Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudathasadásos vasaló

49 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barbara egyszerűen más ligában játszik, mint ebben az országban bárki. Nem is azért került fel a COOL LIST HUNGARY-ra, mert idén éppen Pharrellel bulizott, Cannes-ban pedig a lába előtt hevert az egész világ. Hanem azért, mert néha hazatér közénk, és a Bulinegyedtől a Balaton…..
tudathasadásos vasaló 2013.12.11 15:01:55
Mandiner blog Így kértek ti '12 2012.04.12 14:31:00
  Lezárult a Mandiner 2012-es kérdőíve, amiben olvasóinkat kérdeztük meg portálunkról, politikai nézeteikről és társadalmi helyzetükről. Az eredmények előzeteseként, a tavalyihoz hasonlóan íme egy ízelítő abból, mit is kértek különböző olvasóink tőlünk, milyen is…..
tudathasadásos vasaló 2012.04.12 14:46:59
 Elvesztettem a régi nem túl okos telefonom, hát muszáj voltam beszerezni egy másikat. Az új már okosnak nevezi magát, bár kick-boxban még én vagyok a jobb. (Kicsit szokatlan az új környezet, de majd megszokom.) Ezek után ismerősöm - akitől a telefont vettem - ajánlott egy…..
  Szerencsejáték Zrt.: mit keres az állam a drogkereskedelemben? – teszi fel a kérdést a Kapitalizmus.hu szerzője. Az oldal szerzői persze minden nap feltehetik ezt a kérdést, hiszen a téma tetszőlegesen folytatható az állam létének totális tagadásáig, az anarchistából…..
Mi kell a politikához? Pénz, erő és az ellenségek semlegesítése. Hát program? Ja, szép szavak a választóknak, másodlagos. Ne legyenek illúzióink. A politika minden világok legmocskosabbika. Egy politikusnál nem az a kérdés - figyelsz, Orbán? Figyelsz, Gyurcsány? -, hogy rossz…..
tudathasadásos vasaló 2012.01.03 14:22:25
Ahogy az index.hu is megírta, Dörner György lett az Új Színház igazgatója, kinevezését már Tarlós István is aláírta, így nyugodtan tekinthető akár végleges döntésnek is. Álszent lennék, ha azt mondanám, hogy a színházak, kultúrális intézmények és közfeladatot…..
Tisztelt Rogán Antal!Elolvastam módosító indítványait, amellyel szabályozni próbálják az online módon történő szerencsejátékokat. Érdekes ötletek és felvetések vannak benne, de mégis, azt hiszem, nem lesz ez így jó. Hogy miért? Megpróbálom megfogalmazni.Először is, a…..
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
  Eltörölné a kormány a középiskolákban a nyelvi előkészítő, úgynevezett nulladik osztályokat; három nyelv tanulását tennék kötelezővé a nyolcosztályos gimnáziumokban; a felsőoktatásba való bejutást nyelvvizsgához kötnék – derül ki a nyelvoktatási…..
tudathasadásos vasaló 2011.07.29 08:58:18
@önk. figyelő:
... és megszületett a mandiner történetének legostobább kommentje.
Kettős Mérce Fidesz-es nézőpont 2011.06.01 07:31:00
A Nézőpont Intézet tegnap értékelte a Fidesz kormány egy éves munkáját. Az Intézet elemzése szerint a kormány már az első részben teljesítette az ígéreteinek 44%-át. Az elemzés itt olvasható. Az egyes intézkedéseket 5 csoportba sorolták a kutatók: gazdaság, rend,…..
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque mattis tristique libero. Quisque vel commodo est. Integer sed velit vel est egestas interdum. In dolor ipsum, consectetur et mattis viverra, scelerisque id diam. Fusce eget augue nec massa faucibus egestas. Pellentesque quis nunc…..
Subba Esti gif: Orbi 2011.03.18 22:36:00
Forrás..
tudathasadásos vasaló 2011.03.19 09:40:29
West Balkán, újabb felvonás. Reméljük lassan vége lesz, szerencsére a hazai média kezdi lassan elengedni a sztorit, pedig a tinihalál azért erős hazai kontent volt az EU-elnökségtől már-már unalmassá váló sajtóban. Előző írásunkban már összefoglaltuk – és most a…..
Kettős Mérce Lex West Balkán 2011.01.21 08:00:00
Noha még csak pár hónap telt el a vörösiszap katasztrófa után, újabb esetre szabott jogszabály-módosítást fontolgat a Kormány. A tervezett intézkedések a West Balkánban bekövetkezett tragédiához kapcsolódó jogi kiskapuk bezárását és általánosságban a…..
Nokia-doboz Nem fér bele 2010.05.01 17:15:00
                                     Mint a mellékelt képek mutatják, a mi nokiásdobozunkba nem fért bele 15.000.000 forint. Ha szeretnél segíteni hogy elérjük…..
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
tudathasadásos vasaló 2010.04.17 16:28:10
@erminavet: valószínűleg nem jött le teljesen, a főnök általi felülvizsgálatot elfogadhatónak tartom a munka során, a bodoky mögött álló oknyomozói munkásság és az ügy kényes mivolta miatt azonban több mint érdekes az, hogy ez _ilyen módon_ történt meg.

a kihúzás nem beleszólás imho, a beleszólás az, amikor mondom az alkalmazottnak, hogy ezt javítsd, nézd át stb.

maga a kihúzás teszi érdekessé az egészet, igazából az, hogy állító mondatok sorát, hogy ki kivel járt meccsre, miért kellett kihúzni. nyilván ez jelent valamit. hogy mit az itt a lényeg szerintem.

vállalkozó/2 en vagyunk a cégnél+2 külsős tag
tudathasadásos vasaló 2010.04.17 16:46:54
@erminavet: a főszerkesztiő a cikk megjelenése előtt talán megkérdezhette volna a szerzőt hogy ezt hogyan gondolja. a cikk témáját tekintve nem egy pinázós velvet cikk, egy telefont megért volna szerintem, nem hiszem hogy annyira közléskényszerben van hétvégén a lap, hogy le kelljen hoznia mindenképp egy ilyen témát, anélkül, hogy visszakérdezés megtörtént volna.

egy ilyen prioritású cikknél utolagos korrektúra ilyen módon felvet kérdéseket. annak ellenére, hogy jogos volt.

félreértés elkerülése végett nem szeretnék és nem is adnék tanácsot a szerkesztői szokásokhoz, csak arra szeretnék rávilágítani, hogy ez az utólagos bekezdéstörlés talán olyanokat feltételezhet egyesekben, hogy UP-nak érdekében állt törölni az a bekezdést. ezt én nem szeretném sem feltételezni, sem pedig elhinni, mert akkor már nagyon nagy gondok lennének.
Nokia-doboz Valakit nem lehet 2010.03.30 18:42:00
         Csak még nem találták fel a nokiamézt. Addig majd szopogatja az akkut.by FikuszKukisz..
tudathasadásos vasaló 2010.04.04 10:06:27
tudathasadásos vasaló 2010.03.28 08:59:38
@Sanyci: ez a helyzet sajnos, ahogy láthatod még azt sem szabad kimondani Fábrynak hogy fészbúk.
 A korrupció SÚLYOSAN károsítja az Ön és környezetében élők életét...
tudathasadásos vasaló 2010.03.28 08:57:55
@órarugógerincű felpattanó: köszi javítva
@Deadasfak: @Kassian: @altgr: köszi a hasznos észrevételeket
  Gondolom, nem mozog mindenki otthonosan a radikális celebek világában. A most nyilatkozó Zagyva Gyula csak második vonalbeli híresség, Toroczkai László mögött. Zagyva egyébként a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Szegeden a Jobbik képviselőjelöltje.…..
Az újabb patkányadagot köszönjük duplaklikknek!..
              A képért köszönet Magdinak!..