Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyukaszokni

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Family Guy jelenet 2008.11.22 06:38:00
Bevallom őszintén, Family Guy nem tartozik nagy kedvenceim közé, de néha néha megnézhető. Pár hete volt egy olyan rész, ahol Peternek újra eszébe jutott régi kedvenc dala és állandóan azt énekelte. Szerintem rohadt jó lett. ..
FreddyD igazi arca ő freddyD 2008.11.05 22:41:00
amint nézem freddyd videóit EZT találtam !!! hát menően nézel ki freddy..
Felesleges a Terminator 3-as játékot a Battlefieldekhez hasonlítani. Croow kommentje jól összefoglaja a lényegetElolvastam a kommenteket, és azt kell, hogy mondjam, hogy nem fogtok fel valamit. A Battlefield és a Battlefrontnál tudjuk, hogy csak löni kell és kész(bár az is multiba,…..
ROFL-net Elefánt fail 2008.11.05 06:28:00
Bár jó ideje közismert, hogy az európai nagyvárosokról is készülnek utcaszintű panorámaképek a Google Maps "Street View" nézetéhez. Ugyanakkor Budapesten egyelőre még nem sikerült lefülelni a komótosan haladó fekete Opel Astrákat. Néhány napja Romániában…..
Lyukaszokni 2008.11.04 18:25:48
 MozibanÉpp a legérdekesebb résznél tart a film (a híres sztár iszonyatos szenvedések közepette próbálja kiszabadítani kezét egy satuból, miközben a lábát egy becsibészelt palota pincsi nyalogatja), amikor megszólal a telefonunk. Természetesen a zsúfolásig tömött, 600…..
Made by City Interactive 2004. Soundtrack: The Champs - TequilaJoe Cocker - You Can Leave Your Hat On..
Lyukaszokni 2008.10.07 17:58:01
 Sziasztok! Ma elkezdünk egy sorozatot, amit a címben is láthattátok, ennek első része következik. A sorozat 4 részes, feltehetőleg naponta fog újabb rész megjelenni.1. rész: A vételÖltözzünk ki szépen (elegáns susogó, esetleg nagyon egyéni lila zakó zöld nadrággal, a…..
Sziasztok!A mai tartalomhoz komoly angoltudás kell. Na jó, nem muszáj... ..
Sziasztok!Ismét néhány vicc:Tanárdumák -Fiacskám,te olyan hülye vagy, hogy ha kétszer annyi eszed lenne, mint nekem,akkor is te lennél az osztály vezető hülyéje! -Már a megközelítésből is látszik, hogy ez egy megközelítés. -Ez egy olyan szerkezet, hogy haladás közben mozog.…..
 Sziasztok! Ma néhány viccel örvendeztetünk meg Titeket. Hányás Ugyanazon történet 2 ember elmondása alapján: 1) A kollégiumlakó: - Éjjel megérkeztem. A klotyóhoz futottam. Felkapcsoltam a villanyt a WC-ben. Benyitottam, kihánytam magam. Kimentem. Lekapcsoltam a villanyt. 2)…..
Sziasztok! Újabb videó következik, ezúttal semmi közünk nincs hozzá, de természetesen szabályosan szereztük meg. Nos, ez a videó a Szezám utca néven futó(tt) szenzációs sorozat egyik dala. Nem kell hozzá nagy angoltudás. Sajnos nem tudtam megoldani, hogy ne induljon el magától,…..
 Sziasztok! Íme az első komoly tartalom, méghozzá egy videó. A videót Olafelhő készítette (Marhák blog). Köszönjük neki! ..
ROFL-net ROFL-net szabadságon van 2008.09.02 09:03:00
Bizony. Kivettem egy kis szabadságot, legközelebb 9.-én lesz bejegyzés, addig is ajánlom a nagyon régi tartalmakat, mert akkoriban még nem látogatta senki a blogot, de azért rakosgattam ki cuccokat ;)Refi magazin sajnos nem tudok beilleszteni most vasárnap, de esetleg fenn lesz a neten,…..
Ha már nem adnak, csemegézzünk az archívumból. És OMG OMG... Micsoda gengsztersztori!!!   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Lyukaszokni 2008.08.28 23:37:48
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
ROFL-net Magamutogató télapó 2008.08.17 10:23:00
Rákóczi úton vettem észre ezt a kirakatbábút, akinek valamiért nagyon télapó feje van. Ez még nem is volna nagy gond, de a haver úgy gondolta, hogy letolt nadrággal mutogatja magát és ehhez vigyorog is. Mindezt szinte ingyen! (Sajnos közelebbről nem tudtam lefotózni, mert nagyon…..