Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rácz Nimród

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kisméretű az otthonod, bizony gondot okozhat, hogyan dekoráld az apró teret az ünnepekre. Ebben segítünk most 6 egyszerű, de látványos ötlettel. Alternatív karácsonyfa Nem tudod, hogyan fér majd el a fenyő a nappalidba? Akkor idén próbáld ki az alternatív karácsonyfák egyikét! Az alternatív…..
Mócföldről már sokat írtam. De valószínűleg még mindig nem eleget, mert olyannyira sokszínű ez a tájegység, hogy beleszuszakolni egy-egy ilyen kisebb szösszenetbe lehetetlen, de azért mégis megpróbálom. A magyar köztudatban nem egy felkapott vidék, de egy-egy látnivalója valahogy a sokak által…..
Rácz Nimród 2021.12.16 14:48:14
Szívlenyomatok Bizonyosság. 2021.12.15 07:59:31
Régóta tudom, hogy az erdei sétáim alatt születő érzésnek, a fák között elsuhanó gondolatnak, a meglepő fókusznak üzenete van. Szívbemarkoló és égig emelő üzenete. Őrzök már néhány ilyen fényes útravalót, szépen élni tanítót a lelkem mélyén, hálásan gondolok rájuk, amikor emlékeim között…..
Rácz Nimród 2021.12.16 14:17:41
Nagyon tetszett az írásod! Két éve voltunk Erdélyben Wass Albert emléktúrán a karpateuropa.hu szervezésében és bár nem tudom az általad megosztott kép ott készült e, de kísértetiesen hasonlít az ottani tájhoz.
Mondataink Fürdők télen 2021.12.12 17:52:32
Ám abban a pillanatban, amikor a levegő hőmérséklete odakinn alacsonyabbra száll, a nyitott medencék párologni, gőzölögni, szabályosan füstölögni kezdenek, borús téli napokon pedig oly sűrű köd ereszkedik a zárt udvarokra, hogy az úszók nem győznek bocsánatot kérni egymástól az örökös…..
2011. február 11-12-13.Fedezd fel a szaunák világát!        Válts élményfürdő & szaunapark belépőjegyet 20% kedvezménnyel és élvezd a valódi szaunakultúrát!Ajánlatunk minden élményfürdő & szaunapark belépőre…..
Rácz Nimród 2021.12.16 09:27:47
Az elmúlt hétvégén tölthettünk ebben a csodás élményfürdőben családostól két teljes napot! Mindenkinek szívből ajánlom, szuper, feltöltődésre maximálisan alkalmas hely! Mi szállásunknak a lipahotel.hu/ -t választottuk és egyáltalán nem bántuk meg! Pénztárcabarát és gyerekekkel is szívesen látnak, saját étteremmel. A fürdőzés után kellemes volt itt relaxálni!
Talán a social media olyan (egy lehetséges párhuzam a sok közül), mint 1982-ben Bostonban lehetett a virtuális “Cheers” bár, amelyet a hajdani (csak) helyi nevezetességű baseball star, Sam Malone vitt. Nagy országos siker volt (akkor még lehetett ilyen, a broadcast televíziózás prime time-jában)…..
Koleo Beauty Blog Az otthon illata 2020.11.30 08:59:24
Törekszem arra, hogy mindig jó illat legyen a lakásban, ehhez többféle terméket is használok, általában váltogatom az évszak, hangulat függvényében. Imádom az elektromos illatosítókat is, de úgy tapasztaltam, hogy a legintenzívebb illat az illatos viasz termékekkel érhető el. Már több alkalommal…..
Rácz Nimród 2021.06.11 11:57:37
Köszi a cikket! Elektromos illatosítót nem próbáltál még? Én nemrég rendeltem egyet: moodo.hu/ Eddig nagyon bejött. Attól féltem, hogy az illatok mesterségesek lesznek, de teljesen természetesek. nagyon szeretem
A zártcellás purhab szigetelés segítségével viszonylagos egyszerűséggel, a lakóterek érintetlenül hagyásával végezhetünk felújítást. Cserélhetjük például a tetőtereink elöregedett, már korántsem olyan hatékony hőszigetelését. A felújítás során eltávolítjuk a jellemzően cserép jellegű tetőfedést, a…..
Térkövezés, aszfaltozás  A hengerelt aszfaltozás Budapest területén vállalkozásunk által. Napjainkban ez a legnépszerűbb és legtöbbet alkalmazott kivitelezési forma. Lehetőséget biztosít minden olyan terület aszfaltozására ahová nagy gépek nem férhetnek be! Először udvarok, kisebb telephelyek,…..
Internet Marketing Tippek   Az internetes marketingnek számos előnye van mind a vállalat, mind a fogyasztó számára. A vállalkozásáról szóló információkhoz való könnyű hozzáférés lehetővé tétele csodálatos eszköz, amely számos ajtót nyithat meg. Ez a cikk az internetes marketing összes előnyét…..
Az üvegtől, mint alapanyagtól sokan tartanak. Pedig egyáltalán nem boszorkányság a vele való munka. Jómagam bútorként (illetve azt kiegészítő lapokként, ajtókként) is használok üveget, és persze a mindenféle nyílászárókban esetleg megsérült sima és thermo üvegeket is magam cserélem. Erről írtunk…..
A konyha tipikusan az a hely, ahol nagyon gyorsan kialakul a rendetlenség, hogy ne mondjam, káosz. Hiszen rengeteg eszközt használunk egyszerre is és ha nem figyelünk, hogy ezek használat után a helyükre kerüljenek, rövidesen semmit sem találunk.  A probléma gyakran ott kezdődik, hogy a rossz…..
Ha azt a szót halljuk, hogy 'bohemian' stílus, akkor lakberendezésileg egy bohókás, színes-szagos valaminek kellene megjelennie a képzeletünkben, sokféle textillel, párnával, kiegészítővel, hippis, napfivér-holdnővér beütéssel, tulajdonképpen hallottam már azt is rá, hogy cigányos, meg csicsás,…..
Rácz Nimród 2021.03.31 12:03:24
Hello! Nagyon klassz és inspiráló. Nem csak ez a bejegyzés, hanem az egész blog is. Nem lenne kedved a termékünkről írni? moodo.hu/ Ez egy elektromos illatosító, aroma diffúzer, ami remekül kiegészíti a lakás hangulatát a termézetes illóolajokkal...
 ..
Rácz Nimród 2021.03.31 11:03:54
Szia! Nagyon tetszik a blogod és szeretném a figyelmedbe ajánlani a termékünket: moodo.hu/ A Moodo egy elektromos illatosító, vagy egy automata aroma diffúzor, amely természetes illóolajakkal teszi az otthonunkat illatossá. Látogass el az oldalunkra és nézd meg a terméket! Üdv.: Nimród
Családi punnyadás Oviszünet 2010.05.31 18:01:24
Ma nem volt ovi. Olyan miért nincs, hogy ma nincs munka? Itthon görcsölték a két mama idegeit 2 órán keresztül. Amint megérkezteM, Én lettem a célpont, ezt kihasználták a mamák és már pattantak is. Köszi. Főztem egy bödön kávét, magamba döntöttem, elzavartam a két kiscsajt…..
Ma elmondom neked azt, milyen online munkák vanna, milyen módokon tudsz pénzt keresni online, az interneten nulla, vagy kevés pénz befektetésével! Megtudhatod azt, hogyan lehetsz Te is digitális nomád. Ki ne akarna úgy pénzt keresni online, hogy oda utazik, ahova csak akar, akkor dolgozik, amikor…..
Rácz Nimród 2021.03.29 13:39:52
Köszi, ezt a klassz cikket! Jelenleg egy szállodában dolgozom: www.lipahotel.hu/ Nagyon szeretem a munkám. A turizmus egy életforma, hasonló a vendéglátáshoz. Sajnos ebben a műfajban a jelenlét elengedhetetlen, de mivel nagyon szeretnék utazni és a beszélt nyelveket kamatoztatni azt tervezem, hogy megpróbálok a szállodaiparban elhelyezkedni külföldön, mondjuk Ázsiában. Szerinted 3 beszélt nyelvvel és 10 év tapasztalattal európaiként mennyire van esély erre? Üdv.: Nimród