Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RagingSquirrel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Checkpoint 7x17: Valve 2021.12.30 00:04:59
A Gamer365 legénységét szeretjük, mert nagyon felkészülten és lelkesen tudnak mesélni kedvenc játékaikról és fejlesztőikről, akár Klárit hívjuk el, akár Mackót, akár Stingert. Az oldal főszerkesztője, Liquid viszont kimaradt eddig, de ezt most pótoltuk, és vele egy régi adósságot is: beszélgettünk…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
RagingSquirrel 2021.03.23 15:38:51
@molnibalage: Kiváncsi vagyok Diablo Immortals al is meglépik e ezt a döntést :) .. annak is ha jól tudom már vagy egy éve ki kellett volna jönnie.
Egyébként jó adás...Bár játszottam vele amikor kiszivárgott, nem tudtam,hogy külsös cég csinálta... bár a rajzokat elnézve elég árulkodó.. témánál maradva Starcraft Ghost ról nem csináltok majd ? Az is kiszivárgott pár éve , s nekem xbox emulátorral el is indult. Igaz ha jól emlékszem két félkész pályát tartalmazott a build. Igy nyilván nem teljes értékü az élmény, de szivesen meghallgatnám, hogy ott milyen döntések álltak az elkaszálás hátterében.