Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZolkoW

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az I. rész itt található A hely az tényleg nem sok, és a push-pull hangerő, az emeletes hangszín, de még a blend poti is több helyet foglal az üregből, mint egy mezei volume, vagy tone szabályzó. Mégis el kell majd férnie egy 9 voltos elemnek, és magának az elektronikának is, ja, és két…..
ZolkoW Flawless logic 2021.11.28 20:37:26
Évek óta a szavunk járása, hogy eltesszük logikus helyre, amit később meg akarunk találni. Oda, ahol később értelemszerűen kersni fogjuk, hiszen majd akkor is azt gondoljuk logikus helynek. Ősszel az elektromos hősugárzót kerestük, mert ősszel már elég hideg van a fürdőszobában, hogy fázzunk, de…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy japán Fender JazzBass, aminek a gazdája (Tomika) szeretett volna egy kis extra boogie-t belerakatni a hangszerbe. Így lettek a következők: - vajszínű (vagy olyasmi) festés- egy Musicman hangszedő a két JB közé- igen, kék LEDek a pozíciójelölők helyére-…..
"Nem az isten lábát fogtad meg, hanem a nő lábát.." írja Háy János A Cégvezetőben, amit olvastunk lefekvés előtt, mikor már egy epizódhoz túl késő volt. Így is lett vagy fél 11, ami egyébként nem is olyan rossz. Reggel 6 előtt ébredtem, a vekker előtt 3/4 órával. Lábatlan nincs olyan messze, de most…..
ZolkoW Márketingből ötös 2021.09.17 15:51:10
Emelj árat. De ne kicsit, duplájára! Ami eddig harminc volt, most legyen hatvan. Jól hallottad. A konkurencia még így is drágább. Igen, de a konkurencia ad szép dobozt. Lehet, hogy ad szép dobozt, de ha egyszer nem jó? Vagy miért akarja egyik-másik ügyfél így is a tiedet? Ne vedd fel a telefont.…..
  Vallomás következik: a kicsit is bonyolultabb pickupkapcsolások kialakítására eddig nem volt jó módszerem. Jó, azóta van internet, és egy csomó mindenre találunk kész megoldást. - Például itt, ugye. - De mi van akkor, ha valami másra van szükség? Na, most hálót szeretnék adni, nem halat, ha pedig…..
ZolkoW A megbánásról 2021.08.26 13:56:15
Ez a poszt nem arról fog szólni, hogy miért nem kötnék újból még véletlenül sem Fundamentát, vagy mit nem mondunk soha, semmilyen körülmények között sem a feleségünknek. Még csak nem is arról, hogy az erdőben biciklizve (vagy akár gyalogosan túrázva) milyen sokszor fordulhat elő az emberrel olyan,…..
ZolkoW Légyszi' ne dobáld 2021.08.17 21:37:49
Ma megérkezett. A címzésből pont a nevem sikkadt el, de szokás szerint így is megtaláltak. Eredetileg arról volt szó, hogy egy gitárnyakat veszek, az építési folyamatot meggyorsítandó. Azonban arra többet kellett volna várni, így felmerült még egy-két lehetőség: vehetek máshonnan másmilyet drágán,…..
ZolkoW Hárfa 2021.08.05 13:03:31
Ez egy rendszeresen, de L A S S S S A A N frissülő témának ígérkezik, ami bemutatja, hogyan lesz egy Telecaster formájú citerám. Tehát nem hárfa, de nem gitár, igazán persze nem is citera, mégis Telecaster. Az meg ott egy Strato sablon, de senkit ne zavarjon, csak ahhoz kellett, hogy lássam,…..
ZolkoW Térdelő csirke 2021.07.30 16:14:14
 Csütörtök este lefeküdtünk időben, olyan korán, mint nagyjából soha:Este fél 11 lehetett. Péntek hajnalban, az első óracsörgés (6:15) előtt: ÚÚÚÚÚÚ, ANYA! Ilyet máskor is csináljunk!Úgy kipattant a szemünk, hogy alig vártuk, hogy dolgozni mehessünk (jó, tényleg csak alig), azt se tudtuk, mihez…..
ZolkoW Lapos hegyeken 2021.07.26 14:49:14
Úgy esett, hogy beleesett a kosaramba a következő három futam előnevezése.. pontosabban a fórumon írt egy srác, hogy nem tud menni, és kis hezitálás után (az mindig kell) átvettem tőle egyben. Eredetileg nem gondolkodtam ennyire előre, és nem is szeretem lekötni magam így, mert onnantól kötelező…..
Biztosan többféle motiváció létezik, ami miatt az ember úgy dönt, hogy elindul egy MTB maratonon. Úgy képzelem, hogy vannak, akik győzni mennek. Róluk most nem sok szó lesz, én valami egészen más csoportba tartozom, nem azért, mert nem lenne rá igény, de azt be kell látnom, hogy a képességeknek…..
Felhívott H. Misi, hogy szeretettel vár az ideire is, ahogy mindig. Háát, tulajdonképpen tervezek is menni, szóval miért ne?Két héttel az időpont előtt P. Tomi telefonált, hogy gondot okozna-e, ha útközben felvenném Mohai Tamást, hiszen tulajdonképpen nekem útba esik. Mondom, ezen ne múljék senki…..
ZolkoW Légkonzerv 2021.04.18 22:06:18
Hogy mire jó ez? Ha biciklizel, az biztos megvan, hogy mi az a tubeless, és ha magadnak rakod össze, akkor ez jól jöhet. Én is sokáig megvoltam nélküle, meg aztán szerencsére kompresszor is van, de egy szép napon megláttam a kihívást a dologban, így nem volt menekvés. A lényege annyi, hogy egy…..
ZolkoW Akkor vége? 2021.04.08 21:26:27
Akkor röviden: igen. Hosszabban: Abban a formában, ahogy eddig volt, már nem lesz. A basszusmuhely.hu betöltötte a feladatát, aki akarta, már elolvasta, megvitatta, de 15 éve még a képarány is más volt, amit használtunk fotózáshoz.. A zolkowpreamps.com sosem készült el, de arra jó volt, hogy…..