Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glitter makeup and bodypainting

46 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Neked is világos, netán szőke szempillád van? Kb 15 éves korom óta zavar a világos szempillám. A szőke szemöldököm akkor még talán nem is annyira. Már ekkor jártam kozmetikushoz és vele festettem be mindig a szempillámat feketére, majd később a szemöldökömet is sötétebbre. Úgy néztem ki enélkül és…..
Ivettről már olvashattál korábban ebben a cikkemben: https://minden-ami-smink.blog.hu/2021/04/11/cikk_ivettel_kulfoldon_elo_magyar Tulajdonképpen más témában készültem vele cikket írni első alkalommal, de miután a válaszaiból kiderült, hogy milyen ügyes barista és milyen sikereket ért el ezzel a…..
Glitter makeup and bodypainting 2021.07.18 15:59:06
@12 Mandala: Szívesen!! Én is köszönöm! Puszi
Amint láthatod a július a csillogásról szól nálam.... A csillámot nem tudom megunni és napokig beszélgethetnénk róla, ha szeretnéd... :D Nem tudom honnan van ez a mániám... de én szeretem és nem bánom. Úgy érzem pozitívan hat rám, és a csillogás, a fény emeli az ember rezgését is, biztos vagyok…..
Nyújtsa fel a kezét, aki szereti a csillámot, a csillogóst, a nyári fesztiválokat, a gyerekek szemében lévő csillogást a csillámtetoválásuk vagy az arcfestésük láttán!! :) Én mióta az eszemet tudom, mindenhol felfigyelek a csillogó holmikra. Ruhákban, cipőben, kiegészítőkben, bámit azonnal kiszúrok,…..
Véééééégre jöhet a kedvenc témám!!! A fesztiválok, fesztivál sminkek! Nekem a szabadságot, vidámságot, fiatalságot, életet, függetlenséget jelentik... no és persze a csillogást és a színek használatát ezerrel! Mind ruhában, mind hajban, kiegészítőkben és ami a legfontosabb: SMINKBEN IS!! Ez ugye nem…..
Tombol a nyár... jó idő, meleg van.... Ilyenkor mindenki színe élettel teli lesz, kapunk egy kis barnaságot és oda a kókadt, sápadt kinézetünk. Végre!!! :) Márpedig, ha már nem vagyunk olyan fehérkék, akkor bizony sokkal jobban fognak állni rajtunk a kevésbe finom színek. Eljött az idő, hogy végre…..
Glitter makeup and bodypainting 2021.07.07 10:46:36
@12 Mandala: és szépen le is írtad... lehet sokan nem akarják, hogy megszólítsák őket, mert nehezen mernek kijönni a csigaházukból. Nem?
És ha különbséget tudsz tenni melyik ruhában hogy érzed magad, mit tudnál írni?
Fúúú ma egy olyan érdekes témát hoztam, amiről minden nőnek olvasni kell. Imádom az extrém dolgokat, hisz tudod! Ruhában is és mindenben is! Bármit, ami egyedi, különleges. Mindig szerettem olyan ruhákba öltözni, amik nem jöttek szembe velem az utcán. Élénkszínű, vidám és egyedi legyen, ami alapján…..
A közösségi hálón az egyik csoportban futottam bele elképesztő különleges és óriási műkörmök fotóiba. Nagyon felkeltették az érdeklődésem, hisz a mindennapokban nem látni ilyet, és élőben sem láttam még ehhez hasonló körmöket. Szerintem irtó izgi! Nem hagyott nyugodni és utána jártam, milyen…..
Fúúú hogy bírod ezt az elviselhetetlen hőséget, ami most Magyarországon van? Nem irigyellek, nálunk Svájcban örülünk a 20 foknak most a héten és annak, ha nem esik az eső. Bár hozzáteszem, hogy itt a napsütés erősebb, mint otthon. Szóval itt pl 20 fok napsütéssel, az otthoni 23-25 foknak simán…..
Néha meg tudok őrülni ezektől a kifejezésektől..... szemöldök laminálás... MIVAN??? Mikor először olvastam róla, azt hittem csak valamit elírtak, félreolvastam... nem foglalkoztam vele. Aztán amikor huszadjára szembe jött a kifejezés, már gondolkodóba ejtett, hogy nyilván velem van a baj, én lehetek…..
Tudom az idei és a tavalyi év sem kedvezett túlzottan az esküvőknek.... meg sok minden másnak sem. Biztos sokan mondtátok vissza az esküvő dátumát vagy raktátok át későbbre vagy esetleg a következő évre. Nem volt könnyű terveznetek, ahogy nekünk szépségipari szolgáltatóknak sem. Hiszen a nyár főként…..
Végre megismerhettem egy olyan hölgyet, aki pont annyira odáig van a színekért, amennyire én is! Ő is megtapasztalta és érzi, hogy a színek milyen jótékony hatással vannak életünkre. Tudatosan használja, ha esik az eső, ha rosszabb napja van, ha bal lábbal kelt! Imádja a pink haját, de ruházatban…..
Remélem nem keddre vártad a cikket! Bocsi, ha igen! Változtak a cikkírós napok, kérlek olvasd el a témák menüben! ;) Köszönöm!!  Minden egyes témánál felmerül 1-1 újabb kérdés, amiről érdemes írni. Ha már a spirálozásról írtam, eszembe jutott, hogy a kontaktlecsét is megemlítsem nektek, hiszen…..
Glitter makeup and bodypainting 2021.06.11 14:10:54
@12 Mandala: :) Talán lilahagymával próbálkoztam csak....
Libabőrözve olvastam mai kérdéseimre a válaszokat.... hisz oly közel állnak hozzám is ezek a gondolatok. Mi sminkesek egy levegőt fújunk, egy levegő éltet bennünket.  Elvirával ugyan teljesen más stílust képviselünk, a fő irány, a smink szeretete mégis ugyanúgy közel hoz bennünket egymáshoz, hogy…..
A napokban lettem rá figyelmes, hogy a fürdőszobánkban egyre több Nivea márkájú kozmetikum található meg. Azt hiszem kezdek rákapni a márkára. Testápolóból mindig más fajtát használtam. Tulajdonképpen ezeket általában ajándékba kaptam és, ha jó volt, ha tetszett az illata, állaga, akkor el is…..
Lassan 1 éve használok kontaktlencsét, előtte évekig szemüveges voltam. Sőt több, mint 20 éve kellett volna folyamatosan szemüveget használnom, de gyerekkoromban nem tudtam elviselni. Zavart az iskolában, nem is állt jól, úgyhogy inkább hanyagoltam. Ekkor mondjuk csak 0,5-ös volt mindkét szemem és a…..
Glitter makeup and bodypainting 2021.06.02 09:25:39
@12 Mandala: Akkor te már nagyon gyakorlott, rutinos kontaktlencse viselő vagy. Na ha ezt tudtam volna 1 éve, akkor téged zaklatlak a kérdéseimmel. :)
A kezdetekhez képest már én is úgy érzem, hogy a "kisujjamban" (vagyis inkább a mutatóban, mert azzal teszem be a szemembe) van a mozdulat. :D Persze azért még kell a tükör, biztos, ami biztos. Bár, ha nem lenne kéznél a tükör, szerintem meg tudnám oldani anélkül is már.

Ahogy bent van a szemembe, nekem nagyon kényelmes. Általában csak arról veszem észre, hogy használom, hogy élesen látok. Bár volt, hogy otthon véletlenül felvettem a szemüveget is, mert filmet akartam nézni.... de rájöttem, hogy valami nem stimmel, mert eddig jól láttam, de most már nem... akkor tudtam, hogy bent van a lencse.. amúgy elfelejtem sokszor.

2 félét használtam már, igazából annyi a különbség köztük, hogy berakáskor az egyik normális és könnyű betenni, a másik meg annyira durván lány, hogy összevissza hajlik az ujjamon és inkább az ujjamra akar tapadni a szemem helyett. Viszont a szememben már egész nap nem is érzem a helyét vagy, hogy ott lenne... simán 12 órát is lehet velük bírni. Nagyon megszerettem őket.

Múltkor körömmel szedtem ki, és annyira gyenge kis anyag, hogy észre sem vettem, hogy beszakítottam a szélén kb 1mm-t. Másnap ahogy használtam, éreztem, hogy szúrja a szemem. Pedig szabad szemmel alig volt látható a szakadás rajta. Na ment a kukába, mert az bizony használhatatlan lett.

Na meg volt, hogy a tusvonalat húztam és persze hozzáértem a lencséhez... aminek kék lett a széle.. és persze, hogy vízálló volt a gél, amivel festettem.... így néhány órát úgy viseltem a lencsét, hogy kék volt az egyik széle kicsit.... :D Oda kell figyelni sok mindenre, főleg, ha sminkelünk vele. Erről is írok majd.
Küzdöttem a könnyeimmel, ahogy írtam ezt a cikket. Andi válaszait olvasva elérzékenyültem. Nem volt könnyű élete és hatalmas bátorságról, erőről, kitartásról tesz bizonyságot, hiszen már sokadjára talpra állt, és alig van még 30 éves a fiatal hölgy.     Jöhet a kérdezz-felelek? Te is kíváncsi…..
Múlt héten megmutattam milyen egy számomra normális hétköznap, a pasztell színekkel. (https://minden-ami-smink.blog.hu/2021/05/21/miert_nem_mered_magad_sminkelni_a_hetkoznapokban_5_resz) Most lenne kedved kipróbálni velem a sminkelést? Legyen most ez egy natúr nap! ;) Megmutatom hogy néz ki egy…..
A szempillaspirál a legtöbb nő kedvenc sminkterméke. Én is imádom, és ha semmi más sminkcuccot nem kenek, a spirál azért akkor is előkerül gyakran. Ugyanis gyönyörűen kiemeli a tekintetet, akár csak egy szépen megformált szemöldök. (ami most nekem nincs a képen, mert kikopott a…..
Glitter makeup and bodypainting 2021.05.25 12:53:23
@12 Mandala: 1 nap hányszor csepegtetsz? Sűrűn kell? Lassan 1éve én is kontaktlencsés lettem, de én alig használom. Néha csepegtetek műkönnyet és persze pont akkor van rajtam spirál. Viszont nagyon minimálisan kenődik el ilyenkor a spirál, és azt azonnal le is tudom törölni. Nekem ez a tapasztalatom.
Glitter makeup and bodypainting 2021.05.25 12:54:23
@Glitter makeup and bodypainting: bocsi, a műkönnyet használom alig, nem a spirált. Nem fogalmaztam érthetően.
Glitter makeup and bodypainting 2021.05.25 13:30:20
@12 Mandala: :) de csak 1 percig kell erre figyelned, amikor becsepegtetsz. Szerintem annyit ki lehet bírni.
Éééés nézzük a nyári szezon kedvenc szolgáltatását, amit a kozmetikustól rengetegen kérnek! Te is szoktál? Bevallom én nem merem használni, nekem az epillátor vált be. Sok mindenben bátor vagyok, de a gyantázást elkerülöm, bár azért a cukorgyanta bajusz tájékon megengedett még nekem is. Na de semmi…..
Most bemutatnám neked a natúr színek után, hogy nekem milyen is egy normális hétköznapom... :) Ez tudom sokatok számára nem normális és nem is használnátok ennyi színt magatokra, de nálam ez az igazi vidám nap.     Igen ez, amikor magamra merem kenni a színeket, nem foglalkozva azzal, hogy már…..
Ha már tavasz vége van és jön a nyár, egyre több színt csempészek a napjaimba... Hidd el, tudom mindig fokozni. Általában szőke vagyok, viszont mindig kitalálok valami változatosságot a hajammal, külsőmmel kapcsolatban, amire folyamatosan szükségem van. Mindig megújulok, ez az életem része legalább…..
Modellnek születni kell! Sőt szerintem minden szakmára születni kell! Én nem tudnék ápoló, orvos, takarító, színész, kőműves, sofőr, óvónő, énekesnő... és holnapig sorolhatnám mi minden nem tudnék lenni. Még pedig azért, mert nem erre születtem! És ezt most úgy értsd, hogy nem értek hozzá és nagyon…..
Glitter makeup and bodypainting 2021.05.17 09:27:24
@12 Mandala: Szia! Megkérdezem Annát, aztán majd ő ír nekünk választ! ;)
Miután megtanultad az előző részből, hogy mivel és hogyan használd az alapozódat ( https://minden-ami-smink.blog.hu/2021/05/07/miert_nem_mered_magad_sminkelni_a_hetkoznapokban_3_resz ), nézzük meg milyen színeket is tudunk alkalmazni a hétköznapjaink során a szemhéjunkon, ajkainkon. Először is azt…..
Ma egyik olvasóm kérésére a korrektorokat fogjuk kitárgyalni. Biztos te is sokat hallottál már róluk, és lehet használod is őket. Én nagyon szeretem sminkeléskor használni, ha fáradtabb, nyúzottabb a bőröm, és az alapozó esetleg nem elég az egységes sminkalapom megteremtésében. Tehát, ha minimális a…..
Glitter makeup and bodypainting 2021.05.11 11:56:28
@ripsie: Szívesen! Örülök, ha tudtam segíteni! :) Majd írd meg, ha van kedved, hogy sikerült - e megoldani a korrekt használatát!! Kösziiii