Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flottadekor

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokszor ejtettünk már szót arról, hogy a dekorfóliázás - ahogy a nevében is szerepel - költséghatékony és egyszerű megoldás az autónk esztétikájának felfrissítésére. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a dekorfóliáknak vannak olyan speciális csoportjai, amelyek a szépségen kívül biztonsági…..
A legtöbb ember számára az autófólia egyet jelent a kereskedelmi vagy szolgáltató cégek autóinak felirataival. Tény, hogy a dekorációs célú autófóliázás területén a kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt, és örömteli, hogy egyre szélesebb körben találkozhatunk ennek felhasználásával.…..
Sokan azt gondolják, hogy egy reklámeszköz attól hatékony, ha egyszerre nagy tömegeket tud elérni. Ez az állítás így egymagában nem állja meg a helyét, és azt sem szabad elfelejteni, hogy azok a médiumok, amelyekre ez jellemző, nagyon drágák. Mindannyiunk számára adott azonban egy reklámfelület,…..
Ha autófóliázáson gondolkodsz, ráadásul azért, hogy reklámozd és népszerűsítsd a vállalkozásodat, akkor először azt kell mérlegelned, hogy mely autóalkatrészeket burkoltass be. A legtöbben a teljes burkolatot választják, amely lefedi az egész járművet, beleértve a motorháztetőt, az oldalakat, a…..
Rengeteg tévhit kering az autófóliázással kapcsolatban a köztudatban. Legtöbben például úgy gondolják, hogy az autófólia idő- és pénz pocsékolás. Vannak, akik szerint ez úri huncutság és csak a gazdagok számára lehet egyáltalán opció. Ezek a mítoszok azonban igencsak távol állnak az igazságtól és…..
A minap belefutottunk egy olyan hirdetésbe, amiben egy pink BMW-t kínáltak megvételre. A kocsi egyébként gyönyörű volt, de tény, hogy a színe durván meghökkentett mindenkit. A legnépszerűbb közösségi oldalon megjelent hirdetésen rengetegen ledöbbentek, érkeztek is rá a „hűha” emojik. ..
Értelemszerűen akkor biztosan, ha pont ugyanolyan szabálytalanságot követsz el, mint nem fóliázott jármű esetén. Gondoltad volna? Pl. balesetet okozol, nem teszed ki az indexet, vészfék és még sorolhatnánk. ;-) Viszont ez természetesen nincs összefüggésben azzal, hogy milyen járművel közlekedsz,…..
Van egy szuper autód, de vagy már eredetileg úgy hoztad el a kereskedésből, hogy a színe nem tetszett vagy egyszerűen csak szeretnéd a megjelenését egy picit felturbózni, viszont elkerülnéd a fényezést, akkor az autófóliázás számodra a legjobb döntés. kép forrása: pinterest.com..
Hideg van, nem lehet feltenni rendesen fóliát, úgyis piszkos lesz, akkor minek, UV védelem főleg nyáron kell csak, különben is macera, a fagy pedig kikezdi a fóliát…Hallottad már ezeket a kifogásokat? Esetleg tőled származik valamelyik? Ha igen a válasz legalább az egyik kérdésre, akkor olvass…..
Ha autófóliád van és bármilyen okból megérett a cserére – pl. elhasználódás, cégváltozás, logóváltozás, frissítés, újabb egyedi design –, akkor mindenképpen olvass tovább. Fontos pár szabályt betartani – akár leszedésről van csak szó, akár újabb felrakásáról, akár a kettőről együtt...
A sima céges fóliák, de még a bonyolultabb feliratok, minták, matt autók is elbújhatnak néhány extrém fólia mellett. Ezen fóliák már messziről mutatják, hogy a jármű tulajdonosa sem az egyszerűbb emberek közé tartozik. Vagy a hobbiját, vagy a munkáját szeretné mindenkinek megmutatni, és azzal…..
Bármivel is foglalkozik a céged, akár termékekkel, akár szolgáltatással, a marketinget nem úszhatod meg – hacsak nem vagy máris annyira sikeres, hogy nincs is szükséged reklámra. Legalábbis te ezt gondolod.  Viszont van az a mondás, hogy aki látszik, az játszik. Te vajon mennyire látszol?..
Ha céged van és fóliáztatni szeretnéd a járművedet, biztosan nem az extrém minták és fóliák felé fordul elsősorban az érdeklődésed. Feltételezzük, hogy a legfontosabb az autó védelme mellett az, hogy látható legyen a márkád az utakon is. Sőt, nem csak láthatónak kell lennie, hanem a céged…..
Fólia pipa, gyönyörű, hasznos, védi az autódat és ha céges logó is van rajta, tökéletes reklám is egyben. Azzal nem mondtunk újat, hogy miért jó, hiszen ha már neked is van, pontosan tudod te is. Az autófóliázás hátránya – de persze egyben előnye is – hogy nem végleges megoldás. Mindenképpen…..
Elhasználódott, megváltozott a logód, vagy egyszerűen csak meguntad és lecserélnéd az autófóliádat? Talán jobb minőségűt szeretnél a régi, elavult helyett? Tudod, hogy szakszerűen hogyan tudod eltávolítani a fóliát? Ha a legutolsó kérdésre nemleges a válaszod, úgy két dolgot tehetsz: alaposan…..
Menő, vagány, esetleg egyedi szeretnél lenni? Nem tetszik a motor színe, a fényezés mintája? Meglehet, hogy te ezért fóliáztatsz…egy terepmintás fólia a crossmotorodat egyedivé teheti, míg egy designos a sportmotorodat száguldó villámmá. És persze az összes motoros és nem motoros csodájára járhat a…..
Az autófóliázás esztétikai szempontból nagyon sokat tud változtatni egy kocsi megjelenésén, de praktikus megoldás is. Tekintve, hogy védelmet nyújt az autó karosszériájának, az ablakra telepített fóliával sokkal komfortosabbá válhat a járgányod, a kavicsfelverődés elleni réteg pedig – ahogy a…..
Gondoltad volna, hogy a balesetek bizonyos százaléka a rossz látási viszonyok miatt történik? A „rossz” szögben besütő nap oly mértékben elvakíthatja az autó vezetőjét, hogy az előtte lévő útból alig lát valamit. Sok esetben sem a napszemüveg, sem a lehajtható napellenző nem nyújt megfelelő…..
Arról már korábbi cikkeinkben is írtunk, hogy milyen előnyökkel járhat az autófóliázás, milyen védelmet nyújthat a kocsidnak, de arról eddig még nem esett szó, hogy miként készülj elő a teljes karosszériát érintő fóliatelepítésre. Nagy általánosságban nincs túl sok szabály, amit be kellene tartani,…..
Sokan szinte családtagként tekintenek autóikra, és ennek szellemében szinte bármit képesek megadni négykerekű társuknak. Igen, egy autó igazi társ tud lenni, hiszen, ha sok időt töltesz benne, nagy valószínűséggel hozzád nőtt és fontos a megjelenése is. Persze számos módja lehet annak, hogy szebbé,…..
Az autófóliázás nem annyira újkeletű dolog, mint sokan gondolnák, ugyanakkor az utóbbi években elterjedőben lévő lehetőségek közötti különbségeket érdemes azért egy kicsit átnézni. Pontosabban azt, hogy miket lehet csinálni, milyen szabályozások vonatkoznak rájuk és mikor, mit érdemes…..
Ha azt halljuk, autó-tuning, szinte tízből  kilencszer a különböző mechanikai, illetve a felni, lökhárító, kipufogó módosításokra gondolunk. Ám ennél sokkal többről is lehet szó. Sőt! Meg is mutatjuk hogyan. Ha a fent említetteknél többre vagy más jellegű módosításra vágysz az autódon, és igazán…..