Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whazzup

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
Szinte mindenki a kanadai és az orosz válogatott párharcáról beszél a téli olimpiával kapcsolatban, pedig nem szabad megfeledkezni az északiakról sem. Annál inkább, mert a svéd válogatott címvédő, és a finnek is roppant erős válogatottal érkeznek. C csoport. Svédország…..
A Budai Bocsok rendezésében szuperminitornát rendeztek a BHG-jégpályán. Hat csapat vett részt, a Bp. Stars, a Bp. Stars-Lobogó, a Gepárdok, a Dragó Skorpiók, az FTC és a Budai Bocsok. A küzdő felek körmérkőzéseket játszottak. A versenykiírás értelmében ebben a korosztályban a…..
Péntek hajnalban kezdődik az NHL 2009/2010-es szezonja. Szokás szerint óriási mozgás volt nyáron a játékospiacon. A szezon rajtja előtt sorra vesszük a csapatok, latolgatjuk az esélyeket. Hat részt terveztünk, kettő lett belőle. A Keleti Konferenciával kezdünk. Az…..
Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk,…..
whazzup 2009.05.12 23:13:40
@._/PUCK M@STER._/: Nem ugy volt h már elkezdték marosvásárhelyen a épiteni a pályát?
Érik a rájátszás második nagy meglepetése. A nyugati legjobb San Jose már az első kanyarban kiesett. Most a keleti első Boston került ehhez nagyon közel, a Carolinának már csak egy győzelmet kell szereznie ellenük. A másik keleti elődöntőben egyenlített a Pittsburgh. Eldőlt,…..
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
A magyar válogatott szereplésére kedden este már rákérdeztünk, ideje foglalkozni az esélyekkel globálisan is. Mi úgy látjuk, az idén elég kísérletiek a keretek ahhoz, hogy képtelenek legyünk jósolni. Kanada kiszámíthatatlan, az Egyesült Államok tán gyengébb, mint amilyen…..
A Capitals gólt sem ütött, a New York Rangers két idegenbeli meccs után 2-0-ra vezet. Ugyanígy áll a Detroit, a Boston és a Chicago is. Az előbbi kettő nagyon magabiztosan nyert, a Chicago 0-2-ről verte a Calgaryt. Megint vannak videók is. A Washington hatalmas lehetőséget szalasztott…..
A divízió 1-es ifjúsági világbajnokság legeredményesebb támadótrióinak egyikét a Bp. Stars két serdülője és egy első éves ifije alkotta. Három éve játszanak együtt, erejük az összeszokottságban van. Ezért a Hardi, Nemes, Németh trióval egy írásban foglalkozunk.…..
Megvan az utolsó kieső, a magyar válogatott szakvezetői úgy döntöttek, Fodor Szabolcs, az Alba Volán támadója nem vehet részt az A csoportos világbajnokságon. Fodorral az elmúlt években nem nagyon számoltak a nemzeti csapatnál, tavaszi teljesítményével hívta fel magára a…..
Szlovákia 5-2-re verte Norvégiát a két ország e heti páros meccsének első találkozása alkalmából. Gólokat is mutatunk erről és a Svájc–Finnország mérkőzésről. Csütörtökön kiderült még, hogy a szlovák világbajnok Jozef Stümpel mégsem utazik a tornára. Stümpel…..
Szövetségi kapitányuk még nincs a csoportellenfél kanadaiaknak – bár a vezetői stáb már alakul –, de néhány lehetséges kerettag neve már kiszivárgott. Az Ottawa Senators nem jut az NHL-rájátszásba, így várható volt, hogy legjobbjaikat felkérik a részvételre.…..
A magyar válogatott újra és újra tudja fokozni: a norvégok elleni második mérkőzést úgy nyertük 3 góllal, végső soron simán, hogy az ellenfél csak az első három percben tűnt jobbnak. Két nap alatt kétszer vertük meg a legutóbbi A csoportos világbajnokság nyolcadik…..
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Egy mérkőzésre van sorrendben hetedik, összességében tizedik magyar bajnoki címétől az Alba Volán. A fehérváriak győzelme nem nagyon forgott veszélyben a döntő negyedik, Megyeri úti mérkőzésén, az első harmad 0-0-ja után gyorsan eldöntöttek mindent. Nem sokat láthattunk a…..
Amennyiben a szövetségi kapitány számít a játékára, szívesen szerepel az április 24-én rajtoló világbajnokságon Jaromir Jagr, a csehek legendás jégkorongozója, írja az MTI. A hír kisebb kiegészítésre szorul: a klasszis már a februári stockholmi EHT-torna előtt játékra…..
whazzup 2009.03.19 21:30:53
Jégkorong Így nevel a MAC 2009.02.11 10:36:00
A MAC Népstadion minden utánpótlás-korosztályban indít csapatot, felnőtt együttese az OB I./B-ben szerepel. 209 gyermek jár hozzájuk, valamennyien igazolt versenyzők. Újabb budapesti csapat mutatkozik be utánpótlásos ismeretterjesztő sorozatunkban.A MAC-osok közül…..
Mint arról mi is beszámoltunk, január elején elhunyt a verekedés után kómába esett hokis. Don Sanderson temetése január 6-án volt, utána nem sokkal, január 14-én összeült az OHL-t irányító testület. A nemzetközi szövetség és Garry Bettman, az NHL komisszárja is megszólalt…..
A kazahok utolsó találkozójukat is nagy különbséggel bukták az A csoportos junior-vb-n, 1-7-et játszottak a lettekkel, kiestek. A kulcsmeccs korábban volt, amikor Lettország elintézte Németországot. Utóbbiak a finnek kárára maradhattak volna az elitben, de csak szoros vereségre…..
Egy hét alatt kétszer is elbukott a Graz ellen az Alba Volán. A hazai 0-4 után idegenben 2-5-re futotta Ocskay Gáborék erejéből. A közvetlen rivális három meccsen hat pontot szerzett, mi csak kettőt. Énekes Lajos az okokat keresi szokásos értékelésében."Az első harmadban…..
Kedden délelőtt dönt a parlament arról, kapjon-e a magyar jégkorong plusz 270 millió forint állami támogatást 2009-ben, vagy sem. Az előjelek arra utalnak, hogy nem jön össze – de sose lehessen tudni. Megpróbáljuk elmondani, miről is van szó. És drukkolunk. Egy héttel…..