Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GrindDragon

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Apokalipszis made in Hungary 2010.12.12 19:45:00
A VGA díjátáadó egyik nagy bejelentése a várakozásoknak megfelelően a Mass Effect 3 volt, egy földbedöngölő-porbaalázó, sajnos alig egy perces mozival, amit tekintsünk is meg:   Video Games | Mass Effect 3 | VGA 10: Exclusive Debut Trailer HDXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo…..
A tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Gray basszer emlékének szentelve a közeljövőben jelenik meg a Slipknot (sic)nesses című dvd-je, melyen a csapat 80.000 rajongó előtt adott Download fesztiválos koncertje lesz látható. Ezen felül a dvd tartalmaz egy a banda ütőse M. Shawn Crahan…..
Némileg váratlanul érheti az Anthrax-rajongókat a hír, hogy Joey Belladonna három év szünet után ismét visszatér a zenekarba. Azért csak némileg meglepő, mert az elmúlt hetekben többször is együtt látták az énekest Charlie Benante dobossal és Frank Bello basszusgitárossal,…..
Az a jó abban, hogy az embernek olyan barátai vannak, mint Pándi Balázs, hogy elkerülhetetlen az olyan videók megnézése, mint amit most osztanék meg veletek alább. Bőgőtudásban még talán Les Claypool is elbújhat a hősünk mögött, igaz az úrhölgy állandó vendég lehetne a…..
GrindDragon 2010.04.27 21:10:39
Szerda éjjel szívelégtelenségben elhunyt a Type O Negative énekese, Pete Steele. Angol cikk itt.  ..
Subba A nap képe: Party 2010.04.15 14:54:32
Ron Jeremy, Evan Seinfeld és három pornós luvnya...
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
IDDQD A legdrágább játékok EVER 2010.02.23 15:02:00
A Digital Battle-nél láttunk egy érdekes összállítást arról, hogy mik voltak eddig a játéktörténelem legdrágább projektjei. Bár az ilyen adatokat nemigen szokták a pórnép orrára kötni, így a legtöbb szám becslés, no meg több cím is hiányzik, ami erősen odaillene (World of…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
TÜNDÉRGYÁR hubológia 2009.06.29 00:56:00
Mostanában egy közel tíz éves kalandjátékkal töltöm az időmet, a Fallout2-vel. A történet szerint valamikor az ötvenes években* kitört a harmadik világháború, és a túlélők földalatti menedékekbe költöztek, hogy ott húzzák ki amíg elviselhető szintre süllyed a…..
GrindDragon 2009.06.29 17:46:21
@dzsefi: Én is pont ezt akartam írni, kiegészítve azzal, hogy a FO világában a tranzisztort soha nem találták fel, ezért is ez a "bumfordi", de engem elragadtató retrofuturisztikus stílus.
Imádtam amúgy mindhárom részt eddig, a 3. nekem is limitáltban van meg. :D
Korábban bemutattuk azt a videót, ahol Tesla tekercseken a Super Mario zenéjét nyomták egyesek. Most az ArcAttack a Star Wars főcímdalát adja elő, szintén Tesla-tekercseken. A védőruha és a főszereplő bátorsága nagyon tiszteletreméltó.+++UPDATE+++ köszi a pontosításért!ez nem…..
A részeg Suzukis még decemberben indult el Sopronból Kőszeg irányába. Az út során egyik árokból a másikba hajtott, közben több autónak is nekiment, és csak a szerencsének köszönhető, hogy komolyabb balesetet nem okozott. A rendőrök többszöri bejelentés után a…..
GrindDragon 2009.02.06 11:39:36
@xstranger:
a fatolvajos üggyel kapcsolatban szeretném kérdezni nàlam okosabb emberektől, hogy mi kell még ahhoz, hogy ezt a megélhetési söpredéket eltakarìtsàk ebből az orszàgbòl? Mikor veszi màr valaki észre, hogy nincs màs mòdja, mert genetikai zsàkutca, és a szòbòl nem értenek? Legyen az összesnek az utolsò gondolata egy golyò a fejében. Tudom nàczi vagyok és természetesen elhatàrolòdom magamtòl.
Sarkad egy mindössze tízezer lakosú város. Itt üzemelteti 1000 nm2-es kis szupermarketét - több más áruházlánc mellett - a Tesco. Összehasonlításként a budaörsi Tesco áruház (a legnagyobb) 15 ezer négyzetméter alapterületű. Ha nem normalizálódik a helyzet Sarkadon,…..
Sajnos, már alig kapjuk fel a fejünket a legújabb Hócipő-ügyre. A legfrissebb hír szerint a Szociális minisztérium 2008-ban 3 millió forintot adott a Hócipőnek, hogy "a 100. nőnap alkalmából emlékező cikket jelentessen meg". Egy darab cikket. 3 millióért. Vajon…..
Három dologra voltam kíváncsi a New York-i magyar évad megnyitóján. Hogy a Carnegie Hall tényleg a világ egyik legjobb koncertterme-e. Érdekli-e a sznob New York-iakat a cigányzene és a klasszikus zene elegye. És hogy milyenek a sznob New York-iak. A fentiek közül egyedül az…..
GrindDragon 2009.01.26 08:52:33
@webber: A Strabaggal.
A minusz 5 fok sem volt akadály ezer kerékpárosnak, hogy az év utolsó napján végigbringázza a Critical Mass nagy körét a Városligettől Budára, aztán vissza a Vörösmarty térre.A Kerékagy-részleg is képviseltette magát a másfél órás úton, és pont egy póló, még egy gatya…..
Mi már tudjuk, hogy hol buliztok majd május harmadikán. Felveszitek legszebb fehér ruhátokat és kezetekben a 15 ezer forintos (kicsit tehetősebbek 25 ezer forintos) jeggyel és a személyi igazolványotokkal, szép tömött sorokban elindultok a Papp László Budapest Sportarénába, a világ…..
A Subba az alábbi videócsokorral emlékezik meg a világ egyik, ha nem a legidegesítőbb játékáról. Az 5 legjobb Elmo-kivégzést az izgalmak fokozása végett fordított sorrendben kapjátok. Nem is olyan egyszerű végezni az ártalmatlan plüssfigurával. Az utolsó helyre lőtték be…..