Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yeppppp

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt elég a vulkán, a Wizz Air négy órát buszoztatta feleslegesen a Charleroiból Budapestre igyekvő utasait. HZS nem érti, mi sem nagyon, hogy bizonytalan információkra alapozva hogy lehet 300 embert 220 kilométert utaztatni. Sztori alant: Az eset masfél hete tortént ugyan, de…..
Nki&b története praktikus figyelmeztetés mindenkinek, aki hónapokkal előre megrendelte a fapados jegyét, és még egy kicsit is hisz a hazug magyar cégeknek. A sztori lényege, hogy az utasokkal való fair bánásmódjáról ismert vállalat bejelentette, április elsejétől…..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
Londonban a gazdasági világválság közepén ...- egy étterem úgy határozott, hogy nem tünteti fel az ételek árait a menüben, így a vendég annyit fizet amennyit akar, amennyire ízlett neki az étel. Három hónap után a követleztetést levonva az étterem tovább folytatja az…..
Angliában nem állnak le, a mindent behálózó kamerarendszer kiépítését követően az angol kormányzat jelenleg is építi Manchester mellett azt a nagy adatbázis rendszert, aminek a segítségével próbálják majd megakadályozni a terrorizmust, az illegális bevándorlást és képesek…..
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
yeppppp 2009.02.02 07:23:35
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
yeppppp 2009.01.14 14:56:52
A Google összállította a 2008-as Zeitgeistet. Eszerint globálisan a legnagyobb áttörést a "Sarah Palin" keresőkifejezés hozta idén. A volt amerikai alelnökjelölt médiabeli esetlenkedései még a pekingi olipmiánál is népszerűbbek voltak. Érdekes, hogy idén a webes…..
yeppppp 2008.12.11 08:43:05
Sir Alan Sugar egy állat és eppen ezért szeretjük. A manus úgy uralkodik a boardroomban, mint más senki ezen a világon, és hiába akkora, mint egy közepes méretű kutya ülve, nem lehet nem félni tőle. Az angol Apprentice-t nem győzzük eleget dicsérni, reality fanoknak kötelező,…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
Kétüléses autót sokféle megfontolásból választhatunk. Például azért, mert meguntuk az uniformizált kocsikat, és valami formabontót, valami különlegeset, valami nagyon szépet szeretnénk. Vehetünk kétülésest azért is, hogy a vezetés mindig jó érzéssel töltsön el.…..
A világ\hitel\gazdasági válság közepén lássuk mik voltak a nagyobb hírek Angliában, mi foglalkoztatja most a briteket.Credit Crunch:- természetesen minden újság, és híradó ezzel kezd. Jelenleg egy 500 milliárd! fontos kormányzati gazdasági mentőcsomagnak köszönhetően tartják…..
Múltkor Pozsi, most pedig Dark Future írta meg első tapasztalatait a Google böngészőjéről... Két-három nap használat után merészség lenne a Chrome-ról nagy igazságokat kinyilatkoztatni, így jelen értékelésem nem több, mint egy szubjektív gyorsteszt. Mivel a szoftver vállaltan…..