Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvepók

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Zugló önkormányzata szeptember elsejével vezette be a fizetős parkolást az Istvánmezőn, a Városliget mentén, a Francia útig és a Kerepesi útig bezárólag, továbbá az Őrs vezér tér környékén. A bevezetést a lakossági kérések mellett leginkább a pénz csinálás motiválta. A magsa tarifákat és az üres…..
Androlib blog. Bipp! Kínai Doxa 2012.05.23 20:30:00
A Huawei eddig a szolgáltató-gazdaságos telefonjairól volt híres Magyarországon (is), annyira, hogy a márkanév viselése nem is volt mindig fontos a cég számára: sokak első droiddal szerelt készüléke volt a meglepően megbízható T-Mobile Pulse, ami főleg az alacsony ára miatt…..
Érintőlegesen már itt a Dotkomon is volt szó róla, hogy a Microsoft láthatóan nem tudott eddig mit kezdeni a táblagépek piacával, és a technológiai szempontból kézenfekvőnek tűnő Windows Phone helyett a „rendes”, asztali Windows következő verzióját teszi…..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
medvepók 2009.07.30 16:11:26
@Mitya Ivanov:
chiliesvanilia.blogspot.com/
pl.:"Néha annyira sajnálom, hogy a kulináris emlékezetem és a gasztronómiai tudatom nem nyúlik olyan régre vissza, mint a többi. Bár természetesen számos gyermekkori íz-emlék él bennem, bizonyos dolgokat csak jóval később kezdtem el tudatosan figyelni. Bármilyen hihetetlen manapság, bizony volt olyan időszak, amikor a gasztronómia korántsem képezte olyan intenzív részét az életemnek, mint ahogy végül alakult. Tizenévesen, gimnazistaként például egyszer a Kanári-szigeteken nyaraltunk a családdal. Néhány homályos emlék ugyan dereng róla, de hogy ott mit ettünk, vagy milyen helyi ízeket fedeztünk fel, arról egészen egyszerűen halvány fogalmam sincs. Dráma. Mennyire jó lett volna, ha pl. ezt a fenomenális szószt ott, akkor meg tudom kóstolni és elraktározni az ízlelőbimbóimban. Így csak barcelonai emlékeimből táplálkozom, és értetlenkedem, hogy miért csak most jutott eszembe elkészíteni. Ugyanis kimondottan függőséget okoz."
Hogy a CD elavult technológia, azt ma már mindenki érti. A számítógépes adathordozók már csak ilyenek: egy darabig használjuk őket, aztán elfelejtjük. Ez történt a különböző méretű floppylemezekkel, streamerekkel, a ZIP-meghajtókkal, a ROM-kártyákkal és sok minden mással.…..
medvepók 2009.07.01 10:27:11
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Mielőtt a kedves olvasók eldurrogtatnák az összes puskaporunkat, mindjárt közzé is tesszük játékzenés összeállításunk második darabját, melyen egy kicsit mainstreamebb, de nem kevésbé maradandó alkotások szerepelnek. Mivel Santito kolléga szíve - toplistája alapján…..
addict Teszteld az IQ-dat most! 2009.03.10 14:13:00
Hány másodperc alatt jössz rá a megfejtésre? Ha 10 alatt, akkor zseni vagy, ha 5 alatt, akkor meg olyan okos, mint én. A játék kedvéért a megoldást rejtő honlapcímet latakartam, de a szabadagazdáknak a képre kattintva előjön...
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
medvepók 2009.03.05 16:35:15
A Covalence Ethical Ranking 18 szektor 541 multiját, ezen belül pedig 36 technológiai cég tevékenységét vizsgálta etikai szempontból. "Don't be evil" jelmondat ide vagy oda, a Google még a tech cégekre szűkített első tízbe sem fért be, nemhogy az első helyen zárt…..
medvepók 2009.01.28 13:59:31
az intel, a sun, az ibm stb. mint támogatói a tpca-nak.
wellnet.hu/tcpa/
www.lafkon.net/tc/

"A TCPA/Palladium nem más, mint egy hardver-szoftver együttműködés a biztonság nevében, melynek eredménye a linux, opensource, sőt a keresztplatformúság, és ingyenes szoftverek kihalása."
ez nagyon etikus ugye
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Subba X-IT Világuralom 2008.12.17 15:54:00
A világ olyan részére kalauzolunk el benneteket, ahol átlagosan tíz percnyi lemaradásra élnek az emberek mindentől ami éppen, vagy talán volt már menő. Az egyik ilyen hely a Westend aluljáró szintje, az X-It ruhamárka forrása. Itt termelődnek ki azok a hajadonok, akiket…..
medvepók 2008.12.17 16:30:18
Porkeporke a kisfőnök 2008.11.22 11:46:00
Mostanában sokszor felmerült a szlovákok magyargyűlölete, mint közbszéd, és csak szomorúan széttárjuk a karunkat és szomorúan ingatjuk a fejünket, nem értjük mi baja a knédlizabálóknak, mi szeretjük őket, a sörüket is, a kajájukat is, hátmég a sípályáikat, mi baja van…..