Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petersza

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magenta197/9 2010.01.20 14:09:45
:DDD..
petersza 2010.02.04 12:01:26
petersza 2010.02.04 12:03:37
:D
Ha emlékeztek, egy hete ütött be az isteni szikra, hogy ha már máshol nincs ilyen, akkor legalább itt a blogon kéne nyitni egy online ügyfélszolgálatot, ahol is a TV2-vel, a csatorna műsoraival kapcsolatban lehet kérdezni, hogy utána megpróbáljak az illetékesek nyakára járni,…..
Munkahelyi kötelességből minden reggel nézem a Mokkát (egyébként a régi munkahelyemen is néztem...) és bár nem az én direkt érdemem, mégis minden reggel egy cseppnyi kis büszkeséggel tölt el, hogy mennyivel szebb a főcím és a díszlet, mint egy évvel ezelőtt. Akkor szegény…..
Friderikusz Sándorról sok mindent el lehet mondani, és nagyon sok mindent el is mondanak a kollegák, pályatársak, ellenségek, meg úgy egyébként mindenkinek van róla véleménye, mondják egoistának, akadt, aki egyenesen letolvajozta, de egy dologban mindenki egyetért: a pali a…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
Alföldi Zoltán ugye az RTL-től az ATV-hez igazolt át, pont jövőhéten indul A.Z. Ábra című közéleti műsora. Az RTL pedig tegnap kihirdette a nyertest a megüresedett híradós pozícióra. Ignáth Márkot jövő héttől láthatjuk a képernyőn. Aki rendszeres tévénéző,…..
Szilveszterkor tényleg csak azok ülnek a tévé előtt, akik már halni készülnek, vagy 30-án annyira berúgtak, hogy mozdulni sem tudnak a gyötrő fejfájástól. Tudják jól ezt a tévéknél is, naná a programigazgatók is a képernyőtől messze piálnak ilyenkor, így az egész…..