Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ávósivadék

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi térképet nézegetve vettem észre az Alsó-Nyáregyháza és Felső-Nyáregyháza között a térképen "Rudera"-ként feltüntetett objektumot, amely elnevezés általában romot, vagy templomromot szokott jelölni. Az adott helyet további elérhető térképeken is megnéztem, illetve próbáltam az épületnek…..
ávósivadék 2021.04.25 19:14:40
@fhdgy:

"Telex-et,index-et szoktam hírforrásként olvasni,"

Meg is látszik rajtad te degenerált agyatlan barom.
Ez most egy személyes írás, kevésbé marketinges, elnézést kérek azoktól, akiket ez esetleg zavar. Azt hiszem, magyarázatot kell adnom, miért nem írtam bejegyzést az elmúlt három hétben. Ennek az oka, hogy elkaptam a Covid vírust, és elég rossz állapotba kerültem, végül majdnem két hét kórházi ápolás…..
ávósivadék 2021.04.01 12:33:39
@fhdgy: És azt is el tudod mondani miért van ilyen különbség a német, és a magyar eü. között?
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
ávósivadék 2021.03.19 17:45:54
@Yorg:

Az, amit a komcsik a szarházi libernyákokkal karöltve tettek az országgal a gengszterváltás idején......azt nem lehet megbocsájtani. Ellopták a nemzeti vagyont, a nép vagyonát. Tökéletesen egyet értek Schifferrel, hogy akkor most ez a mocskos banda kéri számon a lopást az orbán-rezsimen? A maszopos, szadeszes tolvaj banda, meg a klónjaik, az utódaik?

Azt is számtalanszor elmondtam, amíg az emberek egyre jobban élnek, amíg nő az életszínvonal, addig kevésbé érdekli őket a gázszerelő, meg a többi orbán csicska, meg stadionok.
De ez most véget ért. A pandémia miatt. És az emberek nagyon nagy hányada most "házon belül" szembesül azzal, ami fölött eddig szemet hunyt.

Azzal, hogy orbán szisztematikusan lepusztította az oktatást, az egészségügyet, a közigazgatást.
Hogy amíg van munka, amíg van lehetőség az elhelyezkedésre, addig nem igazán érdekes, milyen a munkanélküli ellátás, a szociális ellátórendszer, van-é szociális háló. De amikor valaki elveszíti az állását, és nem talál másikat.....akkor ezek hirtelen nagyon fontos, mondhatjuk húsba vágó kérdések lesznek. Mert amíg csak hallomásból tudtad, milyen lepusztult állapotban van az eü., vagy csak érintőlegesen szereztél erről tapasztalatod, addig mondtál pár szentséget, és annyi. De most mikor már a saját bőrödet égeti, mikor csak a Jóistenen múlik, hogy életben maradsz-é, te vagy valamelyik családtagod, akkor már nem elégszel meg pár szentséggel
Hogy évekig, évtizedekig vonták a fizetésedből különböző néven a járulékot, hogy ha majd munkanélküli leszel,legyen ellátásod, aztán most rájössz, mennyire nem vicc az, hogy ez csak 90 napig jár, és nem több, mint a minimálbér.

Hogy megint ott tartasz, totálisan ki vagy szolgáltatva a munkáltatódnak, mert neked mint munkavállalónak senki nem védi az érdekeidet.

Miközben azt látod, hogy azok akik eddig szemrebbenés nélkül lenyúlták a közvagyont, a közpénzt, azok vírus ide, válság oda napról-napra gazdagabbak lesznek.

Na itt már nagyon sok embernél elhomályosulnak azok az emlékek, amiket átélt a libernyák patkánykurzusok idején.

És bizony könnyen előfordulhat, hogy a választófülke magányában az emberek többsége ugyan azt fogja mondani mint 2010-ben:

A kurva anyját.....csak most nem gyurcsánynak, hanem orbánnak.

Mindettől függetlenül nem értem orbánt. Komolyan nem. Miért van erre szükség, ha valóban komolyan gondolja, hogy be akar vonulni a történelembe? Ha valóban az a célja, hogy ezt az országot, Magyarországot fölvirágoztassa? Mert ha nem lopna, ha nem fosztogatná gátlástalanul a közvagyont, akkor addig uralkodhatna ebben az országban, ameddig akar.