Összefogásban, így most megint helyreállt a világ rendje, mindenki támogat mindenkit, amíg a Fideszesek közül akárcsak egy tolvaj is szabadlábon van még.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.24 11:21:59
@6.Lenin:

Te büdös komcsi hazudozó, régebben meg azt írtad, hogy soha nem szavaztál a Fideszre. Húzzal Moszkvába, a gazdádhoz, te hazaáruló bolsevik!
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.10.24 11:23:18
@6.Lenin:

Te, mint fideszes, behunyod a szemed amikor Putyin seggét nyalja Orbán gazdád?
Dehogyis, még örülsz is neki, hogy visszatértetek a régi gazdátokhoz!
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Bevallom, irigylem a munkabírását, a tettrekészségét, a kitartását, a helytállását. Íme, a stramm férfi! A tokiói olimpia kapcsán hajnalban kelt, hogy átizzadt pizsamában kucorodjon a Kékes TB 43 típusú, megbízhatóan működő, a tetejét megkocogtatva bekapcsoló televízió…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.08.29 12:21:11
@CSOKKI MÁLNA:

Ma is felmosta veled a padlót ez a Matyi. Meg tegnap is. Mitől olyan okos ez az ember csak nem egy Soros bérenc?
A hangzatos szólamairól elhíresült Orbán-kormány közel 10 éves tündöklése után lecseréli a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a közintézmények falain az Alaptörvény preambulumaként ismert Nemzeti Hitvallásra (NEHI). Mielőtt feltennénk magunknak a belülről önkéntelenül is feltörő kérdést: „Épp ez a…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.08.06 10:15:28
Ez a mi Magyar Hiszekegyünk:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy Orbán Viktor országa
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolta

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok és a disznótelepek a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek koronázatlan királya!

Hiszek a Századvégnek,
Hogy nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, a Juncker, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a CEU, a brüsszeliták, a Soros Terv, a Soros Párt, az ENSZ, az idegen ügynökök, az Európai Ügyészség, a Sargentini jelentés, az EU vakcinák, a Jogállam, a Térdepelés és a Szivárvány elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a Putyinhoz menekülése előtti órákban.
Sem.
Orbán a tettei alapján úgy képzelhette, hogy a humán szférával nem kell nagyon foglalkozni: oda kell adni Fidesszel szorosan együttműködő egyházaknak és majd ők adnak ápolónővéreket a kórházakba (akik hasonlóan a Horthy korszakhoz, kevéssel is beérik), tanárokat az iskolákba (akiknél nem a…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.18 15:34:56
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Nagyon igazad van, ma Magyarszágon a zsidó az életével játszik ha kipában megy ki az utcára. Egy muszlim meg néger az életével játszik ha nem egy liberális jön vele szemben az utcán, egy szivárvány színeket használó magyar család az életével játszik még akkor is ha a 3. emeletre rakja ki a szaivárvány zászlót. Egy buzi az eletevel játszik, ha meglátszik rajta hogy buzi.

Orbán Viktornak hála végre rend és fegyelem van az országban, a liberális deviánsok el vannak zavarva vagy ha még mindig itt bújkálnának akkor az éberségre tanított magyar nép rögtön leszámol velük. Nem is csoda ha az összes értelmes ember nyugatról ide akar jönni lakni Orbán Viktorhoz.
Orbán Viktor a médiakormányzás apostola, amit az ellenfelei sem igazán vitatnak. Más kérdés, hogy az érdemi témák emiatt vagy elsikkadnak, vagy gellert kapnak, vagy egyszerűen tudomást se vesznek róluk a döntéshozók. Most azonban egy régóta a felszín alatt fortyogó problémát vetett fel a Fudan…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.17 23:44:34
@fkv.115:

A legnagyobb probléma Orbán bukása után az lesz, hogy a kétmillió deviáns fideszest is át kell vennie az új magyar kormánynak, nem lehet őket elzavarni az országból se Putyin fővezérükhöz, se Erdogánhoz, se a bulgárokra rásózni mint ezt a homokos bulgár birka ügynököt.
Egy napja ért véget a tavalyról idénra halasztott labdarúgó Európa-bajnokság, amit szerencsére (és teljesen megérdemelten) egy piros-fehér-zöld csapat nyert meg. Noha nem mi, de hát így egy picit talán magunkénak is lehet érezni ezt a sikert Azonban itthon nem ettől hangos a sajtó...
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.13 12:23:57
@Ekrü:

A szponzorok nem azért fizetnek, hogy alacsony rendü, primitív népségek a sikertelenségiket a stadionokban náci propagandával éljék ki. Menj te is a Fidesz székházba ha rádjön a nácikat éltető kényszer, de menj a stadionba, hogy az egész világ szeme láttára járasd le a teljes magyarságot.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.13 12:24:57
@6.Lenin: "a vallásosak elítélik a homokosokat"

Akor idézd ezeknek a vallásoknak az idevonatkozó sorait.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.13 12:28:11
@Ekrü:

Na nézd már, a fehér nácik megamadják a saját fehér fajukat? Köszike, hogy még be is linkeled, hogy a fideszes ideológiájú nácik még saját magukat is hajlandóak kiirtani. Ennek ugyan nem kár, akár gyorsíthatnátok is rajta.
Mondataink A genius lociról 2021.07.11 16:26:44
Mondom a futballanalfabéta barátomnak, hogy persze szigorúan kell megítélni, mi hangzik el a lelátóról, de azért figyelembe kell venni a genius locit. Régóta nem frissítettem ezt a blogot. Valami általános tespedtség és motiválatlanság telepedett rám, csak vonszolom magam, és alig haladok…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.12 13:02:39
@ulpius66: " "A büntetőpárbajban az "angolok" közül három néger játékos is kihagyta a pontrúgást,"

Az "magyarok" megszámlálhtatlan nem Ázsiából belovagolt játékosa pedig már az elsö körben hazaröpítette a válogatottat: Kleinheiszler, Négó, Lovrencsics, Nikolics, Séfer, Sön, Fiola. Rosszi vezetésével.

Még jó hogy a Felcsút tucatnyi migrije nem lett behonosítva, mert még a nevüket se tudnád kimondani: Joao Nunes, Stronati, Deutsch, Favorov, Van Nieff, Spandler, Slagveer Baluta, Puljic, Gruber, Plsek.

Hogy tudtak ezek ennyien átszökni a szögesdrótkeítésen?
"Úgy látszik, az UEFA továbbra is alkalmazza a már korábban megismert munkásőr-hajlamú nézőtéri besúgókat, akiknek nincs más dolguk, csak jelentéseket írni arról, hogy ki, mit mondott (vagy nem mondott) a nézőtéren. Mint a kommunizmusban: bizonyíték nem kell, elég a besúgó feljelentése." - írta a…..
A határtalan megfelelési kényszer furcsa magyarázatokra ragadtatja a Fidesz holdudvarának tagjait. Mivel Orbán Viktor finoman szólva is ellentmondásokba keveredik, amikor kijelöli az ideológiai irányvonalat a NER hívei számára, a csatlósok igyekeznek saját kifacsart gondolatmeneteikkel megtámogatni…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.11 11:47:39
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "
Mivel nyugaton a bérszint az orosz 4-szerese"

Mivel nyugaton szabadság, liberalizmus vannak, nem pedig putyini, orbáni teljhatalmú diktatúrák, amelyek tönkreteszik a társadalmat, gazdaságot. A törénelem évezredes tényei makacs dolgok!
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.11 11:51:37
@Dont forget to bring a towel: "namost az orbáni diktatúra elől menekültek ki, de az megszűnik 2022-ben és mégse jönnek haza? "

Miért jöjjenek egy 12 év alatt teljesen kifosztott országba haza? Az üres kasszát meg az elmúlt 30 év rekord államadósságát bámulni? Netalán helyettetek fideszes birkák helyett visszafizetni?
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.07.11 12:50:36
@arthurthedent:

Lám, lám igazak az ellenzéki híresztelések, hogy a magyar egészségügy összeomlott és a hozzád hasonló teljesen zavart agyú páciensek hosszú évekre maradnak kezelés nélkül. Közben meg egyre romlik az állapotod!
Igazán alávaló, talán minden eddiginél alávalóbb háborút folytatnak a NER propagandamédiái azon ellenzéki - különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb…..
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.06.07 12:20:48
@konrada: "..persze egy olyan országban ez természetes, ahol a hülyeséget minden oldal az alapján védi be, hogy a másik oldal hogyan áll hozzá, és azt az álláspontot akkor is támadni kell, ha az kivételesen az az értelmes hozzáállás."

Hát ez a különbség, hogy mi illiberálisok ezt legalább bevalljuk! Ezért vagyunk mi különbek a libernyákoknál mert azok persze nem akarják beismerni hogy ök is birkák nemcsak mi.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.06.07 12:51:02
@Boar.:

De van jelentösége. Én például független közíró vagyok. Csak a teljes véletlen müve, hogy Orbán Viktorral mindenben egyetértek. Tehát mi nem titkoljuk azt, hogy végülis Orbán Viktor a vezérünk ebben az országban, neki kell maradnia vezérnek. A liberálisok viszont titkolják hogy az ö vezérük a Soros meg a Merkel meg a Gyurcsány meg a Karácsony.
Az a baj....hogy be se jöttek 2021.06.07 14:27:47
@mіdnight coder: "Azóta ugyebár Orbanisztán leelőzte Csehországot, és tényleg világbajnok elbaszó lett Orbán."

Tudod mit lippsikém? Én ennek is örülök! A lényeg az hogy Orbán Viktor megint első lett valamiben és emiatt ti lippsik okádtok. A füleimnek zene ez. Ettől lesz 4/5 hogy az emberek úton útfélen azt hallják hogy Orbán Viktor már megint leelőzte a világot. Inkább örülnél te is ennek a sikernek mint ahogy mindenki örül Orbán Viktor táborában.