Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rigoi

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ő tökéletesen összeilleszti az egész testet. Miközben minden egyes rész a maga különleges munkáját végzi, segíti a többi rész növekedését, így az egész test egészséges, növekvő és szeretettel teli.” (Ef 4,16 NLT fordítás) Isten nem akarja, hogy szellemi értelemben újszülött maradj. Azt akarja,…..
„Jézus megkérdezte tőle: »Mit akarsz, mit tegyek érted?« A vak ember így felelt: »Mester, látni akarok.«” (Mk 10,51 NCV) Amikor Isten ad egy célt, szükséges nyilvánosságra lépned vele. Jelentsd be a szándékodat. Állapítsd meg, milyen változást akarsz tenni az életedben. Magyarázd el, mit kérsz…..
„Ahogyan testünknek sok része van, úgy van ez Krisztus testével is. Mindannyian részei vagyunk, és mindannyiunkra szüksége van, hogy teljes legyen, mert mindegyikünknek más munkát kell végeznünk. Tehát egymáshoz tartozunk, és mindenkinek szüksége van az összes többire” (Róm 12,4–5 TLB). A…..
„Tehetetlenek vagyunk ezzel a nagy sereggel szemben, amely minket támad. Nem tudjuk, mit tegyünk, csak rád tekintünk segítségért.” (2Krón 20,12 GNT) Az áttörést hozó imák különböznek más imáktól. Valószínűleg gyakran imádkozol és kéred Isten segítségét, erejét vagy bölcsességét. Amikor azt…..
„Nem büntet minket úgy, ahogy megérdemeljük, illetve nem fizet bűneink és hibáink szerint. Amennyire távol van kelet nyugattól, olyan messzire távolítja el tőlünk a bűneinket” (Zsolt 103,10.12 GNT). Isten mindig azt adja neked, amire szükséged van, nem pedig azt, amit megérdemelsz. „Nem büntet…..
„Ne fáradjunk bele azt tenni, ami helyes. Éppen a megfelelő időben aratunk majd áldást, ha nem adjuk fel.” (Gal 6,9 NLT fordítás) Sokféle dolog tud megakadályozni abban, hogy beteljesítsd az életfeladatodat. Az évek alatt arról vitatkoztam, hogy a legrosszabb ellenség vajon a halogatás vagy a…..
  „Amikor imádkozol, és kérsz valamit, hidd el, hogy megkaptad, és meg fogsz kapni bármit, amit csak kérsz” (Mk 11,24 GNT). A hit nem csak annyi, hogy elhiszed, Isten tehet valamit. A hit nem csak remény, hogy ő majd tesz valamit. A hit előre köszönetet mond Istennek. Jézus mondta: „Amikor…..
„Ez addig fog folytatódni, amíg... nem vagyunk érettek csakúgy, mint Krisztus, és mi teljesen olyanok leszünk, mint ő” (Ef 4,13 CEV). Olyanná válni, mint Krisztus, egy hosszú, lassú növekedési folyamat. A szellemi érés se nem azonnali, se nem automatikus. Az érés és fejlődés fokozatos. Pál…..
„Mindenkinek gyorsak kellene lennie, hogy halljon, lassúnak, hogy beszéljen, és lassúnak, hogy dühös legyen” (Jak 1,19 NIV). Sok szenvedéstől és szívfájdalomtól tudod megkímélni magad, ha követsz egy egyszerű szabályt: lassíts le, amikor dühös vagy megsebzett vagy. A Biblia ezt…..