Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anemjóját

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élmény annyira friss, hogy borjúként bámulunk, és mivel nem biztos, hogy az artikulált bőgésig valaha eljutunk, ezért haladéktalanul linkelünk. A Kreatív Online adta hírül, hogy "végre van logója a Wines of Hungary-nek és a tendernyertes cég már dolgozik a márka…..
15:20 - UPDATE #2: Szavazás a poszt alján! 13:15 - UPDATE az értetleneknek: nekem nem azzal van bajom, hogy egy órával tovább van világos, sőt, annak kimondottan örülök. Viszont ezt az egész átállítósdit azzal magyarázzák, hogy spórolunk vele egy évben egy egész napnyi…..
Anemjóját 2009.03.28 16:15:25
@belekotty:
Az életritmus-változáshoz nem értek, ebben én nem is akarok állást foglalni. Bizonyára nem véletlen, hogy hétvégén van az óraátállítás, amikor kevesebben dolgoznak.
Anemjóját 2009.03.28 16:40:20
@belekotty:
Tényleg nem tudom, hogy jellemzően mennyire zavarja meg az emberek életritusát az óraátállítás. A közvetlen környezetemben (jó pár 10 ember) pl. azt tapasztalom, hogy a munkatársaim legfeljebb 1-2 nap alatt teljesen átállnak.
A villamosenergia-megtakarítás viszont fél éven keresztül minden nap jelentkezk a háztartások zömében.
Anemjóját 2009.03.28 16:58:55
@cso zsi:
Otthon annyival kevesebbet világítok, amennyivel többet vagyok otthon világosban. Még sosem mértem. Az egész ország villamoesenergia-fogyasztását azonban láttam már óraátállítás előtt és után. Feltűnő a különbség.
A munkahelyi világítás (és energiafogyasztás) sokkal kevésbé függ attól, hogy egy órával több van-e vagy kevesebb. Természetesen ott is lehetne ésszerűbben gazdálkodni az energiával, de ez független az óraátállítástól.
comment:com Ember a tévében 2008.10.09 13:05:00
Láttunk már jó néhány születésnapi műsort az MTV-n, egy neves költő, író, színész sem ússza meg, hogy szénné égessék, nem véletlen, hogy Kepes András saját stábjára bízta a köszöntését. A Desszert különkiadása, amit a műsorvezető 60. születésnapjára és új…..
A hét elején az ingatlanos sajtó lelkesen vette át a Napi Gazdaság cikkét , hogy folytatódik az országos plázaláz: 2011-ig összesen tíz épül fel belőlük csak Budapesten. Azt viszont sehol nem írják, melyik ez a tíz, úgy tűnik ez senkit sem érdekel. Kivéve az Urbanistát! Mi…..
Anemjóját 2008.09.19 14:13:09
Volna itt ez a nagyszerű természeti adomány, a szél. A régi mende-monda, miszerint Magyarországon a szél nem fú annyira, hogy szélmalmokat mozgasson, kiderült, hogy nem igaz. Ugyanis lassan 10 éve létezik a Magyar Szélenergia Társaság, ide tömörülnek mindazok, akik fantáziát…..
Teveli Petra Blogja Peking 2008 2008.08.13 03:35:00
 Sziasztok! Immáron harmadik napja itt vagyunk az atléta csapattal. Az átállás alakul, jókat alszom eseténként, bár az elalvás nehézkesebb és meg napközben is el-el kap az álom. Érthető, néhány nap még kell, hogy teljesen akklimatizálódni tudjank. Ja és a klíma.…..