Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okoskodó

0 bejegyzést írt és 377 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne álmodozott volna arról, hogy fogja magát (és lehetőleg a párjával) nekivág a világnak, hogy egzotikusabbnál egzotikusabb helyeket látogasson végig? És hányan váltottuk valóra ezt az álmot? Na ugye! Nem úgy, mint Jay Alvarrez és Alexis Rene. (fotó:…..
okoskodó 2015.04.05 17:23:30
@mennyi?husz!:

Ez sajnos csak úgy tűnik. Nyilván Amerikában több ember él, mint itt, ezért a merítés is nagyobb.
Pont ugyanennyivel több a szegény ember.

Nagyobb tömegből könnyebb válogatni.
Az AMTS-re nem csak a gyíkarc tunerek mennek ám ki, ó nem. A hivatásos gengsztereknek is itt a helyük, és nem szégyenlősködnek, mikor meg kell mutatni mesterségük címerét. Beletolják a szádba a kilencmilliméteres csövét, csak kocog a fogaidon. Nincs álszerénység, itt kipakolják…..
okoskodó 2015.03.23 07:40:25
@h4z4rd:

Én mindig megmondom, és mindig nekem van igazam. :-)

"Skaccok!

Ez a totálkár elég nagyra nőtt ahhoz, hogy olyan szöveget írjon, amit kifizetnek.

Ha egy bucsura azt kéretik, hogy fenomenális, akkor az lesz kiírva, hogy fenomenális.

Én meg holnap elmegyek a halasi vásárba, veszek egy tegnap előtt sütött kürtőskalácsot 350,-ért, átmegyek az autópiac szekcióba. Megnézem a cicaszemes kékledes Toledókat, oszt még maradt 3150,-em egy kínai 7 zenés kárcórára. "
Belsőség Ennyiből is látszik 2015.03.20 10:39:07
Érdemes lesz kimenni az AMTS-re, magyarul a tuningsóra. Csütörtök délután-este megnéztem, mi készül. Van mit nézni. Már az Albertirsai úti parkolóban is álltak az érdekes autók Sok ismerőssel összefutottam, így csak három pavilonba tudtam belesni, de tiszta lelkiismerettel…..
A gyerekek szeretnek a szabadban lenni és a kertben játszani. Ha adunk nekik valami jó elfoglaltságot, vagy kerti játékot, akkor talán letesznek a veteményes "kigazolásáról" (csak addig, amíg meg tudják különböztetni a gazokat a zöldségektől...) és én is kényelmesen pihenhetek a nyugágyban...
Belsőség - azmegb*ssza!- 2015.01.26 12:51:28
A címben szereplő szó volt az egyedüli, amit sokéves újságírói múlttal a hátam mögött képes voltam kommentben kiizzadni magamból e videó láttán. Szerintem egész jól kifejezi a látottakat. Andreas Martinsson kis műhelye csinálta a gépet és ő maga is vezeti. Szeretgeti,…..
okoskodó 2015.01.26 15:16:52
A híres-neves New York-i metró szerelvények küldetése nem fejeződik be, miután kivonják őket a forgalomból. Nyugdíjazásuk után mesterséges korallzátonyként funkcionálnak az Atlanti-óceán mélyén. A metrókocsik nemcsak a környezetbarát közlekedés alternatíváját…..
A szuperjachtok világára aztán fokozottan igaz, hogy a méret a lényeg. Ha ezt vesszük alapul, nagyon nehezen lehet versenyezni az osztrák Motion Code: Blue nevű leendő hajójának a 280 méterével. Ráadásul egészen elképesztő luxusdolgok lesznek benne. Az osztrák cég nem…..
okoskodó 2015.01.21 14:11:16
A doveri rendőrség posztolta ki azt a fedélzeti kamera rögzítette videót, melyen az amerikai Delaware államban található város egyik rendőre zúzza Taylor Swift Shake It Off című dalára. Vigyázat, nagyon vicces! Aláírjuk, hogy Taylor Swift legutóbbi albuma (1989) elég jól…..
1929. A fiatal Bonnie Parker mielőtt Clyde Barrow-val megismerkedett. A híres Bonnie és Clyde társaság végzete 1934-ben jött el. Halálakor Bonnie mindössze 23 éves volt...
Pénz, luxusautók, kacsalábon forgó paloták és rohadt jó nők. „Nehéz” lehet a sztárfocisták élete az egyszer biztos. A csajokról készült lista után még jobban irigyeljük a labdarúgók mindennapjait. Berényi Mikitől tudjuk, hogy két dolog kell ahhoz, hogy meghódítsunk egy…..
okoskodó 2015.01.03 08:36:51
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
okoskodó 2015.01.02 10:21:54
@Vitez Belizar:
"A kedves posztoló egy fontos információ hiányában szenved: sok szakmában a borravaló adja ki a fizetés jelentős részét. Sőt, sok balatoni vendéglőben a pincér nem is kap mást a nyári szezon alatt - See more at: http://iflgazdasag.blog.hu/2015/01/01/te_minek_adsz_borravalot#comments"

Ezt feketemunkának hívják, ami engem nem érint, és nem érdekel a boltban történő munkaviszony jellege.

Szolgáljon ki, és viszlát.
okoskodó 2015.01.02 10:24:11
@ajuci: " ha pedig paraszt valaki, akkor nem adok. De ha nem csinál semmilyen kirívó bunkóságot, csak normális, akkor megkapja a 10%-át. - See more at: http://iflgazdasag.blog.hu/2015/01/01/te_minek_adsz_borravalot#comment-form"

Tehát, ha nem jól végzi a munkát, akkor az a megoldás, hogy nem adsz borravalót.

De azért a szar munkát kifizeted.

Gratulálok.
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
okoskodó 2014.12.02 16:36:25
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Így van Koma!

Már ezt is Kínából kell venni, mert erősebb, oszt jobb a minőség. :-)
okoskodó 2014.12.02 16:37:21
@Szelid sunmalac:

Az ilyen mást sem csinál, csak két lövés között az interneTTet bambulja. Talán belebotlik.
Elég emlékezetesre sikeredett az Extreme Digital idén bevezetett karácsonyi szezonnyitó eseménye. A hazai Black Fridayt ugye a hagyományos amerikai időpont előtt egy héttel sikerült megrendezni úgy, hogy a nap jelentős részében az agyeldobós akciók helyett hejre kis hibaüzenet…..
okoskodó 2014.11.29 08:53:25
@nikori:

Lopják.

Mit nem értesz?
Szerinted NAV Ildi miért vette Schwehat irányába a nyúőlcipőt, amíg kitisztul a helyzet?
Ne légy naív!
Belsőség Megkívántam 2014.11.20 15:46:07
Finoman gyöngyöző vízcseppek, lassú beúszások, lendületes zene, száguldás, van itt minden. Semmit nem tudok róla, de akarom :D ..
okoskodó 2014.11.21 07:55:49
@1kutya:

Fater szokta mondani a szép szerszámokra, hogy "mindegy, ezzel is csak dolgozni kell"
A megoldás több, mint egyszerű. Csak mert voltak ilyen kaukázusi juhászkutyáink, a csodálatos Buck és a gyönyörű Nina emléke örökké él bennem, a fickó pedig _nagyon_ szerencsés, hogy egyáltalán van még arca. (A tulaj pedig instant főnök, mert tudja, melyik ablakot kell…..
okoskodó 2014.10.08 23:19:22
@V12 Power:

Tehát akkor nem az intelligenciáddal "győztél"?

Kár. :-)))
Aki már járt autószalonon, az tudja, nem a gumik jelentik a fő attrakciót. A gumigyárak ettől még fontosnak tartják a jelenlétet, hisz a többiek is ott vannak. De hogyan csalogassák be azokat a standra, akik nem szeretnének új mintázatokat és különleges karkaszokat nézegetni? A…..
Úgy alakult, hogy rövid időre belekóstoltam az egyik fővárosi kerület parkolás ellenőrző cégének munkájába. Az ott szerzett tapasztalataimból kiindulva adnék tanácsot a parkoló autósoknak.   Sokan játszanak szerencsejátékok azzal, hogy pár percre hagyják magára a…..
okoskodó 2014.10.05 09:31:28
@alien:

Aha, persze, jólvan. Jobb is, hogy mindenki így tudja. :-)
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Nehéz megmagyarázni az alábbi videóban látható teherautós viselkedését. Emberünk az út mellett parkolva egyszer csak gondolt egy merészet, és úgy döntött, megfordul a kétszer kétsávos úton. Azt azonban egy pillanatra sem észlelte, hogy mögötte, a belső sávban érkezik egy…..
Aki látott már vonatsínt közelről, esetleg sétált is a talpfák közt, tudja, meglehetősen hülye ötlet itt motorozni. Hiába ül az ember valami endurón, aminek hosszú a rugóútja, ha egy talpfa, vagy nagyobb kő megdobja az embert, a két sínszál közt kevés a hely korrigálásra-…..
okoskodó 2014.09.12 17:10:00
@trainmodeller:

Ez a jó móka.

Fúrógépkezelőknek is javallott jármű. :-)
Már több mint egy hete tartanak a magyar nép zivataros napjai. Szinte minden nap menetrendszerűen érkezik vihar, felhőszakadás vagy jégeső. Hogyan érinti az autósokat és persze az autókat mindez? Hogyan ússzuk meg, ha nem is szárazon, de ép autóval az ítéletidőt? Ha jön a…..
okoskodó 2014.08.07 21:10:21
@LT5555:

Nem a blokk reped meg, ez hülyeség. Ilyen még nem volt.

Ami nem örül a hősokknak az a fényszóró. Én erdőn mezőn, nappali is távfénnyel megyek, mert a sok hülye ott úgy közlekedik, hogy azt hiszi csak ő van ott. Na, persze csobbanás előtt mindig elfelejtem lekapcsolni, így már mindkét búra egy pókháló.

A másik aki rosszul tűri az abajgatást: A Turbóó. Na, ott van hősokk, az reped is szétfele a pi...ba.
okoskodó 2014.08.07 21:12:13
@trocadero:

A forgalmat ilyenkor le..rom. Megállok. Aki hülye, annak is van kormány a gépkocsijában, kerüljön ki.
okoskodó 2014.08.07 21:12:57
@nagy.laszlo:

Apró kavicsok.
ANTIKULTI YOLO 2014.08.06 08:51:19
A YOLO életérzést a céltalan, ostoba gazdagság, és önteltség hívja életre, a tömegmédia élteti, és csak bízom benne, hogy a józanész és a szociális érzék egyszer háttérbe szorítja. You Only Live Once, egyszer élsz, hirdeti az irányzat, ami elsőre teljesen ártatlan,…..