Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabo

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány praktikus tanács egy alkusztól a kötelező biztosításokkal leggyakrabban előforduló helyzetekre. Például miért érdemes február közepéig befizetni a csekket: Úgy gondoltam talán szerény közönségüket is érdekelheti, a másik oldal... Az alkuszok sötét és…..
sabo 2010.07.16 14:11:06
@hagyma: Basszus akkor gyere vissza és keress annyit mint az itteni gyári munkások!
Egyébként muszáj mindig versekben fogalmazni? Nem lehetne szép kerek mondatokban?
Subba A leggayebb Enola 2010.07.03 10:30:00
sabo 2010.07.03 12:50:37
sabo 2010.07.03 15:47:10
@MEGAFON: Tudom, hogy Tibbetsnek hívták, csak olykor nem működik az S betűm megfelelően. Vagy most kielégültél attól, hogy kiemelted a hiányzó betűt?
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
The SüNews Mesterhármas 2010.05.18 13:43:00
A mai napon mesterhármast értem el a másodperc alapú déljelzés területén. Kis lépés ez a sünségnek, de nagy lépés nekem! Az első: Sün‼ · http://sunews.blog.hu 2010.05.11. 12:00:00 Dél van.    A második:  Sün‼…..
Vastagbőr Orbánék akcióterve 2010.06.08 14:55:00
Orbán Viktor nagyon tökösen beszélt a Parlamentben, mikor ismertette a napokban kidolgozott gazdasági akciótervet. Szimpatikus! A kormány az új gazdaság és felelősségvállalás megalapozása jegyében bankadó bevezetését kezdeményezi, tárgyalásokat indítanak a közüzemi díjak…..
sabo 2010.06.08 18:34:52
@Artie: Mit szeretnél hallani drága, miféle konkrétumokat? 16%-os SZJA lesz, 200 milliárdos banki különadó, 16%-os SZJA... Te érted is amit hallasz vagy csak ülsz a nyolcadikon és az öklödet rázva köpködöd a tévét ha OV beszél a tévében?

Remélem azért jó a kilátás... :-)))
A Homár elképzelni sem tudja, mitől hallucinálta szegény kismama, hogy a UPC egy szociálisan érzékeny vállalat. Simán elhitte az ügyintézőnek, hogy ha a modem leadása mellőzésével, részletfizetés helyett a hűségbüntetés elengedését kéri levélben, akkor majd jó lesz.…..
CsZ-t mérhetetlenül felbosszantotta, hogy a 168E sorfőrje nem egyszerűen rágyújtott, de a vezetőfülke ajtaját sem volt hajlandó becsukni, majd olvasónkat - füstös - levegőnek nézte. Az eset CsZ-ből szenvedélyes szóáradatot váltott ki. Humán interakcióval megspékelt kirohanás…..
sabo 2010.06.06 12:36:22
@eml: Én azt furcsállom, hogy néhányan nap mint nap itt élik ki lelkükben tátongó szociális űrt (munkaidőben ugye, mert szar a meló, a kollégák szemetek, meg aztán egyébként sincs mit csinálni), ráadásul a fűszoknyán, az aldin, az őstermelőn és a "dél van" kifejezésen kívül más értelmes mondatot, szót nem tudnak kinyögni (tökmindegy, hogy hétvégi vagy hétköznapi posztról van szó). A dolog tragikomikuma ráadásul az, hogy ezek még azt hiszik viccesek. Sajnos az az érzésem, hogy tényleg csak három-négy kommentelő van aki értelmesen hozzá tud szólni egy-egy poszthoz.

A levélírónak:
A BKV sajnos nem nagyon szokott foglalkozni az ilyen dolgokkal, persze tanúkkal, szembesítéssel meg lehet fogni a sofőrt de hidd el annyit nem ér az egész, holnaptól ugyanúgy fog dohányozni a buszon, ha nem fog egyenesen leköpni a következő alkalommal. Itt először a fejekben kellene rendet tenni, ami lássuk be, hosszú és nehézkes folyamat.
Ahogy azt már előzőleg is írtam, mióta megalakult a MÁV-Start, sokat fejlődött a vasút. Fejlődött az utastájékoztatás, odafigyelnek a takarításra, és úgy vettem észre, hogy a vasutas dolgozók is sokkal utasbarátabbak lettek. Persze nem arról van szó, hogy minden egyszerre…..
sabo 2009.04.11 20:50:05
@BKV figyelő:
Amilyen a nép, olyan a királya! Mondta volt azt hiszem talán Csokonai Vitéz Mihály.
Megkérdem a kedves utasoktól, hogy szerintük melyik a szebb: egy sima tag, vagy egy nagyobb felületen elmaszatolt tag? Ha csak ezek közül lehet választani, akkor szerintem inkább az előbbi, mert az valamennyivel szebb, mint a szétmaszatolt. Persze jobb lenne, ha egyáltalán nem lenne…..
sabo 2009.04.08 11:42:51
@BKV figyelő:
Ha azt feltételezem, hogy itt egy többé kevésbé lelkes takarítóról van szó, akkor ugye végigpróbálta az összes firkát, hogy lejön-e (nem lehet megállapítani, hogy alkoholos filccel van e írva vagy sem). Viszont ha egy lusta disznó takarítóról van szó, akkor valószínűleg szándékosan maszatolta el az összeset, mintegy látszatmunkát hagyva maga után, hogy ha a főnöke megkérdezné, hogy mi a szar ez, akkor nyugodt szívvel válaszolhassa, hogy "hát pedig én úgy próbálkoztam".
Ha olvasod a saját blogom akkor tudhatod, hogy a MÁV-figyelőn a másik MÁV blogtól eltérően az én saját írásaimat olvashatod. Ezek mellett megjelenítek heti 1-2 alkalommal utaspanaszokat is, hogy színesebb legyen a blog. Tegnap nem volt időm befejezni az egyik cikkem (bár elég…..
Van ma a Magyarországon egy réteg, melynek tagjai se dolgozni, se iskolába járni nem szeretnek. Gyerekeket potyogtatnak, és az utánuk kapott segélyből szeretnének megélni. Sajnos a kapott segély nem elég mindenre, ezért a népcsoport egy része rablásból, bűnözésből,…..
sabo 2009.03.10 15:12:40
@feri57:
Téged fizetnek azért, hogy ilyen hülyeségeket írj? :-)
Tegnap délután lementem a közeli DM-be, hogy új fogkefét vegyek a régi helyett. Különálló fogkefét nem vettem már vagy 5 éve. A mostani fogkeféimet mind valami csomagban kaptam, vagy fogkrémhez volt ajándékba. 5 éve a fogkefén a nyelvtisztító felület volt új, mostanra meg még…..
A MÁV-START az elektronikus jegyértékesítés területén újabb, az utasok kényelmét szolgáló fejlesztést hajtott végre. A közkedvelt E-ticket rendszer révén menetjegyét már nem csak az interneten számítógépén keresztül, hanem mobiltelefonja segítségével is megvásárolhatja.…..
Olvasónk levideózott egy ellenőrrel kiabáló cigányasszonyt az egyik miskolci villamoson. A nő sajnos csak a jogaival volt tisztában, a kötelességeivel nem, ezért nem nagyon akart együttműködni az anyázást jól tűrő ellenőrrel. Egy utas kiállt az ellenőr mellett és rászólt a…..
A a címben szereplő kicenzúrázott mondat egy buszvezető száját hagyta el, miután egy idős úr a megállóban álló buszra, már az ajtók bezáródása után szeretett volna felszállni. Az úr megnyomta az ajtónyitó gombot, majd felszálláshoz készült. A kedves szavakat hallva…..
sabo 2009.01.15 15:53:35
@viragimado:
Valóban nem, de ha mondjuk neked kellene várnod az ilyenek miatt 5+ perceket késő buszra, az már nem olyan fasza dolog.
sabo 2009.01.15 12:25:39
Olyan friss, hogy még forró.  Egyesek még utolsó percekben is küldtek, persze azok is bekerültek a cetlikre. A szerencsés nyertesnek írok e-mailt, hogy írja meg postacímét :) Gratulálok. Akik nem nyertek, azok se legyenek szomorúak. Egyrészt még zajlik két másik…..