Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egy István

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Redox jelzőmolekulák, sejtszintű egészség, több billió palackbazárt molekula, tudományos áttörés, hihetetlen gyógyulások – ilyen és ezekhez hasonló jelzőkkel találkozhatunk az interneten, ha beütjük a keresőbe az „ASEA" szót. De vajon mi van mögötte, tényleg hatásos-e,…..
Egy István 2021.03.17 13:44:47
Üdv mindenkinek!

Engem győzzön meg valaki hogy ez rossz nekem. 10 hónapja fogyasztom. Az orvos csak szteroidot tudott adni az autoimmun tüdőgondomra. Az ugyan nem segített de legalább szuper mellékhatásai vannak. (Szájgombásodás vese és máj probléma lehet) 4 havi köhögés után mintát vettek a tüdőmből szerencsére nem rák volt a 9 folt amit láttak a ct-n. 1 mondatot tudtam elmondani úgy hogy ne köhögjek erősen. 9 hét után nem köhögtem az Aseátol. Bonuszként amire nem számítottam eltűnt a tejérzékenységem és a 3 éves ízületi gyulladásom. egyébként abszolút nem hittem a termékbe. Azóta adtam én is másoknak akiknél szintén volt pozitív változás. Jó lenne ha elmagyarázná egy orvos nekem hogy mitől gyógyultam meg ha nem ettől. Mert mást nem szedtem. 160000 ember van az Amerikai facebook csoportba fényképekkel és esetleírásokkal. A Magyarba 11000 (jelenleg de folyamatosan bővül.) Nyilván nem segít senkinek azért bővül. Ez nem csodaszer csak lemásolták ami a szervezetbe lezajlik egyébként is. Ezt viszed be kintről.
A kedves vélemény nyilvánítok soha nem próbálták és amit a neten összeszedett adatokat abból formált véleményt. (Csak az édeskevés) Ennyi erővel én meg azt tudom mondani hogy nem ért ahoz amiről írt véleményt. Ezt több ezer ember tudja megerősíteni aki fogyasztja. Mert ők kipróbálták és nem ítélkeztek.
Szívesen válaszolok bárkinek ha van kérdése.
További csodálatos napot mindenkinek.