Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robertó27

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
Mostantól hivatalos, az UEFA fegyelmi vizsgálatot indított a Real Madrid, a Barcelona és a Juventus ellen a Szuperliga projektben való részvétel miatt. A szövetség erről közleményben tájékoztatott. „Az UEFA Fegyelmi Szabályzat 31. cikke (4) pontjának értelmében az UEFA fegyelmi és etikai…..
A Juventus kezéből végérvényesen kicsúszott a bajnokság, a csapat az első perctől az utolsóig rendkívül gyenge teljesítményt nyújtva szenvedett kínos vereséget a Torinóba látogató Benevento csapatától. "Nem volt rajtunk nyomás, csupán az elvárás, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk ennél. Ehelyett ez…..
A Juventus mostantól teljes gőzzel a bajnokságra koncentrálhat, s nem engedhet meg magának több pontvesztést, amennyiben életben kívánja tartani bajnoki álmait, hiszen az éllovas Inter pillanatnyilag tíz pont előnnyel vezeti a versenyt. Andrea Pirlo keretébe visszatérhetett a koronavírus-fertőzését…..