Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zizko

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Már nem nagyon beszélünk, csak mint 2 "ismerős", a szexuális életünk is lassan kialszik emiatt” – következő posztunkat egy lány írta, akinek a pasija egy zenekarban játszik. Nagyon szeret muzsikálni, de a lány jobban szeretné, ha inkább rajta játszana,…..
Zizko 2011.01.17 15:08:46
Lassan másfél éve megy a vita Nagy Laci válogatottal kapcsolatos szerepvállalásáról, de semmi előrelépés. Semmi. Vallom ezt a világklasszis kézilabdázó nyílt levelének elolvasása után is. A szurkolók mindössze 5572 karakterrel, megannyi (megválaszolatlan) kérdéssel,…..
Zizko 2010.11.03 16:35:29
@Transylvanianmixedgrill: ne általánosíts! Jelen esetben azért kell nagylacinak lelkiismeretfurdalása legyen, mert nem tavaly nyáron mondta ki azt, amit még mindig nem mondott ki, hogy a magyarok neki nem fizetnek eleget, ezért elmegy a spanyol válogatottba, ahol több pénzt kap. Ennyi. Ha ezt időben lenyilatkozza, a kutya nem foglalkozna már vele, és senki sem hazaárulózna, köpködne rá.
Zizko 2010.11.03 16:50:05
@Transylvanianmixedgrill: nem feszítették volna keresztre, mert mindenki ismeri a 3 éves szabályt az olimpia előtt. Tudod, az a baj, hogy sokan vagyunk itt írástudók, akik láttuk lacit cipőt kötni Barcelonában, amíg a Veszprém drukkerek a Himnuszt énelkelték, és a magyar csapat vigyázban állt!
Zizko 2010.11.03 16:54:21
@Kókuszmenyét: így jobb neki, hogy másfél éve ezt kapja?
„Egy idő után érzem, hogy a pasija keze le-föl jár a fenekemen, meg ahol csak ér. Gondoltam, biztos annyira részeg, hogy eltévesztette a házszámot.” - Érdekes történt következik, még figyelemreméltóbb konklúzióval. Ha egy csajt és egy pasit nem csak a szerelem tart…..
Miután elkészültünk a négy párt programjának értékelésével, többen kérdezték tőlünk szemüket felhúzva: akkor most Ti azt mondjátok, hogy az MDF-re vagy a Jobbikra kell szavazni, mert övék a legjobb program? Nem, semmi ilyesmit nem mondunk. Több okunk is van, hogy ne mondjuk…..
Micsoda frappáns szójáték, igaz? A továbbiakat pedig Gigger Zulnak köszönjétek (mi ehhez sem értünk), íme: Újmotoros: Általában középkorú, bajuszos, kopaszodó, szemüveges, alacsony férfi, aki gyerekkori álmát valósítja meg a motorozással. Vagy először ül életében…..
Zizko 2009.09.18 13:57:23
@Picurigor: sikeres motoros lehetsz baszod, ha az alsóörsi bohócfesztiválra jársz, téged is kár volt megtanitani irni, mint ahogy itt sok hozzászólót!
Irigységtől, és komplexusoktól hemzsegő megjegyzések,... húzzatok vissza dolgozni, innovativan, és becsülettel, már ha tudjátok mit jelent az!
Zizko 2009.09.18 15:14:38
@félreértitek már megint: ha nem vagy funkcionális analfabéta, akkor tudnod kell, hogy a posztról, annak tartalmáról nem mondtam véleményt, minek is. Ezért aztán az legkevésbé sem érintett meg.
A hozzászólásokat, hozzászólókat minősitettem,... ahogy elnézem, nem hibáztam a megelőlegezett "bizalommal" !
Magyarisztán, én igy szeretlek téged.
Én legutóbb Salgótarjánba menet kaptam agyérgörcsöt még nyár közepén, amikor egy aygos anyuka mindenáron a külső sávban haladók sebességével poroszkált előttem a belsőben. Lett volna helye és lehetősége kihúzódni, de ő nem. Ráadásul nem vagyok az a levillogós, de ott…..
Tardai történetek Ötvenkettő 2009.04.21 10:00:00
A Balogh Imi baszta el Misike első eljegyzési kísérletét a kihagyott tizenegyesével. Mer' a gyíkfejű főultra rászervezte a tökutolsó Tát elleni hazaira a lánykérést. Konkrétan le volt kenve az egész csapattal, meg a rokonsággal, hogy a sípszó utáni ünneplés végén kurva nagy…..
Tavasszal nem csak a gyalogosok és az ücsörgők lepik el a város utcáit és tereit, hanem egyre többen veszik elő biciklijeiket és motorjaikat is. Ez utóbbiak figyelmébe ajánlom a Moschino bukósisak kollekcióját, amely a Peace&Love fantázianevet viseli. Mindkét nem számára…..
Zizko 2009.04.10 14:29:27
Pimasz úr Vasárnap ellenőrzünk 2009.03.25 15:58:01
Furcsa, de mióta napokat volt szerencsém hivatalos minőségben eltölteni a BKV különböző járatain, egészen máshogy figyelem az ellenőrökkel meg a tömegközlekedéssel kapcsolatos híreket. Az ellenőr-balhé – mikor négyen lebuktak, hogy saját zsebre bírságolnak és végül…..