Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uzletresz

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cégutódlás azt a folyamatot ragadja meg, amelyben a családi vállalkozás tulajdonos-ügyvezetője átadja a vállalkozás vezetését, tipikusan a vállalkozás tulajdonának átruházásával egyidejűleg. A cégutódlás kiinduló oka számos lehet, csakúgy mint a megvalósítás formája. Ebben az értelemben a…..
Elindult oldalunkon belül a második cégeladás platform uzletresz.com Private néven. Az új platform kibővített, és az eggyel nagyobb méretű eladó cégekre optimalizált szolgáltatáscsomaggal, jutalékos (sikerdíjas) rendszerben áll a cégadásvételi piac rendelkezésére. Háttér: mi az elgondolás az…..
A cégutódlás még olyan fejlett gazdaságban is gyakran nehéz folyamat, mint Németország. A Német Ipari és Kereskedelmi Kamara beszámolója szerint rekordszámban keresik fel cégutódlást segítő tanácsadását, sokan úgy, hogy még nem találták meg a vállalkozásukat átvevő személyt. Érdemes ezért kellő…..
Hogyan részesedhet a már eladott cégének az eredményéből? Eladó vállalkozás vevője számára a cégvásárlás számos kockázattal jár. Ezek egy része abból fakad, hogy az eladó vállalkozás meg tudja-e őrizni addigi bevételszerző képességét és legalább fenn tudja-e tartani addigi eredményességét a…..
Az üzleti titok jelentősen hozzájárulhat a vállalkozás versenyelőnyéhez, amelyet azonban csak akkor véd a törvény, ha a jogosult maga is megtette a védelme érdekében az ésszerűen elvárható lépéseket. Az új szabályozás egy helyre gyűjtötte az üzleti titokra vonatkozó szabályokat, és új keretbe…..
Különösnek hangzó fogalom, amely mégis egy praktikus megoldást takar, és könnyen lehet, hogy éppen ezen múlik, hogy eladó és vevő megtalálja a közös pontot a cégadásvétel során. Cégeladás esetén a vételár finanszírozásának két alapvető forrása a vevő tőkéje és az általa igénybe vett külső…..
A potenciális vevő 6 típusa, akivel az eladó cég értékesítése során számolhat. Ha egyszer eldöntötte, hogy eladja a cégét, a megfelelő vevő megtalálása az egyik legnagyobb feladat. Szinte bizonyos, hogy az egyes érdeklődők eltérő lehetőségekkel rendelkeznek, és eltérő értéket képvisel számukra a…..
Kft formában működő eladó cégek és eladó vállalkozások Hirdetési oldal integráltan igénybe vehető tranzakciós tanácsadással Kft formában működőeladó cégek, üzletrészek, és vállalkozások eladó eszközállományai adásvételéhez.Cégvásárlás és eladás témák a Cégeladás blogban. Lépjen velünk kapcsolatba,…..
A gyakran hosszú éveken át épített vállalkozás eladása jelentős döntés a vállalkozó életében. Alakuljon bárhogy a helyzet, érdemes átnézni a lehetőségeket, megvizsgálni, ki lehet a legjobb vevő. A feladat ilyenkor az, hogy minél több potenciális érdeklődőhöz eljusson az eladó vállalkozás. Erre a…..