Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marostői

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy van, fekete pólós előemberek üvölthetnek megint naphosszat: kétszer tizenegy hülye kergetett egy labdát, amely végén állítólag a "mieink" rúgták be a másik kapujába azt. Természetesen hirtelen ezzel akkor minden megvan oldva: nincs infláció, a demokrácia luxusa soha senkit úgyse érdekelt Kádár…..
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
Marostői 2022.01.12 17:49:24
Szálka és gerenda. A szerző felcserez és egyéb dehonesztáló megjegyzést tesz. Ráadásul hamis információt közöl. 1.Orvos az, aki orvosi diplomát szerez. Így orvos a volt tisztifőorvos, aki kusza gondolatait a sajtóban osztja meg rendszeresen is, és a XI. kerületi polgármester is, akinek keretorvosi és sport vezetői működés alatt súlyos doppingbotrányokkal rázták meg a sportéletet. 2.A rezidensekhez hasonlóan, akinek lejárt a működési engedélye, dolgozhat, felügyelettel, ami nem egyenlő azzal, hogy mellette kell állni-ülni. 3.Jogerős ítélet alapján lehet valakit a munkájától megfosztani, illetve bizonyos kényszerintézkedés által - ez minden szakmára igaz. 4.Attól,mert a szerzőnek nincs ismerete arról, hogy milyen etikai ügyekben járnak el, attól a MOK EB dolgozik, a jogszabályok betartásával, és nem a szerző elképzelései és vágyai szerint. 5. A szerző által citált nem magyar származású orvos által elkövetett esetek nem Budapesten, hanem Balassagyarmaton történtek, ahogy a sajtó is beszámolt róla.
Ha a szerző jóindulattal állna nagy általánosságban az orvosokhoz, akkor pontosan tudhatná, hogy számos olyan ok lehet, ami miatt lejárat egy működési engedély, amitől az illető még kiváló, a szakmáját jó színvonalon művelő ember lehet (több gyermekkel otthonmarad, betegség, házastársként követi a férjét, feleségét olyan helyre, ahol nem dolgozhat, stb.). Ezek az orvosok, attól mert szabály szerint meghatározott procedúra szerint végezhet ék ismét önálló tevékenységet, nem érdemlik meg a cikkben szereplő minősíthetetlen megjegyzéseket. Ennek az írásnak a hangnemet is súlyos etikai kérdéseket vet fel. Mielőtt összemosásra kerülne, nem szeretném védeni a cikk főszereplőit, mert annak ellenére, hogy a páciensek viselkedése is a BTK-rá tartozik, nehezen magyarázható a koponyasérülés.
Úgy látszik a magyar történelemből valahogy nem akar kiveszni ez a tipikus "vannak még egyenlőbbek" felfogás. Bármi történhet, a Fideszes politikus valahogy mindig jól jár. Beütött a krach, devizahitelesek így, devizahitelesek úgy, valahogy csak a Fideszes politikusok jártak jól a devizahiteles…..
Marostői 2021.06.30 19:54:20
@morph on deer: Veled ellentétben pontosan tudom, hogy kettő Covid beteg részesült párhuzamosan kezelésben. Az 1+1 az kettő. Mind a kettő az Intenzív Osztályon, és nem máshol. Mivel egy már volt. Ezen kívül a Covid alatt több mint 1 milliárd forint értékben érkezett új műszer, és a nem Covid ellátás részére is. Egyébként pedig jó lenne valami kultúrált írásmódot elsajátítani...
Marostői 2021.06.30 20:10:20
@gomboc r2r: 1 milliárd forint eszközre, néhány hónap alatt, nem kínai lélegeztetőgépre, még ma is rengeteg pénz, főleg úgy, hogy a szegedi klinikai központ nem magyar színvonalon jól felszerelt. 1 milliárd forint bármely európai ország egészségügyében ilyen rövid idő alatt komoly fejlesztés...
Avagy valóban „Egyértelmű, hogy az M9-es sztrádának Pécsen és Mohácson át kell futnia Szegedig”? Vendégszerzőnk, dr. Rigó Mihály (ny. mérnök) írása Kiinduló állapot és az új nyomvonal Az első térképen a 2030-ra tervezett gyorsforgalmi úthálózat látható (forrás) A második képen (forrás) pedig…..